love

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

19 Μαΐου 2013

 Μήνυμα της Ομοσπονδίας του Φωτός από την Blossom Goodchild 

Blossom June 6, 2012


 19 Μαΐου 2013


Blossom: Καλή σας μέρα και εύχομαι όλα να είναι καλά στον «κόσμο σας».

 GFL: Και σε σένα χαιρετισμούς. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από «καλά»… γιατί έτσι είναι το διάστημα στο οποίο κατοικούμε… με αγαθότητα από το όλον … στο όλον. Καταλαβαίνουμε από την ενέργεια σου Blossom, ότι έχεις περισσότερες ερωτήσεις να κάνεις και ότι νιώθεις λίγο αβέβαιη για το πώς να ρωτήσεις τόσο «μεγάλες» ερωτήσεις σαν αυτές. Έτσι δεν είναι?

 Blossom: Ναι… σωστά. Ωστόσο είχα μια κουβέντα με τον εαυτό μου και είμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΗ και πως όσα  επιλέξετε να διαδώσετε θα είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτό που θα νιώθετε ότι θα είναι ωφέλιμο να αποκαλυφθεί. Οπότε να το πάρει το ποτάμι?

 GFL: Αυτό είναι κάτι που θα επιθυμούσαμε όλοι μας να κάνεις. Διότι είναι στο ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ που το καλύτερο των πάντων… μπορείς να το έχεις στα ακροδάχτυλα σου. Το μόνο που απαιτείται είναι ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον εαυτό σας. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.  Θα ήταν σοφό να κατανοήσετε τον εαυτό σας με μια βαθύτερη ΓΝΩΣΗ. Γιατί αγγίζετε μόνο την επιφάνεια.

 Blossom: Όμως όλοι μας προσπαθούμε πολύ σκληρά να «βρούμε» τον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα μέσα μας… απλά δεν μπορούμε να τα αδράξουμε με την ανθρώπινη μορφή…, και το μυαλό μας.

GFL: Ωστόσο πλησιάζετε όλο και πιο κοντά. Όσο περισσότερο καταλαβαίνετε ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, όλο και πιο εύκολα θα σας έρχεται αυτή η κατανόηση. Ίσως να πρέπει να προτείνουμε να μην το παρακάνετε στη προσπάθεια σας! Διότι είναι στο να αφήνετε τον εαυτό σας να ΕΙΝΑΙ αυτός που είναι… ΟΝΤΕΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ απλά, και αφήνοντας κατά μέρος όσα μπερδεύουν ή κόβουν το νήμα της σκέψης σας, ώστε η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ… ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ… να ρέει μέσα από σας.

Επιτρέψτε στην ΑΓΑΠΗ σας να ρέει σαν γάργαρο ρυάκι μέσα σας. Οραματιστείτε τη ροή του ΦΩΤΟΣ/ΖΩΗΣ να ρέει μέσα από το Είναι σας… και μετά οραματιστείτε ότι αναβλύζει από εσάς… όπου κι αν είστε… με όποιον κι αν έχετε συντροφιά. Αν αφήσετε αυτό να γίνει κάτι φυσικό μέσα σας…, όσο φυσική είναι κάθε σας ανάσα,… σύντομα θα δείτε τη διαφορά μέσα σας και θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ επίσης πολύ διαφορετικά.

Blossom: Σας ευχαριστώ. Εντάξει. … αν είστε έτοιμοι τώρα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση από αυτές της μεταφραστικής ομάδας?

 GFL: Ευχαρίστως καθώς αυτό είναι και ένα μάθημα και για σένα Blossom στην ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σου τόσο σε ΕΜΑΣ όσο και στον εαυτό σου. Είναι ό,τι πιο ταιριαστό κιόλας για να εξυπηρετήσει την ομάδα στην οποία αναφέρεσαι,… καθώς πολλοί δεν έχουν συνείδηση για όλα αυτά που κάνουν «πίσω από τις κουΐντες» με το χρόνο που προσφέρουν από τις πολυάσχολες ζωές τους.  Όμως από εδώ που είμαστε… και όσοι άλλοι από τα άλλα βασίλεια.. επιθυμούμε για αυτούς να καταλάβουν ότι είμαστε μαζί τους σε κάθε τους βήμα. Η σημασία τους είναι τόσο σπουδαία όσο τα μηνύματα μας γιατί βοηθούν να επιτραπεί σε όσους μιλάνε επίσης  διαφορετική γλώσσα, να λαμβάνουν την γνώση μας. Και γι’ αυτό είμαστε πολύ ευγνώμονες. Ρώτα μας λοιπόν!

 Blossom: Εντάξει…. Αυτή που διάλεξα για σήμερα είναι… «Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια σχετικά με τη καταγωγή μας. Βάσει τη ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ,.. ποια εξήγηση θα δίνατε για το πώς δημιουργήθηκε το ανθρώπινο είδος»?

 GFL: Πρώτα θα θέλαμε να σας πούμε αυτό που ήδη ξέρετε. Η ΑΛΗΘΙΝΗ σας καταγωγή είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ. Από αυτήν γεννήθηκαν και δημιουργήθηκαν τα πάντα. Πολύ πολύ καιρό προτού καν συζητηθεί το ανθρώπινο γένος, ήσασταν ήδη «ζωντανοί» γιατί η ΑΓΑΠΗ είναι ζωή! Είχατε πάρα πολλές ζωές,… ή ίσως θα έπρεπε να πούμε «εμπειρίες» πάνω σε πολλούς άλλους πλανήτες και εκφράσατε τους εαυτούς σας μέσω πολλών διαφορετικών μορφών και ειδών.

Blossom: Θα λέγατε δηλαδή ότι κάθε άνθρωπος που έζησε ποτέ, ήταν ολόγυρα μας για πάντα?

 GFL: Όχι. Υπάρχουν οι λεγόμενες «παλιές» και «νέες» ψυχές, όπως ξέρετε. Θυμηθείτε ότι το ΠΑΝ είναι δημιουργία… όμως η στιγμή που κάθε άτομο ενέργειας μεταμορφώνεται σε κάτι νέο, μπορεί να ποικίλει σημαντικά.

Blossom: Άρα ας πάμε πίσω στην «ανθρώπινη δημιουργία».

 GFL: Είναι ένα πολύπλοκο θέμα και αμφιβάλλουμε αν θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλα τα ζητήματα του σε αυτή τη συνεδρία και επίσης να προσπαθείς να συντονίζεις το μυαλό σου ώστε να ταιριάζει με το δικό μας Βlossom ώστε το μήνυμα να είναι καθαρό.

 Blossom: Θα βάλω τα δυνατά μου.

 GFL: Και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Από την δική μας προοπτική.. αποφασίστηκε ότι η ζωή στη Γη θα ήταν ένα νέο παιχνίδι. Αυτόν τον όρο επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε, μολονότι αρκετοί μπορεί να βρουν προσβλητική μια τέτοια δήλωση. Ο κόσμος σας δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα,…ούτε δημιουργήθηκε σε εφτά μέρες. Διότι δεν υφίσταται χρόνος. Ήσασταν μια σκέψη,… που χρειάστηκε αρκετό συλλογισμό και προετοιμασία. Προοριζόσασταν να γίνετε μιας διαφορετικής μορφής είδος,… που θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΣΤΑΝ καθώς προχωρούσατε στη ζωή. Σας δόθηκε ελεύθερη βούληση, να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.

Blossom: Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση τότε σε άλλους πλαντήτες?

 GFL: Όχι ατομικά. Υπάρχει ελεύθερη βούληση ως συνείδηση… ένας συνολικός συνδυασμός δημιουργικής σκέψης. Συνεπώς,… σε κάποιους πλανήτες όπου το νοητικό μοτίβο είναι ένα, δεν υπάρχει η σύγκρουση της εξατομίκευσης. Επιλέγουμε να προχωράμε από κοινού εν προκειμένω, όπως θα μπορούσαμε να διασπαστούμε σε πολλά άλλα διαφορετικά μέρη. Για τους ανθρώπους η βασική «αιτία» (δημιουργίας) ήταν να εκφράζουν ατομικά τον εαυτό τους ως ΑΓΑΠΗ. Αυτό δεν είχε τεθεί ποτέ σε εφαρμογή πριν τη δημιουργία του είδους σας. Φυσικά δεν υπήρχε η ΓΝΩΣΗ του πως θα εξελισσόταν αυτό,… ωστόσο ήταν ένα σπουδαίο πείραμα που εξακολουθεί να «βιώνεται» ακόμα κι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου.

 Blossom: Άρα… ποιος μας δημιούργησε? Γκλούπ!

 GFL: Ήταν πάρα πολλοί αυτοί που ενεπλάκησαν. Δεν ήταν ότι τα μέλη του Ανώτερου Φωτός φαντάστηκαν την εικόνα σας και ΜΠΟΥΜ! Εμφανιστήκατε ως δια μαγείας! Αν αναλογιστείτε τη πολυπλοκότητα των εργασιών σε όλα τα επίπεδα, σε ένα Ανθρώπινο Ον, τότε μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε το απέραντο υλικό σκέψης που χρειάστηκε να μπει σε εφαρμογή προκειμένου να γίνουν ΌΛΑ αυτά λειτουργικά.

Ήσασταν ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ.

Όλοι όσοι εμπλέκονταν ένιωθαν τεράστιο ενθουσιασμό και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν τόση ΑΓΑΠΗ σε αυτό!

Προτού γίνει η σκέψη για κάποιο «μοντέλο», υπήρχε η διαδικασία της ανακάλυψης σχετικά με το πώς θα μπορούσαν όλα να «λειτουργούν» σε κίνηση. Η διαδικασία ήταν μοναδική και ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Για πολλά άλλα είδη οι «εσωτερικές λειτουργίες» δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο αλληλοσυνδεόμενες όσο σε εσάς. Τα άλλα είδη έχουν πολύ πιο απλοποιημένη κατασκευή. Ενεπλάκησαν πολλές ομάδες σε διαφορετικούς τομείς που μετά έπρεπε να συνεργαστούν και να προσθέσουν τη δουλειά τους συνολικά σε αυτή τη δημιουργία του Ανθρωπίνου Όντος.

Θα λέγαμε ότι η δομή σας είναι μακράν πιο πολύπλοκη ώστε να επεκταθούμε πέρα από αυτό το σημείο. Όμως θα λέγαμε επίσης ότιυπήρχαν πολλές δοκιμές και λάθη κατά τη διαδικασία κατασκευής.

 Εν κατακλείδι, υπήρχε τεράστιος ενθουσιασμός σχετικά με ΕΣΑΣ. Ο σκοπός ήταν να δούμε πώς μια εξατομικευμένη έκφραση της ΑΓΑΠΗΣ θα ολοκληρωνόταν ως ο εαυτός της μέσα από την συνολική έκφραση της ΑΓΑΠΗΣ. Το να υπάρχουν δεδομένες επιλογές για τον νοητικό σας εαυτό και να τις αντιμετωπίζετε καθώς προέκυπταν μέσα στο νου σας, ήταν και είναι ακόμα η πρόθεση μας, ωστόσο ήδηBlossom, εκφράσαμε σε σένα στην αρχική μας επικοινωνία, ότι αυτό ήταν πράγματι ένα πείραμα.. και υπήρξαν πολλά που θα λέγαμε και εμείς και εσείς, ότι πήγανε «στραβά με φρικτό τρόπο»!

Blossom: Το εννοείτε αυτό? Γιατί λέτε ότι υπάρχει λόγος για όλα τα πράγματα. Όταν λέτε ότι τα πράγματα πήγαν στραβά με φρικτό τρόπο,… εννοείτε εξαιτίας του τρόπου που τελικά εξελίχτηκαν? Σίγουρα θα υπάρχουν είδη σε άλλους πλανήτες που επίσης τα τινάξανε όλα στον αέρα! Στο «Στη Γέφυρα» (σημ.μτφρ: αναφέρεται σε βιβλίο της με τα διοδευμένα μηνύματα με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία) είπατε ότι δημιουργηθήκαμε προκειμένου να εκφράσουμε Αγάπη… γιατί αυτό ήταν όλα όσα ξέραμε να ήμαστε,… και μέσω της αυτό-ανάπτυξης τα πράγματα άλλαξαν, γιατί δεν είχατε συνειδητοποιήσει πόσο εύκολα θα μεταστρέφαμε τις ανάγκες μας σε απληστία, ζήλια,…μίσος κλπ?

GFL: Έτσι. Όπως επίσης είπαμε ότι αρχικά δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανησυχία …νομίζαμε πως τα πράγματα γρήγορα θα έστρωναν. Ίσως σας ενδιαφέρει να ξέρετε ότι υπήρξαν πολλές φορές που σκεφτήκαμε έντονα να επιτρέψουμε στο όλο πείραμα να «αυτοκαταστραφεί» και να τελειώσουν όλα. Γιατί η συνέπεια του θα αφορούσε τα ΠΑΝΤΑ, όχι μόνο τον πλανήτη σας, ωστόσο ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επηρεαζόταν και εξακολουθεί σε σημαντικό βαθμό να επηρεάζεται από την ενέργεια της Γης.


Σας παρακαλούμε, προσπαθήστε να καταλάβετε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,… ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,… Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Αν έχετε μια ασθένεια στο μικρό σας δαχτυλάκι, τα πάντα στο σώμα σας επηρεάζονται από αυτό…. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς γιατί είναι ένα Ζωοποιό Φως που εμπεριέχεται στο ανθρώπινο σώμα… ατομικά… όμως αυτό το ΦΩΣ μπορεί να προέλθει αποκλειστικά από τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ..γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Κι εμείς ξέρουμε ότι ο ερωτών ενδιαφερόταν σχετικά με τις ρίζες προέλευσης της Ατλαντίδας. Κι αυτό θα οδηγούσε στο να πούμε ότι αυτό ήταν ένα τυπικό παράδειγμα, αρχικά, για το πώς το πείραμα λειτουργούσε εξαιρετικά καλά. Θα σας πούμε επίσης, ότι ταυτόχρονα λαμβάνανε χώρα και άλλα «πειράματα» σε άλλες περιοχές του πλανήτη σας. Μικρά θραύσματα άλλων φυλών θα λέγαμε.  Η κάθε μία ήρθε με τον ίδιο προγραμματισμό,…ως ΑΓΑΠΗ,… όμως αποφασίστηκε να δοθούν ευκαιρίες σε διαφορετικά «επίπεδα» δημιουργίας και να δούμε πώς θα πηγαίνανε. Έτσι αυτό ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι δεν μπορεί να υπάρχει μόνο μία απάντηση σχετικά με τη δημιουργία σας, γιατί πράγματι υπάρχουν πολλοί τρόποι που δοκιμάζαμε ταυτόχρονα γι’ αυτό το σκοπό.

Όπως πολλοί από σας συνειδητοποιήσατε…, η πτώση της Ατλαντίδας ήταν απόφαση των ίδιων των ψυχών που κατοικούσαν εκεί.  Αυτό ήταν το μέρος της συμφωνίας,… ότι δεν θα υπήρχε καμία παρέμβαση και θα ήταν σαν να ήταν ολομόναχοι.   

Blossom: Μπορώ εδώ να διακοψώ για να ρωτήσω κάτι… λέτε ότι γίνανε πολλά ώστε να δημιουργηθεί το σώμα και οι λειτουργίες του κλπ, …όμως σε ποιο σημείο ενεπλάκη η ψυχή? Απλά την εισαγάγατε τελευταία στιγμή σαν ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργίας σας?

 GFL: Ξέραμε από την αρχή ότι η δημιουργία θα χρειαζόταν την ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ προκειμένου να υπάρξει. Κάπως όπως ένα παιχνίδι χρειάζεται μια μπαταρία για να λειτουργεί.  Αυτό ήταν το πιο συναρπαστικό κομμάτι απ’ όλα.

 Blossom: Άρα πως εξατομικεύσατε την ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ σε διαφορετικές ψυχές?

 GFL: Αυτό ήταν εύκολο. Με τη σκέψη. Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κυριολεκτικά είναι ΑΓΑΠΗ,… ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,… άρα το να «σπάσει σε κομμάτια» για διαφορετική χρήση δεν ήταν δύσκολο.  Ήταν πολύπλοκο σχετικά με το «πώς» του,… ωστόσο ερχόμαστε από ένα μέρος όπου ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΚΑΘΕ σκέψη μπορεί να υλοποιηθεί. Και από τη στιγμή που μια σκέψη έχει συμφωνηθεί να μεταμορφωθεί σε ύλη,… τότε η «επιθυμία» επιτρέπει να λάβει χώρα το «ΠΩΣ».

Είναι τόσο απέραντα πολύπλοκο να προσπαθήσουμε να σας μιλήσουμε για κάθε μέρος,.. κάθε νέα φάση που τέθηκε σε εφαρμογή, όμως… Δεν ήταν ότι ένα «κομμάτι» πάρθηκε από την ΣΦΑΙΡΑ και απλά εισήχθη σε μια ανθρώπινη μορφή, όπως αντιλαμβάνεστε.  Υπήρξαν πάρα πάρα πάρα πολλές διαδικασίες που εξασκήθηκαν παράλληλα προκειμένου να καταλήξουμε στο άτομο που είστε ο καθένας σας τώρα.
Αυτό επίσης θα βοηθούσε να κατανοήσετε τη σύνδεση που μπορεί ο ένας να νιώθει με ένα άλλο ή περισσότερα άτομα… Μία σύνδεση που κάποιες ψυχές την ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ εντονότερα από όσο τη νιώθουν ίσως άλλες. Αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ επειδή προέρχεστε από το ίδιο«κομμάτι».

 Blossom: Η λέξη «κομμάτι» ακούγεται πολύ «λάθος»,… όμως καταλαβαίνω τι εννοείτε. Το «Λευκό Σύννεφο» (σημ.μτφρ: η άλλη οντότητα που κατάγεται από έναν Ινδιάνο της Αμερικής,) που διοδεύει η Blossom) το εκφράζει ως «πέταλα από το ίδιο άνθος»…. Λυπάμαι! Αυτός το παίρνει το βραβείο της καλύτερης έκφρασης σε αυτό!

 GFL: «ΑΥΤΟΣ» παίρνει βραβείο, αν υπήρχε δηλαδή,… σε ω! πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η ψυχή «είναι αυτή που  είναι» για τον καθέναν. Όμως αυτή η ψυχή είναι πολύ περισσότερο από ότι εσύ Blossom, ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να αναγνωρίσει,..ακόμα.

Blossom: Απλά ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ και αυτό είναι όλο! Πίσω στο μάθημα μας τώρα!

 GFL: Η καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν ανθρώπινο έργο. Υπήρξε ένας διαχωρισμός των ψυχών, … θα μπορούσατε να πείτε μεταξύ εκείνων που «πιάνανε το νόημα» και εκείνων που «δεν το έπιαναν». Όμως καθώς είμασταν ανήμποροι να επέμβουμε, με μεγάλη μας λύπη αποδεχτήκαμε το πείραμα ως αυτό που ήταν, και πράγματι μάθαμε πολλά από αυτό.

Δεν μπορεί κανείς να εναντιωθεί της ΑΓΑΠΗΣ και να περιμένει να έχει ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ η ιστορία. Πράγματι υπήρχαν εκείνοι που «αποδράσαν» τόσο σε ανθρώπινη μορφή, όσο και σε πνεύμα. Θα εξηγούσαμε απολύτως αυτή τη δήλωση λέγοντας ότι κάποιοι κυριολεκτικά  απέδρασαν και απέπλευσαν προς μακρινές ακτές να συνεχίσουν τη ζωή τους ΕΝ ΑΓΑΠΗ, άλλοι απλά απομάκρυναν την ψυχή τους από το συγκεκριμένο σώμα, για να το αντικαταστήσουν με ένα άλλο σώμα, κάπου αλλού στον πλανήτη. Και πάλι, αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο σε ένα βιβλίο που δεν τελειώνει ποτέ.

Θα θέλαμε να σας πούμε, πως αφού συνέβησαν συγκεκριμένα γεγονότα στον πλανήτη σας από αυτοκαταστροφική άποψη, γίνανε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, διότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΕΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, και καθώς ο καιρός περνούσε, ήταν αναγκαίο να εφαρμοστούν ορισμένες αλλαγές.

Δεν σας ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ. Δεν είστε οι μαριονέτες μας. ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.
Είστε στην πιο εξέχουσα στιγμή της ΖΩΗΣ του ΤΩΡΑ.

Σας βλέπουμε,…όπως κι εσείς μας αναζητάτε. Αυτό που είναι να έρθει… Αυτό «ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ» για το οποίο μας έχετε ακούσει να μιλάμε,… είναι πράγματι κάτι που ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΞΕΡΑΤΕ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γιατί καθώς ξεκινά η σπουδαιότερη μεταστροφή όλων, η συνέπεια της ΑΓΑΠΗΣ που τα σκεπάζει ΟΛΑ, δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς «ν’ αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους».

Είναι ένας ΝΕΟΣ ΚΑΙΡΟΣ… Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.

Όλα όσα συνέβησαν, συνέβησαν ως ένα πείραμα όπου ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να συμμετάσχετε,.. με όλα τα πάνω και τα κάτω του. Όταν ένα διεξάγεται ένα πείραμα, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ποτέ για το αποτέλεσμα, μέχρι να το δοκιμάσει και να το εξετάσει.

Blossom Πάντως, σίγουρα δοκιμαστήκαμε και εξεταστήκαμε!

GFL: Τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλα όσα μάθαμε και κατανοήσαμε κατά τη διάρκεια της όλης υπόθεσης, μας έφερε ΟΛΟΥΣ στο σημείο όπου τώρα βρισκόμαστε. Αποφασίστηκε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ότι η «ιστορία σας» θα έχει μια «Χαρούμενη Αρχή» και ένα «Χαρούμενο Τέλος», μολονότι αυτό απλώς είναι μια δήλωση, εφόσον δεν υφίσταται τέλος.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ…
 

Δοκιμαστήκατε και ταλαιπωρηθήκατε όλοι σας πολύ… Υπηρετήσατε πολύ πιο σημαντικά απ’ όσο σας ζητήθηκε ποτέ…

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ… ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ για τις προσπάθειες σας στο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ της ΖΩΗΣ.

ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

BlossomΚαλά, είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ενσκήπτουν από αυτή τη συζήτηση, ωστόσο κατανοώ πλήρως ότι απλά δεν γίνεται να τα συμπεριλάβουμε όλα αυτά σε μια συνεδρία. Μια γρήγορη ερώτηση όμως… καθώς ξέρω ότι είστε έτοιμοι να φύγετε. Αναφέρατε σε κάποιες συζητήσεις πριν ότι ο λαιμός μας επιμηκύνεται. Γιατί? Γινόμαστε καμηλοπαρδάλεις???

GFL: Είναι για το σκοπό της διεξαγωγής του ΦΩΤΟΣ.

 BlossomΓιατί χρειαζόμαστε μακρύτερους λαιμούς για αυτό? Δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να είχαμε «μεγαλύτερες καρδιές»?

 GFL: Όχι.

Blossom Δεν θα μας αφήσετε τώρα στα κρύα του λουτρού, έτσι δεν είναι? Μια σταλίτσα παραπάνω αν μας εξηγήσετε θα ήταν πολύ ικανοποιητικό για αρκετούς από εμάς με τους «κοντούς λαιμούς».

 GFL: Δεν αισθάνεστε πολλοί από σας δυσφορία στο λαιμό σας? Πράγματι! Και πάλι δεν είναι από μυστικοπάθεια, απλά μερικές φορές παραείναι πολλά όσα αποκαλύπτονται, για να τα εμπεδώσει κανείς μονομιάς. Θα σας αφήσουμε, λέγοντας σας με ΑΓΑΠΗ, ότι όταν έχετε ένα επιμήκη υποστηρικτή του κεφαλιού προσαρτημένο στο υπόλοιπο σώμα, θα τον βρείτε χρήσιμο με πολλούς τρόπους, γιατί θα είναι περισσότερο εύπλαστος.

Απολαύσαμε έντονα αυτή τη συνομιλία. Έχουμε τη ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ πως ότι επιλέξαμε να «δώσουμε» θα είναι χρήσιμα σε πολλούς.  Μπορεί το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης να απορριφθεί ή να αφομοιωθεί από τον εαυτό, αναλόγως της σκέψης και της θέσης του κάθε ατόμου που ξεχωριστά διαβάζει αυτά τα λόγια.

Διότι πάντα λέγαμε,… όπως επίσης και ο Αδελφός μας το Λευκό Σύννεφο, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ» ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Blossom Μη νομίζετε ότι θα ανοίξω ξανά σύντομα αυτό το κουτάκι με τα σκουληκάκια… Σχετικά με τις πολλές απόψεις του τι είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,… κόντεψα να χάσω το μυαλό μου, …μαζί με τον υπολογιστή μου! Όμως ποτέ δεν θα μάθετε πόσο γενναία μπορώ να γίνω. Ουάου! Ξεπεράσαμε κατά πολύ την ώρα σήμερα…που πέταξε σαν τον άνεμο!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ φίλοι μου! Είμαστε ΑΛΗΘΙΝΑ ευγνώμονες.

GFL: ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ… ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΣΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.

Blossom Φύγατε… μέχρι την επόμενη φορά,… Αγάπη και Ευχαριστίες…ολόψυχα!!! 

Μετάφραση: Ιωάννα

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα: 


Μετάφραση: Ιωάννα.

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

10 Μαΐου :2013Blossom June 6, 2012

10 Μαΐου 2013

Μήνυμα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός διαμέσου της Β
lossom Goodchild


Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στις 10/5/2013 στη σελίδα: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG178may10.html


Blossom: Γεια σας και πάλι «εκεί πάνω»! Ξέρω ότι είστε ενήμεροι για την καταπληκτική μεταφραστική ομάδα των GalacticChannelings (Γαλαξιακών Διοδεύσεων). Πολλοί λένε ότι νιώθουν ότι είσαστε μαζί τους καθώς μεταφράζουν. Ζήτησαν να μάθουν αν μπορούν να κάνουν μερικές ερωτήσεις και θα ήταν χαρά μου να μπορέσω να κάνω κάτι σε αντάλλαγμα για όλα αυτά που κάνουν για «Εμάς».

 GFL: Καλημέρα σε σένα και στον καθένα σας. Πράγματι αυτό είναι ευχάριστο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας με ακρίβεια, ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση.

 Blossom: Τέλεια. Σας ευχαριστώ. Η πρώτη ερώτηση αφορά την εμπειρία συγκεκριμένων αλλαγών στα φυσικά μας σώματα ή πιθανά συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με ό,τι συμβαίνει στο σώμα μας κατά της διάρκεια της ανάληψης και την επιτάχυνση της δονητικής συχνότητας, και αν μπορείτε να μας δώσετε κάποια συμβουλή για αυτά τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση τους.

 GFL:  Λοιπόν, θα ξεκινήσουμε να μιλάμε για το ζήτημα αυτό, λέγοντας το εξής: Τα σώματα σας, όπως γνωρίζετε είναι οι ναοί σας. Είναι η στέγαση σας για την εμπειρία της παρούσας σας ζωής. Με τη πάροδο του χρόνου, το σώμα σας υφίσταται μεγάλο φόρτο…, υποχρεώνοντας το να δουλεύει πολλές ώρες και να αμείβεται (να ξεκουράζεται) ελάχιστα. Αυτό που το σώμα σας χρειάζεται δεν βρίσκεται στις τροφές fast food και στα ανθρακούχα ποτά. Δεν βρίσκεται σε εξαρτήσεις διαφόρων ειδών…, βρίσκεται στη φύση.  Αναπτύσσεται μέσα από τα σπλάχνα της μάνας Γης. Πηγάζει από τα δέντρα…, ωστόσο νιώθουμε ότι σας λέμε πολλά τα οποία ήδη γνωρίζετε.

 Ναι, πράγματι τα σώματα σας αλλάζουν αποκτώντας πιο ΕΛΑΦΡΙΑ ενέργεια. Εμφανίζουν την πιο ΦΩΤΕΙΝΗ σας όψη.Θα σας ζητήσουμε να «ακούτε» τι σας λέει το σώμα σας…, γιατί ξέρει ποιο είναι το καλύτερο,… αν και πολλοί τείνουν να προσπερνούν όσα το σώμα τους ψιθυρίζει. Μαθαίνει κανείς τόσο πολύ σε εκείνα που δεν του ταιριάζουν και κατά συνέπεια  συνηθίζει  σε όσα δεν τον εξυπηρετούν σχετικά με τον ναό του. Πολλοί διαλέγουν την ευκολία από το σωστόκατά καιρούς. Υπάρχει επίσης και επιλογή που εξαρτάται από το κάθε άτομο. Δεν σας κρίνουμε, κι έτσι είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε εκείνους που αναγνωρίζουν την ανταπόκριση από τις φυσικές τροφές που δίνουν στο σώμα τους, ώστε να αποκτήσουν το μέγιστο από αυτό το λαμπρά σχεδιασμένο σπίτι στο οποίο κατοικεί η ψυχή σας.

Πολλές αλλαγές έχουν λάβει χώρα μέσα του και για αρκετό διάστημα. Η αντίδραση σε αυτές τις αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, λήθαργο, διάφορους ανεξήγητους πόνους, πόνο στον αυχένα (γιατί επιμηκύνεται),… και πολλά άλλα. Ωστόσο μην προκαταλαμβάνεστε ώστε να νιώθετε «Ω, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι γι’ αυτό, αυτά είναι συμπτώματα της ανάληψης» γιατί και πάλι, …αν αφιερώσετε χρόνο στο να δώσετε «αγνή καθαρή θρεπτική τροφή» στον εαυτό σας, θα δείτε ότι πολλές από αυτές τις ασθένειες εξαφανίζονται.

Ρωτάτε πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν? … Με ΑΓΑΠΗ,… με το να κάνετε σκέψεις αγνής ΑΓΑΠΗΣ. Αυτές οι ασθένειες δεν είναι απειλή για τη ζωή σας, είναι ακριβώς το αντίθετο και πράγματι, στ’ Αλήθεια,… όχι τόσο σοβαρές και επώδυνες όπως πολλοί τις εμφανίζουν να είναι. Η διαδικασία της αλλαγής μπορεί καμιά φορά να είναι λίγο άβολη…, ωστόσο κανένα από τα συμπτώματα αυτά δεν εξαντλούν κάποιον σε βαθμό ώστε να τον καθιστά ανίκανο. Πολλά που έχουν συμβεί μέσα σας είναι τόσο σταδιακά που ούτε καν τα έχετε προσέξει!

Γίνονται μέσα σας κάποιες εργασίες αναβάθμισης προς όφελος σας, και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους θα σας κάνουν να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ πολύ ελαφρύτεροι. Θα ανακαλύψετε μια ελαφράδα στο βήμα και μια μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις,… όπου το μόνο που μπορούμε να πούμε,… είναι ότι θα το νιώσετε διαφορετικό.

Ο ρυθμός κατά τον οποίο θα αποδεχτείτε αυτές τις ρυθμίσεις, εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσάς. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτές και θα ανακαλύψετε όλο και περισσότερο την επιθυμία σας να αλλάξατε διατροφικές συνήθειες καθώς θα επιτρέπετε στη φυσική λειτουργία του καινούργιου σας εαυτού να βρίσκει τη θέση της μέσα σας.

Φυσικά θα λέγαμε ότι ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να εξιχνιάσετε αυτή τη διαδικασία…, όμως με κάθε Αλήθεια, δεν το θεωρούμε σημαντικό ζήτημα. Είναι μια σημαντική αλλαγή πράγματι, ωστόσο πολλά από αυτά που αρκετοί νιώθετε κατά την αλλαγή του φυσικού σας σώματος, μπορεί να προέρχονται από άλλα ζητήματα,… ωστόσο να τα αποδίδετε σε «συμπτώματα της Ανάληψης».

Blossom: Πραγματικά ενδιαφέρον!

GFL:  Αγαπητή φίλοι μας, … σκεφτείτε ένα σαλιγκάρι,…κουβαλά το σπίτι του στη ράχη του. Έχετε την ανθρώπινη μορφήπου κατοικεί η ψυχή σας. Όσο περισσότερο φροντίζετε την φυσική σας μορφή, τόσο χαροποιείται η ψυχή σας. Πολλάείναι θέματα «κοινής νου». Μπορεί να βλέπετε ένα παγωτό χωνάκι και να το λαχταρήσετε…, όμως για το μυαλό σας αυτό είναι «η ζάχαρη που σας ελέγχει», ένας «εθισμός από τη ζάχαρη». Η ψυχή σας όμως, αν της δινόταν επιλογή θα προτιμούσε περισσότερο ένα ζουμερό μήλο από το δέντρο… ωστόσο δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολα προσβάσιμο «στην εποχή σας

Ωστόσο θα έπρεπε να γίνει. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ποια είναι η θεραπεία που θα πρέπει να δίνεται στο σώμα. Διακρίνετε ζητήματα που δεν σας εξυπηρετούν και αλλάζετε τις συνήθειες σας. Αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο…, καθώς το να ξέρετε συνειδητά τι βάζετε μέσα σας, σίγουρα θα φανεί και θα λάμψει και προς τα έξω, καθώς θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε τη διαφορά.

 Τα νέα όργανα σας δεν θα είναι δυνατόν να ανεχθούν τις τοξίνες και θα σας το δείξουν αυτό εάν προκύψει. Μερικές φορές με τρόπο που να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ότι ένα συγκεκριμένο φαγητό απλά δεν σας ταιριάζει πια και θα «απορρίπτεται» από το σύστημα σας.

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το ζήτημα θα λέγαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμοστείτε, είναι να «αφουγκράζεστε».  Μάθετε πότε είναι ώρα να ξεκουράζεστε. Πότε είναι η ώρα να παίξετε. Πότε είναι η ώρα για νατραφείτε και μάθετε ενστικτωδώς κατά πόσο κάτι που διαλέγετε να συμμετάσχει στη θρέψη σας, σας ωφελεί.

 Blossom:  Σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Άλλη ερώτηση! Υπάρχει πιθανότητα οι φίλοι μας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός να πλησιάζουν και να επικοινωνήσουν με κάποια μεμονωμένα άτομα κατά τη διάρκεια των ονείρων ή οραμάτων τους?

 GFL: Αναμφιβόλως. Συμβαίνει πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Πολλοί, πάρα πολλοί από εσάς έχετε τις δικές σας «ιδιωτικές» συζητήσεις μαζί μας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν οφείλετε  όλες αυτές οι επικοινωνίες να τις μοιράζεστε με όλους. Αρκετοί προτιμούν να τις κρατάνε ιδιωτικές. Κάποιοι τις μοιράζονται μόνο με μικρές ομάδες φίλων. Μερικοί πιάνουν τον εαυτό τους να αμφιβάλλει αν πράγματι είναι σε επαφή μαζί μας, ή απλώς το φαντάζονται.

Πάρα πολλοί από την άλλη πλευρά,… έχουν μια ισχυρή επιθυμία να κουβεντιάσουν μαζί μας, …ωστόσο αισθάνονται ότι δεν το αξίζουν,… κάνουν σκέψεις όπως «γιατί να επικοινωνήσουν με κάποιον σαν εμένα?» κλπ. Γιατί να μην τοκάναμε? Φυσικά και σας μιλάμε μέσα από τα όνειρα σας. Κάποιες φορές μπορεί να δείτε μια ξαφνική λάμψη Φωτός προτού «αποσυρθούμε». Θα εκπλησσόσασταν αν γνωρίζατε πόσο μακριά κουβέντα μόλις είχατε μαζί μας!

 Blossom:  Αυτό ακούγεται θαυμάσιο… όμως ξέρω ότι αρκετοί θα ήθελαν πιο χειροπιαστά στοιχεία ότι βρίσκονται σε επαφή με σας.

 GFL: Τότε θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Είμαστε παραπάνω από ενήμεροι για την «ανάγκη» που υπάρχει,… και δεν χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη με Ελαφρότητα σχετικά με το να γίνει «στιβαρά γνωστή» η παρουσία μας.  Πολλοί από σας αναρωτιούνται γιατί δεν παρεμβαίνουμε ΑΜΕΣΩΣ προκειμένου να αλλάξουν τα τόσα άδικα που συμβαίνουν ενάντια στα δικαιώματα σας. Ωστόσο υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται. Συμπαντικοί Νόμοι. Δεν είναι ότι περιμένουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή για να κάνουμε την εμφάνιση μας σαν Σούπερ Ήρωες! Δεν το βλέπετε? Δενπρόκειται περί αυτού. Όμως πολλοί αυτό είναι που περιμένουν και σκέφτονται ότι όταν όλα γίνουν εντάξει και φτιάξουν, τότε θα προχωρήσετε σε μια βαθύτερη κατανόηση,… σε ένα καλύτερο κόσμο.

Αγαπημένοι μας…. ,ναι, έχουμε τη τεχνολογία που θα μπορέσει να σας ωφελήσει πάρα πολύ με πάρα πολλούς τρόπους. Ναι, έχουμε τα μέσα να κάνουμε ένα «γερό συγύρισμα»,…ωστόσο η πνευματική εξέλιξη δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Δεν λέμε ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Μπορούμε και θα το κάνουμε. Όμως θα πρέπει να γίνει εν καιρώ όταν οι ψυχές εδώ στη Γη είναι έτοιμες να συνεργαστούν.

Ακούσαμε Blossom πως την ώρα που δηλώναμε αυτό σκέφτηκες: «μα είμαστε (έτοιμοι),… δεν είμαστε?»

Τόσοι πολλοί από σας πράγματι ανοίγουν το δρόμο . Μπορείτε να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ τις αλλαγές μέσα σας και να δείτε και αποδείξεις το δίχως άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.


Υπάρχουν πάρα πολλές επιπλοκές που αρκετοί δεν είστε σε θέση να συλλάβετε.

Είναι επιτακτικό να «γίνουν όλα όπως πρέπει» και το timing είναι τα πάντα σε αυτή τη διαδικασία.  Πράγματι, υπήρξαν πολλές «απογοητεύσεις» λόγω της συμπεριφοράς εκείνων που δεν σκοπεύουν να διευκολύνουν τη κατάσταση… και έλαβαν χώρα αρκετές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Οι συνέπειες των ενεργειών που δεν μελετήθηκαν σχολαστικά θα μπορούσαν να «αλλάξουν τα πάντα» προς τη λάθος κατεύθυνση.


Σας λέμε από τη βαθύτερη ΓΝΩΣΗ μας, αγαπημένοι μας…

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.

Φοβάστε ότι τα σχέδια μας δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από το σχεδιαστήριο.

Αχ, αν μόνο μπορούσατε να δείτε…, αν μονάχα ξέρατε!


Blossom: Πείτε μου γι’ αυτό! Υποθέτω ότι το θέμα είναι, … ότι σίγουρα ξέρουμε ότι αρκετοί ακόμα κοιμούνται, όμως για όσους από εμάς είμαστε ξύπνιοι,… δεν θα μπορούσατε να μας οργανώσετε ένα μικρό ταξίδι, ή μια μικρή περιήγηση, ή κάτι ανάλογο? Λέτε ότι αρκετοί δέχονται επισκέψεις και αρκετοί γράφουν για να πουν πως βίωσαν κάτι τέτοιο,…άρα είναι εφικτό,… δεν θα μπορούσε όμως να μην είναι σε τόσο μεγάλη κλίμακα? Δεν είναι ότι θα θέλαμε να μας προσκομίζατε αποδείξεις γι’ αυτό, … απλά να μας δίνατε ένα «διάλειμμα»!

GFL: Και σας δίνονται διαλείμματα. Όμως την στιγμή που επιστρέφετε ξανά σε αυτή τη πυκνότητα το μυαλό σας θολώνει.


Blossom: Ή εξαφανίζει τα πάντα. Άρα δεν είναι και τόσο αναζωογονητικό όταν δεν μπορούμε να θυμηθούμε το ταξίδι μας. Δεν είναι κι ότι θα γυρνάγαμε πίσω με ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, ώστε να ξέρουμε στα σίγουρα ότι ήμασταν εκεί. Αυτό είναι το πρόβλημα μας παιδιά…, σίγουρα με ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, περισσότερα στοιχεία, περισσότερες αποδείξεις ατομικά θα μπορούσαν να δοθούν.  Πολλοί είναι τόσο κουρασμένοι και τόσο έξω από τα νερά τους… δεν είναι τόσο εύκολο να βρισκόμαστε εδώ κάτω. Μια μικρή παρουσία εκ μέρους σας, πότε πότε, θα ήταν τεράστια ώθηση. Εδώ κάτω, όταν ένα μέλος της οικογένειας, ή ένας φίλος κουράζεται, κάποιος άλλος θα του προσφέρει βοήθεια…. Είστε η οικογένεια μας…, και θα τα καταφέρουμε με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας!

GFL: Όμως ακόμα και καθώς τα λες αυτά Blossom…, ξέρουμε ότι ξέρεις …όπως και πολλοί που διαβάζουν τα λόγια μας, ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Blossom: Όλα καλά για όσους ξέρουν το σχέδιο. Οι άλλοι έχουμε μείνει μάλλον στο σκοτάδι.

GFL:  Όμως ξέρετε ότι δεν είστε. Δεν μπορείτε να είστε. Είστε φτιαγμένοι από Φως! Ξέρετε πολύ καλά στο μέσα σας…, τα ξέρετε.  Να γιατί συνεχίζετε… Επειδή ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, αυτό το μέρος του σχεδίου θα έχει ολοκληρωθεί, και θα έχετε προχωρήσει σε μία εντελώς διαφορετική φάση του παιχνιδιού και αυτές οι ανησυχίες δεν θα είναι πλέον μέρος του γίγνεσθαι σας.

Σας θαυμάζουμε… Σας Αγαπάμε….


Θα λάβουμε υπόψη μας αυτά που μας είπατε. Διότι πράγματι δεν ζούμε διαρκώς «εδώ κάτω» σε αυτή τη δόνηση που βρίσκεστε και αυτά τα πράγματα δεν είναι πάντα κατανοητά από εμάς.

Blossom: Ώ… νόμιζα ότι ήταν.

GFL: Μόνο σε δονητικό επίπεδο… που είναι αρκετά διαφορετικό από την λεκτική επικοινωνία.
 Blossom: Ξέρω ότι είναι ώρα να κλείσουμε… ήταν λίγο περίεργο το σημερινό… ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ένιωσα να ταράζομαι ή να θέλω να σας αποφύγω… απλά βοηθούσα ανθρώπους να αποσαφηνίσουν σημαντικά πράγματα για εκείνους.

GFL:  Που είναι αυτό για το οποίο ήρθες εδώ Blossom.

Blossom: Ευτυχώς δεν το ήξερα αυτό την εποχή των σπουδών μου. Η σταδιοδρομία μου ως αξιωματικός θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα!

GFL: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

Θα ήταν σοφό να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να συνεχίσετε μια κατάσταση ειρήνης και Αγάπης μέσα σας. Κρατήστε τις εντός σας… Θα είναι σπουδαίας χρησιμότητας για την ψυχή σας… όταν αρχίσουν οι αγώνες!

Blossom: Λάβετε θέσεις… Έτοιμοι…ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ!


Μετάφραση: Ιωάννα.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos