love

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

2 Ιανουαρίου 2014




Είμαστε, λοιπόν, στο 2014. Το προηγούμενο διάστημα ήταν φορτωμένο για πολλούς από εμάς... και έχω να πω, ότι αισθάνομαι κουρασμένη και συναισθηματικά φορτισμένη για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Έτσι, πριν αρχίσω, θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι δεν μπαίνω από θυμό σ’ αυτή την επικοινωνία... όμως υπάρχουν κάποια πράγματα, που αισθάνομαι ότι πρέπει να ειπωθούν.
Μου έχετε πει, ότι για μένα αποτελεί μέρος της συμφωνίας μας να σας ενημερώνω για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα από τη σκοπιά ημών των ανθρώπων, εδώ, στην υψηλή πυκνότητα της Γης... γιατί δεν είστε σε θέση να το αξιολογήσετε αυτό πλήρως, ευρισκόμενοι εκεί όπου ευρίσκεστε.
Λοιπόν, παιδιά... Είστε έτοιμοι;
Θέλω να πω, επίσης, ότι θα υπάρξουν πολλές φωτισμένες ψυχές που θα το διαβάσουν αυτό και, χωρίς αμφιβολία, θα σκεφτούν «Ω, Μπλόσομ, πότε θα «το  καταλάβεις»; Θα ήθελα να πω... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ πολλά πράγματα... πολύ περισσότερα από εκείνα, για τα οποία μου δίνουν πίστωση κάποιοι που μου γράφουν... αλλά την ίδια στιγμή, έχω φτάσει να συνειδητοποιήσω, ότι είμαι σε θέση να εκπροσωπώ πολλούς από εμάς τους Γήινους και πολλοί, φαίνεται, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ακριβώς το ίδιο μ’ εμένα.
Λοιπόν... αρχίζω! Από τη σκοπιά μας, πρώτα και κύρια... έχουμε κουραστεί. Έχουμε κουραστεί να ακούμε, ότι είμαστε «οι πιο δυνατοί απ’ τους δυνατούς» και ότι μια μέρα όλα θα αποκτήσουν νόημα και θα μας καταλάβει μια ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, χάρις σε ένα Γεγονός, που πρόκειται να συμβεί. ΞΕΡΩ ότι το Γεγονός θα συμβεί. Δεν ξέρω πότε... όμως αυτό είναι προφανώς στο ικανό σας χέρι. ΩΣΤΟΣΟ... αν είναι να μη φανεί αυτό το Γεγονός για ένα ή δύο χρόνια ακόμα... (αυτό είναι σύντομα;), τότε δηλώνω πολύ κατηγορηματικά, ότι κατά τη μεταβατική περίοδο ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ να έχουμε μια ένδειξη κάποιου είδους, που θα μας έδινε την ώθηση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.
Ξέρω ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε κάτι τέτοιο και γι’ αυτό, από όλους εμάς εδώ κάτω... σας ζητώ με όλο το σεβασμό... να κουνήσετε το χεράκι σας και ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ! Εάν ποτέ δεν έχετε έρθει να ζήσετε στη Γη, και λέτε ότι δεν έχετε... προφανώς δεν είναι δυνατόν ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πώς είναι αυτό, σαν κάποιος που έχει επίγνωση του Φωτός του, να πρέπει να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ συνεχώς τον πόνο στην καρδιά σου από το σκοτάδι στον τόπο της δουλειάς.
Ναι, είμαστε δυνατοί... οι πιο δυνατοί απ’ τους δυνατούς λέτε... όμως αποδυναμωνόμαστε... επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ! Έχουμε κουραστεί να παλεύουμε εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων στον πλανήτη. Μας διδάσκετε να ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ... και η πλειονότητα από εμάς κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξουμε τη δόνηση εδώ προς μια υψηλότερη. Ωστόσο, το να «συνεχίσουμε να συνεχίζουμε» αυτό που κάνουμε, αποδεικνύεται ότι είναι πολύ δύσκολο, καθώς τα χρόνια περνούν το ένα μετά το άλλο... μόνο με υποσχέσεις, ως τώρα, να κρατιόμαστε πάνω τους... και ήδη κρατιόμαστε απ’ αυτές για τόσο πολύν καιρό, με πολλές «υποσχέσεις», που δεν έχουν εκπληρωθεί.
ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, σκεφτείτε το λίγο αυτό. Δώστε μας ΚΑΤΙ... κάποια επικύρωση. Όχι κάτι που θα πρέπει να αναρωτιόμαστε, ή που κάποιος μπορεί να παρουσιάσει σαν κάτι άλλο... ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟ, που θα μας φέρει πίσω τη δύναμή μας... που θα βοηθήσει το μυαλό μας να μείνει σε καλό δρόμο, γιατί, πιστέψτε με, είναι δύσκολο μερικές φορές να έχετε αίσθηση του πόνου, που τόσοι πολλοί πρέπει να αντέχουν, στη μία ή στην άλλη μορφή. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ... ΤΩΡΑ... ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ... ΤΩΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ... ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ... ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Αυτά από εμένα.

Έτσι λοπόν, αγαπητή μας Μπλόσομ, έχεις μιλήσει από την καρδιά σου... και μπορούμε να πάρουμε την ενέργειά σου... θα μπορούσαμε να πούμε... απογοήτευση ; Σ’ ευχαριστούμε για την ευθύτητά σου και θα λάβουμε υπ’ όψιν όλα όσα είπες.

Και;… Φάνηκε σαν να σταματήσατε εκεί. Είστε ακόμα κοντά μου;

Ναι, είμαστε και εξετάζουμε το πώς θα μεταδώσουμε στους υπόλοιπους αυτή την επικοινωνία. Γιατί δεν είναι ότι μας αρέσει να «σου πούμε αυτό που θα ήθελες να ακούσεις», όπως θα λέγατε στον κόσμο σας.

Ωστόσο, ΞΕΡΑΤΕ ότι αυτή η συνομιλία από καιρό ζυμώνεται μέσα στο μυαλό μου, έτσι δεν είναι;

Ναι, είμαστε ενήμεροι για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ τελευταία. Όμως, δεν θέλουμε να πούμε «Ναι, θα κάνουμε αυτό που ζήτησες»... και μετά να πρέπει για άλλη μια φορά να είσαι στο «περίμενε και θα δεις». Γιατί αυτό, έχουμε την αίσθηση, δεν θα βοηθούσε την κατάσταση. Πάντως, θα πούμε ότι θα συζητήσουμε το θέμα με βαθύ ενδιαφέρον για την ευημερία του «προσωπικού μας» πάνω στον πλανήτη σας.

Και θα μας ενημερώσετε σχετικά; Βλέπετε, το θέμα είναι, στο μυαλό μου... Δεν θα δούλευε καλά το να έρθετε πίσω σε μένα και να πείτε... «Έχουμε συζητήσει το θέμα και πραγματικά θα σας δώσουμε κάτι»... γιατί, όπως λέτε, εμείς μετά θα περιμέναμε αυτό το «κάτι». Έτσι, θα πρότεινα να αφήσουμε το θέμα εκεί και ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. Για χρόνια και χρόνια ΝΙΩΘΟΥΜΕ σαν να έχουμε το καρότο να κουνιέται μπροστά από τις μύτες μας και, για να είμαι ειλικρινής... εμείς τα γαϊδούρια να χάνουμε την αντοχή μας. Οπότε, ας το αφήσουμε όπως είναι για τώρα και να προχωρήσουμε σε πιο «ανάλαφρη» κουβεντούλα, αν γίνεται;
Το απότομο ύφος μου στη συζήτηση προέρχεται από ΑΓΑΠΗ, καταλαβαίνετε... απλά αυτό έπρεπε να ειπωθεί. Ένα πράγμα ακόμα... θα μπορούσατε να πείτε, ότι πολλοί δεν είναι έτοιμοι να «σας δουν» και θα μπορούσαν να αφήσουν το σώμα τους ή να χάσουν το μυαλό τους σε κατάσταση σοκ και ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει πολύ χάος κλπ. Όμως έχετε καθόλου κοιτάξει προσεκτικά στον πλανήτη μας τον τελευταίο καιρό; Για κοιτάξτε! Τόσα πολλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ... και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ... ΤΩΡΑ! Έτσι, μπορεί πολλές χιλιάδες να λαλήσουν, και πολλές χιλιάδες μπορεί να επιλέξουν να αφήσουν την επίγεια ζωή τους... Και τι μ’ αυτό (με όλο το σεβασμό); Τουλάχιστον θα μπορούσαμε τότε να ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ! Πολλές χιλιάδες τρελαίνονται ήδη για τον ένα ή τον άλλο λόγο και ψυχές εγκαταλείπουν αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον ας είχαμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σημάδι... που θα προετοίμαζε πολλούς για ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που είναι να έρθει!
Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθαμε εδώ, έτσι δεν είναι;... και για να είμαι ειλικρινής, μοιάζει λίγο σαν να έχουμε καλέσει μια τηλεφωνική εταιρεία... Έχουμε μπει σε αναμονή και μας ρίχνουν για πάρα πολλή ώρα. Είναι πλέον το 2014... ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μιλάμε πάλι για τα ίδια πράγματα για άλλη μια χρονιά και ύστερα να πω... «Λοιπόν, να ‘μαστε στο 2015...» ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ, ΠΑΙΔΙΑ!

Βρίσκουμε τα λόγια σου πολύ αξιοθαύμαστα, Μπλόσομ, και νιώθουμε την ενέργειά σου, όπως έχουμε πει.

Μπλοκάρει η ενέργειά μου τη ροή; Γιατί δεν φαίνεται να έρχονται πολλά από εσάς.

Θέλαμε απλά να βεβαιωθούμε ότι έχεις εκφράσει όλα όσα χρειαζόσουν να πεις πριν πάρουμε τον λόγο.

Αισθάνομαι ότι τα είπα όλα... όμως... ποτέ δεν ξέρεις. Μου φαίνεται πως έχω πάρει φόρα.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έχουμε ήδη πει... γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να επηρεαστεί από την «δική μας προοπτική» . Έτσι, συνεχίζουμε στον ίδιο «τόνο», όπως πάντα. Όμως, φυσικά, αυτό που εσύ έχεις προσφέρει αυτή τη μέρα, έχει έρθει πράγματι από μια διαφορετική οπτική γωνία της συνομιλίας. Ναι, συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε, ότι ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ... ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ. Δεν θα πάψουμε να σας δίνουμε λόγια ενθάρρυνσης, για να σας βοηθήσουμε στην κατανόηση του εαυτού σας. Γιατί μέσα απ’ αυτήν συμβαίνει να είστε ικανοί να συνεχίσετε. Λες ότι είστε κουρασμένοι τώρα... και αυτό είμαστε σε θέση να το κρίνουμε επίσης. Όμως, επίσης γνωρίζουμε, ότι ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ με την ίδια σταθερότητα. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ. Επειδή αυτό σας λένε οι καρδιές σας. Οι καρδιές σας δεν σας λένε να εγκαταλείψετε... έτσι δεν είναι;

Ποτέ... αλλά έχουν τόσο πολύ κουραστεί.

Ωστόσο, σας χαρίζουν και τις στιγμές της ΑΓΑΠΗΣ που τις ξεχειλίζει.

Επίσης μας χαρίζουν και στιγμές απελπισίας, όταν τόσο πολλά σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ! Λέτε ότι είστε εδώ για να βοηθήσετε... όχι για να σώσετε. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Ωστόσο, σίγουρα... στην απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται ο κόσμος μας... δεν είναι τώρα ο καιρός, να μας δείξετε ΠΩΣ μπορείτε να βοηθήσετε... σε ένα πιο πρακτικό, πιο χειροπιαστό επίπεδο; Σίγουρα ο καιρός αυτός είναι ΤΩΡΑ.

Επίτρεψέ μας ένα μικρό αίνιγμα. Τι θα γινόταν αν δεν ήμασταν σε επικοινωνία μαζί σας; Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε καμία επαφή ανάμεσα σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο και μία οποιαδήποτε πηγή από αλλού... τι θα κάνατε τότε για την κατάσταση στον πλανήτη σας;

Ακριβώς το ίδιο με αυτό που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να κάνουμε τώρα... Να αλλάξουμε αυτό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!

Πώς;

Κάνοντας ό,τι μπορούμε για να γίνουμε ένα γερό θεμέλιο ΑΓΑΠΗΣ. Υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές ψυχές, που κάνουν το καλύτερο δυνατόν... με πολλούς διαφορετικούς τρόπους... και πράγματι έχει σημειωθεί πρόοδος. Ωστόσο, ακόμα και έτσι... θα περνούσε πραγματικά πολύς καιρός πριν κάτι περισσότερο από μια αμυχή... κάτι περισσότερο από ένα αποτύπωμα στην άμμο, δείξει να αποτελεί κάποια διαφορά... και εμείς πρέπει να ΝΙΩΣΟΥΜΕ και να ΔΟΥΜΕ τη διαφορά ΤΩΡΑ. Οι καρδιές μας, μολονότι ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, μερικές φορές δυσκολεύονται πολύ να λάμψουν τόσο φωτεινά όσο θα έπρεπε κάτω από τέτοιες συνθήκες.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ... ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΝΑ SOS... ΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ... ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ... ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ «ΚΑΝΤΕ ΣΧΕΔΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Σ’ ευχαριστούμε για την συνομιλία. Ευχαριστούμε τον κάθε έναν από εσάς στον πλανήτη σας που κάνετε όλα αυτά που κάνετε στο όνομα της ΑΓΑΠΗΣ.
Έχουμε την επιθυμία να βοηθήσουμε... επειδή ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ... όπως ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗ και δεν διστάζουμε να στείλουμε δύναμη με αυτά τα λόγια. Σας προσφέρουμε ανάταση για τις κουρασμένες ψυχές σας. Σας προσφέρουμε λέξεις, που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε. Δεν δεχόμαστε πλήρως, ότι είμαστε ανίκανοι να επιμείνουμε στη βοήθειά μας μόνο μέσω του λόγου, γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ πώς ο λόγος μας έχει βοηθήσει πολλούς σε περιόδους κακόκεφης μελαγχολίας. Γι’ αυτό, εάν το θέμα εξακολουθεί να είναι η εξυπηρέτηση της αναζήτησής μας με καλή διάθεση... σου ζητάμε να συνεχίσεις να «μιλάς» μαζί μας με αυτόν τον τρόπο στις μέλλουσες ημέρες, Μπλόσομ.

Φυσικά! Μην με παρεξηγείτε... Δεν εννοώ ότι παραιτούμαι, όπως έκανα σχετικά μ’ εκείνους τους «πυλώνες Φωτός»... Απλά σας λέω πώς είναι για εμάς εδώ κάτω... με την ελπίδα ότι κάποια ελπίδα μπορεί να δοθεί ... προκειμένου εκείνοι από εμάς, των οποίων οι καρδιές και το ΕΙΝΑΙ τους αγωνίζονται, να ξανακαβαλήσουν στη σέλα και να συνεχίσουν να προχωρούν! Αντιλαμβάνομαι ότι μονοπώλησα αυτή τη διοχέτευση... Ήλπιζα ότι θα λέγατε περισσότερα... όμως εσείς φαίνεστε λιγάκι θιγμένοι απ’ τα λόγια μου!

Εμείς επιθυμούμε μόνο να είμαστε στο πλευρό σας και να σας βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Πολύ ωραία... Λοιπόν, συνεχίστε τότε... Σας έχω πληροφορήσει για το πώς μπορείτε να το κάνετε. ΞΕΡΩ... χάρις σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ... θα κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να μας δώσετε εκείνη την «ΕΝΙΣΧΥΣΗ»... που «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ» ότι ΟΛΟΙ τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Το πώς μας επηρεάζει είναι η προσοχή μας... Νομίζω ότι μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Ναι, δεν είναι όλοι έτοιμοι... αλλά νομίζω πως πολλά εκατομμύρια είναι. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Γι’ αυτό, για άλλη μια φορά... ζητώ... αν θέλετε πραγματικά να μας βοηθήσετε... εν αναμονή ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ... ΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... ΜΕ ΦΩΣ... Μπλόσομ Γκούνττσαιλντ, μια γήινη, η φίλη σας!

Το παραπάνω ως ηχητικό αρχείο με εκφώνηση του Joe Pena στη διεύθυνση http://youtu.be/_ygtbqibCD0



Μετάφραση: Νίκος


Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos