love

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Hellenic - BLOSSOM GOODCHILD 20 Σεπτεμβρίου 2014

BLOSSOM

BLOSSOM GOODCHILD 
 20 Σεπτεμβρίου 2014

Blossom: Καλωσορίσατε ξανάΤι ωραία που είναι να είμαστε μαζί με τις κανονικές μας επαφές … και αδημονώ να δω τι έχετε να μας προσφέρετε σήμερα. Πρόσω ολοταχώς Καπετάνιε!

The Federation of Light (FoL): Το θερμό μας καλωσόρισμα σε σας και στους φίλους μας, καθώς συγκεντρωνόμαστε ΩΣ ΕΝΑ. Πόσο θαυμαστή είναι αυτή η αποστολή που εκτελούμε. Να παίζει ο καθένας το ρόλο του … προκειμένου να επέλθει η υπέροχη αυτή ΑΛΛΑΓΗ … ΠΑΝΤΟΥ.

Blossom: Είναι όντως υπέροχηΈχετε να μας προσφέρετε κάποιες επιπλέον συμβουλές; … Γιατί ΤΩΡΑ πραγματικά ‘το’ χουμε’ και μαρσάρουμε.

FoL: Αγαπημένες μας ψυχές, εκείνο που εσείς θεωρείτε ότι έχει Μεγάλη αξία μας ζεσταίνει τις καρδιές. Προέρχεστε από ένα μέρος μέσα από την Ύπαρξή σας φτιαγμένο από την καλύτερη Ουσία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σας. ΤΩΡΑ Μπορείτε να το ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ αυτό.

Blossom: Ναι, μπορούμε. Βέβαια, αυτοί που το επιλέγουν. Ο κόσμος μας αυτή τη στιγμή έχει τα χάλια του σε διάφορα μέρη, παρόλα αυτά ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ να παραμένουμε ΨΗΛΑ, κάνουμε το καλύτερο ώστε να διασφαλίσουμε πως η ΑΓΑΠΗ μας γίνεται παντού αισθητή. Η έννοια για την οποία μιλούσατε τελευταία μου αρέσει, και την καταλαβαίνω ολοένα και περισσότερο. ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

FoL: Σκοπός μας, πρόθεσή μας … είναι να σας καθοδηγήσουμε μέσα σ’ αυτούς τους καιρούς με ΠΛΗΡΗ ΑΓΑΠΗ. Σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι πολλοί, παρότι ‘κρατάνε πίσω’, πως και αυτοί … με τον τρόπο τους … και στο χρόνο τους … θα συνεχίσουν επίσης με αυτό το ΑΧΑΝΕΣ ΘΕΙΟ ΠΛΑΝΟ. Μπορείτε να φανταστείτε Αγαπημένες μας Καρδιές, πώς θα είναι όταν η πλειοψηφία του Πλανήτη σας φτάσει επίσης να τα καταλαβαίνει αυτά;


Γιατί όταν Ένας έρχεται σε ταύτιση με αυτό ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ … όταν ο Ένας το ‘ΠΙΑΝΕΙ’ … και ο ΚαθΕνας … τότε … η δουλειά έχει γίνει.

Τα Μεγαλειώδη αποτελέσματα που εμφανίζονται στους ‘Ενεργειακούς μας δείκτες’ … αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι ο κόσμος σας ‘συνέρχεται’.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Γιατί ακόμα και αυτοί που αγνοούν αυτά που συμβαίνουν … αρχίζουν να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ μιαν αλλαγή μέσα και τριγύρω τους.

Ναι, το ξέρουμε ότι υπάρχουν περιοχές όπου οι ψυχές έχουνε πέσει σε τέλμα. Οι ψυχές αυτές επέλεξαν το δρόμο εκείνο ‘που πιστεύουν’ ότι έχουν το δικαίωμα να ηγηθούν. Στείλτε πολύ ΑΓΑΠΗ σ’ εκείνους που παραπλανήθηκαν … είναι μέρος σας.
Οπότε λοιπόν, συνεχίζοντας με αυτά για τα οποία μιλούσαμε … στείλτε ακόμη περισσότερη ΑΓΑΠΗ στον εαυτό σας. Με τον τρόπο αυτό αυξάνετε διαρκώς τη δόνησή ΣΑΣ … ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι ΕΣΕΙΣ είσαστε η ‘Ευλογία της σωτηρίας’ ΤΟΥΣ. Ακόμα και τούτη την ώρα, αυτοί δεν το ξέρουνε αυτό.

Φίλοι, οι ψυχές αυτές που έχουνε χαθεί … θα έχουνε αρκετά για να ικανοποιηθούν, όταν η ΑΛΗΘΕΙΑ τους τους το κάνει συνειδητό πως δεν είναι τρόπος αυτός συμπεριφοράς. Γιατί η μετάνοια και οι τύψεις υπερβαίνουν κατά πολύ την κάθε ‘ανθρώπινη’ τιμωρία που τυχόν θελήσει κάποιος να τους επιβάλει. Δε θα τιμωρηθούν. Δε συμφωνούμε με αυτή τη λέξη … ή την πράξη αυτή. Γιατί ΜΟΝΟ ο εαυτός της ψυχής θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ αυτά που έκανε … και θα το ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ … είναι να παραμένετε ΗΡΕΜΟΙ.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ … είναι να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.

Μην επιτρέπετε σε σκέψεις που αφορούν τις πράξεις άλλων να ρίχνουν τη Δόνησή σας. Να παραμένετε ΜΟΝΟ μέσα στη ΔΙΚΗ σας Δόνηση και κάντε ό,τι μπορείτε για να την κρατάτε όσο καλύτερα γίνεται.

Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.

Blossom: Ναι, το καταλαβαίνουμε αυτό. Μου είναι εύκολο, δεδομένων των περιστάσεών μου … παρόλα αυτά, ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο για άλλους που δε ζούνε μέσα σε τόσο ωραίες συνθήκες.

FoL: Εντούτοις, σας παρακαλούμε να θυμόσαστε, ότι Κάθε ψυχή … όπου και να βρίσκεται μέσα στο φυσικό κόσμο … επέλεξε να βρίσκεται εκεί … πριν την άφιξή της. Το μέρος μέσα στο οποίο βρίσκετε Μια ψυχή … είναι τέτοιο γιατί το μέρος αυτό και οι συνθήκες του … Εξυπηρετούν το σκοπό ΤΟΥΣ για την ανάπτυξη των ΨΥΧΩΝ ΤΟΥΣ.
Μη νομίζετε ότι ήτανε τυχαίο. Ότι δηλαδή το Άτομο τράβηξε απλά λαχνό για ένα ‘μέρος’ έξω από κάποιο καπέλο όταν θέλησε να επιστρέψει στον Πλανήτη Γη σας. Κάθε τοποθέτηση … Κάθε Οικογένεια της οποίας είναι μέλος … έχει προσεκτικά μελετηθεί και συζητηθεί … προκειμένου η ‘Νέα Ζωή’ του Ατόμου να ωφελήσει την ψυχή αυτή στο έπακρο.

Blossom: Το καταλαβαίνω αυτό … παρόλα αυτά, στέκεται δύσκολο να παραδεχθείς το γεγονός ότι θα επέλεγε κανείς να ζει μια ζωή φτώχιας ή πλαισιωμένης από πόλεμο … ή λιμό …

FoL: Από Γήινης πλευράς ίσως είναι έτσι. Όμως, από ΚΑΠΟΥ ΑΝΩΤΕΡΑ  … αυτό φαντάζει να είναι η καλύτερη λύση για το Άτομο ώστε να συναντήσει συγκεκριμένες ‘προκλήσεις’ προκειμένου ο ΚαθΕνας να γίνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ … ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ … με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο.

Τα ‘σημάδια’ αυτά έγιναν αποδεκτά από τις ψυχές όταν αυτές δεν είχαν ανθρώπινη μορφή, γιατί μπορούν να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ τις δυνατότητες που ανοίγονται σ’ αυτές … προκειμένου να εκμεταλλευτούν το πλήρες δυναμικό τους.

Μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ κανείς, όπως εσύ Blossom … ότι ζουν μια πιο καλότυχη ζωή προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Σας λέμε αυτό … Δεν παίζει ρόλο πού βρίσκεται το Άτομο μέσα στη ΓΗΙΝΗ γεωγραφίαΓιατί δεν έχει διαφορά το πού βρίσκεται το Άτομο, καθώς και ΟΛΟΙ μέσα στον εαυτό της ψυχής τους.

ΓΙΑΤΙ … αυτό είναι το μέρος όπου ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γιατί ΑΥΤΟ το οποίο ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ψυχή … το ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ψυχή … είναι τέλειο για την ψυχή αυτή.

Οι ευκαιρίες προκύπτουν ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ … ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Ίσως να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ‘τυχερή’ εκεί που μένεις/επέλεξες Blossom … και σαφώς δεν αρνούμαστε την ομορφιά των ακτών και των βουνών σας. Δεν αντιφάσκει το πού βρίσκεσαι … οπότε έγκειται από εσένα να συνεχίσεις να ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ … κάνοντας αυτό που κάνεις. 

Υπάρχουν άτομα που περιστοιχίζονται από καταστροφή και μίσος … παρόλα αυτά, και αυτοί επίσης έχουνε τις ίδιες ευκαιρίες … Να ΥπηρετήσουνΌμως με διαφορετικό τρόπο.

Ας επιστρέψουμε στην ΑΓΑΠΗ και στη συνέχιση της ΑΓΑΠΗΣ του εαυτού.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. Για τους λόγους για τους οποίους έχουμε μιλήσει σε προγενέστερες συνόδους.

Όταν το Άτομο το καταλάβει αυτό … τότε ο τρόπος με τον οποίο ζούνε … η Δόνηση μέσα στην οποία ΕΠΕΛΕΞΑΝ να ΕΙΝΑΙ … δε μπορεί παρά να τους Υπηρετήσει … με τρόπο που να επιτρέπει τη ροή σε ΟΛΑ τα ΚΑΛΑ. Όταν το άτομο ΕΠΙΛΕΓΕΙ να παραμένει μέσα σε αυτή την ΑΝΩΤΕΡΗ Δόνηση … δεν υπάρχει άλλη επιλογή! Οπότε, βλέπεις; Είτε στον παράδεισο ή τον χαμό … η Υπηρεσία του εαυτού … είναι το κλειδί για να έχει το Άτομο τη ζωή που του πρέπει.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ τμήμα Του Όλου … μια πτυχή Του Όλου … και έχετε την ευθύνη να φροντίζετε την πτυχή αυτή Του Όλου σύμφωνα με την αποστολή σας.

Είναι σα να σας δόθηκε ένα μικρό κομμάτι γης … Εάν μας τον επιτρέπετε αυτό το συσχετισμό. Κάθε ψυχή έχει την ευκαιρία να καλλιεργήσει τον κήπο που της διανεμήθηκε. Μπορεί να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ να φυτέψουν λουλούδια, βότανα, λαχανικά … να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ οτιδήποτε.

Κάποιων ο κήπος θα ευδοκιμεί … γιατί ασχολούνται και τον ποτίζουν … κάνουν δηλαδή αυτό που τους ορίστηκε. Άλλοι μπορεί να πετάξουν κάτω κάποιους σπόρους και να ‘ελπίζουν για το καλύτερο’. Κάθονται και χαζεύουν … περιμένοντας για αποτελέσματα και μετά στεναχωριούνται και αποκαρδιώνονται που δε βγαίνει και δε φυτρώνει τίποτε.

Εντούτοις άλλοι … ασχολούνται καθημερινά με τον κήπο τους. Και τα  αποτελέσματα είναι καθημερινά. Κι αυτό τους δίνει κίνητρο … γιατί βλέπουν ότι η εστίασή τους παράγει αποτελέσματα.

ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙΣ.

Κι αυτό ισχύει και για ΣΕΝΑ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

Και καθώς περνάει ο χρόνος … ο κήπος του Ενός ευδοκιμεί … και οι υπόλοιποι τον θαυμάζουν και ΝΙΩΘΟΥΝ την Αγάπη και τη φροντίδα μέσω αυτής της λεπτομερούς συμμετοχής … Ή … το Άτομο δεν έχει τίποτε άλλο  παρά άγονο χώμα για το οποίο στενάζει και βογκάει … και παραπονιέται που οι κήποι των άλλων βγάζουν πολύ περισσότερο καρπό από το δικό του.

Σκέφτονται του στυλ ότι οι άλλοι πήραν καλύτερο μέρος από το δικό τους, και ξαναπέφτουν στο ‘Αχ και να έπαιρνα εγώ ΕΚΕΙΝΟ το κομμάτι γης … τότε τα πράγματα θα ήταν καλά για μένα’. Αποτυγχάνουν ν’ αποδεχθούν το γεγονός ότι όλοι ‘έρχονται’ με τους σπόρους, τις αξίνες και τα ποτιστήρια τους … ότι έρχονται στον Πλανήτη σας με ΟΛΑ τα εργαλεία που τους χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.

ΚανΕνας δεν καταφτάνει με λιγότερα από κάποιον άλλον. Γιατί έρχεστε ΩΣ/ΜΕΣΑ από την ψυχή σας. Η δική σας ψυχή, οποιαδήποτε ψυχή … έχει ΠΑΝΤΟΤΕ την ευκαιρία να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί. Απλά εξαρτάται από το πόση εστίαση της δίνετε … για το πόσα θα πάρετε πίσω.

Blossom: Νόμιζα, όταν θα λέγατε … πόση ‘προσπάθεια’ … αλλά ξαφνικά η λέξη άλλαξε σε ‘εστίαση’.

FoL: Ναι, γιατί η λέξη ‘προσπάθεια’ μπορεί να παρερμηνευτεί. Γιατί το μόνο που απαιτείται από το Άτομο είναι η ‘εστίαση’. Όταν κάποιος εστιάζει σε κάτι … ας προτείνουμε για παράδειγμα ‘Τον Εαυτό’ … δε θα εστίαζε επάνω σε τίποτε για τον εαυτό που δεν θα ήταν το καλύτερο για τον εαυτό. Θα ήτανε πολύ απίθανο το Άτομο να ΕΠΕΞΕΙ να εστιάσει επάνω σε κάτι πραγματικά άσχημο ώστε αυτό να έρθει στη ζωή του.

Blossom: Παρόλα αυτά, κάποιοι το κάνουν όμως. Όχι σκόπιμα. Έτσι, ΝΙΩΘΩ ότι κάποιοι άνθρωποι συγκεντρώνονται αρχικά επάνω σε κάτι αρνητικό, γιατί έτσι έμαθαν, πιστεύοντας ότι τους περιμένει το χειρότερο. ΞΕΡΩ ότι αυτό δεν είναι παρά ανασφάλεια, εντούτοις ο κόσμος το κάνει αυτό.

FoL: Τότε θα έρθουν σε φάση Ύπαρξης … κάποια στιγμή … συνειδητοποιώντας … πως μην ποτίζοντας τους σπόρους τους … δε θα φυτρώσει τίποτε.  Διανεμήθηκε ένα κομμάτι γης στον καθένα με το οποίο και ήρθαν … το οποίο και θα φροντίσει η ψυχή με τον τρόπο που επιθυμεί. Δεν είναι δουλειά του Ατόμου να  αξιολογήσει ένα άλλο σπαρτό και να σχολιάσει για το ποιο τα πάει καλύτερα … για το ποιο αναπτύσσεται περισσότερο.

Ούτε είναι ‘Θέμα κλήρωσης’.

Αυτό είναι προφανές για όλους τριγύρω … το ποιοι φροντίζουν τον κήπο τους και ποιοι ‘δε δίνουν δεκάρα’.

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ να ΣΕ καλλιεργήσεις … ή να μη ΣΕ καλλιεργήσεις.

Blossom: Να ΕΙΣΑΙ ή να μην ΕΙΣΑΙ!

FoL: Δεν υπάρχει κρίση … δεν υπάρχει κάποιο Μεγάλο Έπαθλο ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ … σίγουρα όχι από τη χώρα της ΑΓΑΠΗΣ όπου εμείς κατοικούμε.

Επιθυμούμε μονάχα το να ΕΠΙΛΕΓΕΙ η ψυχή να βγάζει τα καλύτερα από αυτά που μπορεί να παράγει ο κήπος της.

Τι νομίζετε ότι φέρνει μεγαλύτερη χαρά σε αυτούς που κοιτάζουνε; Ένα στείρο στρώμα από ξερό χώμα μπερδεμένο με αγριόχορτα … ή ένα ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ και Ενέργεια που Δονείται;

Blossom: Ε, δε χρειάζεται να είσαι και πυρηνικός επιστήμονας για να το δεις αυτό!

FoL: Δεν υπάρχει ούτε Μια ψυχή που να μη μπορεί να ποτίσει και να μη μπορεί να φροντίσει έναν κήπο. Όσο περισσότερο αυτός αναπτύσσεται, τόσο περισσότερο τραβάει το ενδιαφέρον του Ατόμου ο οποίος ανακαλύπτει τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν. Τα αποτελέσματα δε σταματάνε ποτέ. Ποτέ δε θα πει κανείς … ‘Αρκετά έχω κάνει’ … Γιατί πάντοτε απαιτείται πότισμα και διαρκές ξεχορτάριασμα απ’ αυτά που μπορεί να ξεφυτρώσουν και που δεν Εξυπηρετούν με το να είναι εκεί.  

Blossom: Το Λευκό Σύννεφο όταν μιλάει για νερό … μιλάει για  ΑΓΑΠΗ.

FoL: Μήπως δεν απαρτίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό της φυσικής σας κατασκευής από Η2Ο;

Blossom: Ναι.

FoL: ΟΠΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ.

ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ … ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ.

Να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ συνειδητά ότι γεμίζετε με ΑΓΑΠΗ όταν το πίνετε.

Blossom: Αυτό μόλις μου θύμισε κάτι που ειπώθηκε είτε από εσάς ή από το Λευκό Σύννεφο πριν από πολύ καιρό … να φαντάζεται δηλαδή ότι κανείς πίνει ένα Χρυσό υγρό από ένα Χρυσό Δισκοπότηρο … κάθε πρωί πριν ξεκινήσει η ημέρα. Τα ξεχνάω όλα αυτά τα πράγματα που έχουν συσταθεί για να κάνουμε καθώς περνούν τα χρόνια.

FoL: Το να το κάνετε … Φέρνει Ενδυνάμωση. Το να μην το κάνετε … δεν πειράζει … αλλά γιατί να μην το κάνει κανείς;

Blossom: Γιατί ξεχνάμε!!!

FoL: Το να επιτρέψεις αληθινά στην ψυχή σου να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ σα να πίνει κανείς από αυτό το κύπελλο με ΑΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ Κάθε πρωί είναι Υπηρεσία προς την ψυχή. Επιλογή σας.

Εσείς ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να ποτίσετε τον κήπο σας ή όχι. Δε θα ξεραθεί εάν μια στο τόσο το ξεχνάτε. Εντούτοις, όσο περισσότερο … όπως οτιδήποτε που Υπηρετεί την ψυχή … παραμένει το Άτομο επιμελής σε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΛΟΥΝ … και να εστιάζει σε παρόμοια … τόσο περισσότερο ΑΝΘΙΖΟΥΝ τα λουλούδια!

Blossom: Όντως! Πόσο χαίρομαι να βλέπω τον κήπο της Blossom ν’ ανθίζει! (blossom=ανθίζω) Χαίρομαι τόσο πολύ που ‘το Πιάνω’ ολοένα και περισσότερο με κάθε ‘πότισμα’. Σκέφτομαι επίσης να φυτέψω μερικούς νέους σπόρους επαινώντας αυτούς που ήδη μεγαλώνουν … Απλά πρέπει να ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ … ΚΑΙ Τ’ ΑΓΑΠΑΩ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

FoL: Την εκτίμησή μας επίσης στον καθΕνα σας. Σας χαιρετούμε μέχρι την επόμενη φορά.

Blossom: Οπότε … με αυτά τα λόγια αποχωρισμού … αυτό σημαίνει στα σίγουρα ότι ο φίλος μου, το Λευκό Σύννεφο συγκαταλέγεται σε τούτες τις συζητήσεις;

FoL: Ο φίλος σου … το Λευκό Σύννεφο, Τιμάται και Θαυμάζεται … ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ο φίλος σου … το Λευκό Σύννεφο, είναι ένα ΟΝ που προσφέρει Μεγάλη Υπηρεσία. Δεν έχουμε τάξεις εδώ … εντούτοις, αναφορικά με το πού ΕΙΝΑΙ το Άτομο … μέσα στο ΟΛΟΝ … είναι τόσο απλό όσο η μύτη επάνω στο πρόσωπό σου.

Blossom: Πολύ περίεργο αυτό που λέχθηκε … Όσο απλό όσο η μύτη επάνω στο πρόσωπό σου … Δύσκολα το λες αυτό αιθέριο … σε σχέση με το πώς νόμιζα ότι θα ήσασταν, μιλώντας για την όμορφη ψυχή του. ΜμμμΧρειάζεται να τη συλλογιστώ αυτή τη μικρή φράσηΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ.


Translator: Con Tanidis 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos