love

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Hellenic -- Blossom Goodchild 15 Φεβρουαρίου 2015



Blossom Goodchild
15 Φεβρουαρίου 2015


Καλωσορίσατε φίλοι μου. Για μια ακόμα φορά, μια ακόμα συνομιλία … αν το μπορούμε;

Φυσικά και μπορούμε. Γιατί μέσω της σύνδεσής μας μέσα στο Φως … επιτυγχάνονται πάρα πολλά … κι όλα αυτά που θέλουμε να σας μεταδώσουμε, τα οποία μπορείτε να τα μοιράζεστε με αυτούς που επιλέγουν να συνδεθούν μαζί μας τον καιρό αυτό. 

Σας ευχαριστώ. Για ποιο πράγμα θα θέλατε να μιλήσετε σήμερα;

Για το ίδιο για το οποίο μιλάμε πάντοτε …

Μμμ! Να μαντέψω …

Είναι αυτό το οποίο κάθε σωματίδιο … κάθε άτομο … όλα όσα υπάρχουν … περιέχουν μέσα τους.

Ξανά και ξανά … δε θέλουμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο … συχνά … γιατί ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα οποία επιλέγουμε να μιλήσουμε … είναι όντως ΑΥΤΟ.

Την ΑΓΑΠΗ.



Ας συνεχίσουμε … με την κατανόηση και τη ΓΝΩΣΗ με την … με την οποία επιλέγουμε να μιλάμε … που επιτυγχάνεται μέσω της δυνατότητάς μας να μεταδίδουμε αυτό που θεωρούμε περισσότερο χρήσιμο. Πολλοί ΝΟΙΩΘΟΥΝ ότι επαναλαμβανόμαστε με το ίδιο θέμα … και ναι, το κάνουμε … και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Γιατί το απολαμβάνουμε.

Έχουμε επίγνωση των Ενεργειών εκείνων που ρίχνουν το επίπεδο του Φωτός της ψυχής του καθ Ενός σας σε μέρος που δε σας υπηρετεί. Δε θεωρούμε πως αυτό είναι με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή χρήσιμο. Γι’ αυτό επιλέγουμε να μιλάμε όπως το κάνουμε. Σας το βαράμε … όπως θα λέγατε … αυτό που … αυτό που βρίσκεται μέσα σας … και που είναι αυτό για το οποίο επιλέγουμε να σας μιλάμε!

Το πιάνω. Πραγματικά … και ξέρω ότι μπορούμε να προσπελάσουμε ένα βαθύτερο κομμάτι από αυτό μέσω του διαλογισμού. Αλλά … υπάρχουν τίποτε άλλα κόλπα στα οποία μπορείτε να μας μυήσετε προκειμένου να μπορούμε να ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΩΣ … ώστε να γίνει η ζωή εδώ επάνω στη Γη πιο απολαυστική … επί Συνόλου … για το Όλον;

Όλα για τα οποία σας μιλάμε … μπορούν να μπουν μέσα σ’ έναν μικρό εύχρηστο οδηγό.

Μμμ! Θα το σκεφτώ αυτό!

Δε χρειάζεται. Γιατί όσο συνεχίζει να διαβάζει ο αναγνώστης … σας προσφέρουμε κάθε φορά μηνύματα Αγάπης που επηρεάζουν … κι η συχνότητα του κάθ Ένα σας ανυψώνεται λίγο … ολοένα και περισσότερο. Και τώρα που ξεκινήσαμε με το καινούριο και Έμπιστο αυτό ταξίδι μαζί σου Blossom… με τη χρήση της φωνής σου … υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη Ενέργεια την οποία μπορούμε επίσης να μεταδώσουμε.

Ναι, μου έχουνε γράψει κάποιοι ότι σαφώς μπορούνε να την ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ. Μου έγραψε μια κυρία πώς τα παιδιά της που έπαιζαν άτακτα, φαίνονταν να σταματούν μέσα στο χάος … και μέσα στο νου τους, να πηγαίνουν κάπου ήρεμα … όταν αυτή έπαιζε την ηχογράφησή σας … κι αυτό ήταν συναρπαστικό!

Και με όλο το σεβασμό … θα λέγαμε … μέσω της Ενέργειας του ήχου σας φέρνουμε … μπορούμε να πετύχουμε πολλά, πολλά περισσότερα.
Υπάρχει Θεραπεία στον ήχο αυτό … Υπάρχει μια Ενέργεια με τέτοια δόνηση … που καταπραΰνει την ψυχή.

Γι’ αυτό λοιπόν Blossom … έπρεπε να περιμένουμε πολλά χρόνια … μέχρι η δόνησή ΣΟΥ και … αυτή αυτών που ‘συμπεριλαμβάνονται’ στην κουβέντα μας … να είναι μιας συγκεκριμένης συχνότητας … ώστε οι αλλαγές που συμβαίνουν  ακούγοντας … να μπορούν να κάνουν ‘τη δουλειά τους’.

Καταπληκτικό αυτό. Υπάρχουν άλλα που μπορείτε να μας πείτε επάνω σ’ αυτό; Κι όπως γράφω … η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει γρηγορότερα … Ναι, είμαι στο παιχνίδι …  αν θέλετε και σεις … πάμε …


Λοιπόν τα καταφέραμε. Φαίνεται να ήρθε εύκολα και γρήγορα. ΩΠόσο συναρπαστικό είναι να ‘ακούς’ γι’ αυτήν την εξέλιξη ‘μέσα στο χρόνο’. Απλά δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να δουλέψουμε με τον τρόπο αυτό. Καλή είναι και η αλλαγή … όπως λένε.

Όντως, η Αλλαγή είναι μία από τις πολλές που θα μπουν στις Ενέργειες του κόσμου σας.

Θα θέλαμε πριν φύγουμε σήμερα … να επαναλάβουμε για μια φορά ακόμα …

ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ.

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Αυτά έχουμε να πούμε επάνω στο ζήτημα … γιατί μιλάει μόνο του.
.
Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό … Ναιυπάρχει ακόμα πολύς φόβος που πλανιέται τριγύρωκρίνονταςαπό τα μηνύματά σαςΘα πρέπει να εγκαταλείψουμε στα σοβαρά εντελώς το φόβο … για πράγματα μικρά και μεγάλα.

Κι όταν θα μπορέσετε να το κάνετε αυτό … θα ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Σ’ αφήνουμε να συνεχίσεις με τις δουλειές σου Blossom.

Περίεργο! Δεν το πιστεύω ότι το είπατε αυτό! (Περιμένω επισκέπτες). Σας ευχαριστώ σοφοί μου … ΝΙΩΘΩ όμορφα!

Αυτό το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ επιθυμούμε για ΟΛΟΥΣ … ΠΑΝΤΟΤΕ.

Με Αγάπη και ευχαριστίες.

ΟΝΤΩΣ.
·         Μια σημείωση για τον ήχο. Δυστυχώς δε μπορώ να ελέγξω τον καιρό. Έκλεισα όλα τα παράθυρα για να ακούγονται στο ελάχιστο τα πουλιά, παρόλα αυτά όμως τρύπωσε γελώντας ένα ‘Γκέκο’ στην αρχή (Τα Γκέκο είναι σαύρες. Κυμαίνονται από 1.6 ως 60 εκατοστάΣυναντώνται στα ζεστά κλίματατου κόσμουΗ φωνή των Γκέκο είναι μοναδική ανάμεσα στις σαύρες. Χρησιμοποιούν χαρωπούς ήχους στις κοινωνικές τους συναναστροφές με άλλα γκέκο) και τότε … για κακή μου τύχη στα 12,44 λεπτά εγγραφής … ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ.  Ακούγονταν σα να έπεσα μέσα σε πλυντήριο ή στην τουαλέτα! Δυσκολευόμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κρατήσω την αυτοσυγκέντρωσή μουΑΛΗΘΕΙΑ λέωΟ θόρυβος του νερού επάνω στη μεταλλική οροφή μου ήταν αρκετά ενοχλητικός, οπότε ίσως να χρειαστείτε ν’ ακολουθήσετε και το κείμενο της ηχογράφησης, παρότι τα λόγια ακούγονται καθαρά. Ε … τι να κάνουμε! Γελάω!
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Καλώς ήρθατε Όλοι σας. Χαιρόμαστε που για μια φορά ακόμα έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τη φωνή αυτής της κυρίας … που ξέρουμε ότι μπορούμε εύκολα να την αποκαλέσουμε … Blossom. Δεν είναι όμορφο το όνομα αυτό; (σημαίνει μπουμπούκι).  Που της το έχουμε πει πολλές φορές … και την κάνει να χαμογελάει.

Αναλογιστήκατε τη Δόνηση του δικού σας ονόματος; Όταν ακούτε να λέγεται το όνομά σας, δεν υπάρχει ζεστασιά σ’ αυτά τα γράμματα … μέσα στον ήχο αυτό; Μια ζεστασιά που εσείς δημιουργήσατε εξαιτίας ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;

Δεν είναι επειδή μπορεί κάποιος να έχει αποστροφή σε συγκεκριμένα ονόματα … εξαιτίας ενδεχομένως κάποιας ψυχής που ίσως γνώριζαν στο παρελθόν και δεν την πήγαιναν ιδιαίτερα; Η ψυχή έδωσε μια Δόνηση στο όνομά τους … που ‘προσκολλήθηκε’ σε αυτό το όνομα … λόγω της Ενέργειας που εξέπεμπαν αλλά, δε θα μπορούσε να είναι επίσης … ότι το ίδιο αυτό όνομα όταν ‘προσκολλάται’ … ας πούμε … σε κάποιαν άλλη ψυχή, γεμάτη Χαρά … γεμάτη φως … γεμάτη από το Φως της Αγάπης, να έχει τότε μια εντελώς διαφορετική Δόνηση την οποία και εκπέμπει … παρότι αυτό αποτελείται από τα ίδια γράμματα; Πείτε μερικές φορές στον εαυτό σας … το όνομά σας φωναχτά. Πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ η καρδιά σας εμπρός στον ήχο του ονόματός σας; Την αντήχηση … τη συχνότητα εκείνη … τη Δόνηση εκείνη που είσαστε;

Θα σας ζητούσαμε … τις στιγμές που μπορείτε να καθίσετε ήσυχα, να αναπνεύσετε … όπως σας έχουμε εξηγήσει … γιατί αυτό είναι πολύτιμο … πολύ βαθύτερο από την αυτόματη αναπνοή … και καθώς το κάνετε … οραματιστείτε μέσω της ΑΙΣΘΗΣΗΣ της καρδιάς σας … την Ενέργεια της Δόνησης που εκπέμπεται από εσάς. Μετά … να αναλογιστείτε αυτή τη γνώση ξέροντας πως αυτό το Ενεργειακό επίπεδο … είναι αυτό που είσαστε … κι είναι αυτό που βγάζετε προς τα έξω … διαρκώς.

Ναι, μπορεί να συμβαίνει … όταν αφορά ευθυγραμμίσεις … ή κάποιου είδους λύπες … μπορεί να ΝΟΙΩΘΕΤΕ τη Δόνηση αυτή κάπως χαμηλότερη.

Παρόλα αυτά, η Δόνησή σας … αυτή στην οποία έχετε φτάσει … να μην μπορεί να πέσει χαμηλότερα … όταν εσείς έχετε φτάσει πάνω από ‘ένα συγκεκριμένο οριακό σκαλί’ … να μην πέφτει χαμηλότερα από το σκαλί αυτό που φτάσατε.

Εάν κοιτάξετε το διάστημα μεταξύ των σκαλιών … δε θα λέγατε … ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα στο μεταξύ διάστημα; Οπότε, ίσως να είναι ότι η Ενέργειά σας, όταν είσαστε κουρασμένοι … να πέφτει λίγο. Αλλά, δε θα πάει χαμηλότερα από τη συχνότητα της Δόνησης που καταφέρατε … καθότι γίνατε … θυμηθήκατε … ξέρετε … ότι είσαστε Αγάπη.

Και μετά λέτε ότι υπάρχουν πολλά για τον εαυτό σας που δε μπορείτε να θυμηθείτε.

Μπορείτε.

Γιατί κατά μία έννοια, το θέμα δεν αφορά τη θύμηση … παρότι σας μιλάμε κατά αυτό τον τρόπο … αφορά την ΑΙΣΘΗΣΗ.

Όταν είσαστε Ευτυχισμένοι κάποιες στιγμές της ζωής σας … δε λέτε ‘ Θυμάμαι ότι ΕΝΟΙΩΣΑ έτσι ξανά πριν … όταν ήμουνα Ευτιχισμένος/η σε μια Ευτυχισμένη περίσταση; Θυμόσαστε την ΑΙΣΘΗΣΗ τηςύστατης ΕυτυχίαςΔε χρειάζεται να θυμόσαστε ποιος είσαστε ‘ως άτομο’ … ας πούμε. Θέλετε να θυμόσαστε ποιοι είσαστε ως ΑΓΑΠΗ … Κι αυτό μπορεί μονάχα να ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ. 

Κοιτάζετε την αυγή σας … Κοιτάζετε το ηλιοβασίλεμά σας … Κοιτάζετε το φεγγάρι … Κοιτάζετε τ’ αστέρια … Κοιτάζετε τα παιδιά … Κοιτάτε τα νεαρά ζώα … Δε μπορεί να μην ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.

Η αυτόματη αντίδραση όταν τα μάτια σας βλέπουν τέτοια θαύματα … είναι η φυσική κατάσταση της ΥΠΑΡΞΗΣ σας.

Μόνο τα έξω … που σκεφτόμαστε να κατονομάσουμε ‘ωμότητες’ … και όμως, η Blossom λέει ότι αυτά είναι αρκετά δυνατά … εμείς θα το αλλάζαμε σε εξωτερικές ‘παρεμβολές’. Είναι ότι όταν οι εξωτερικές παρεμβολές … παρεμβολές που ορίζει ο νους σας … και τότε το μυαλό σας … παρεμβάλει στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σας … γιατί το επιτρέπετε αυτό να γίνει έτσι.

Εάν έχετε την επίγνωση κάποιων γεγονότων που ίσως ακούσατε … ή είδατε στην οθόνη της τηλεόρασής σας … το μυαλό σας αρχίζει να πλανάται … Αλλά εσείς έχετε τον έλεγχο των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ σας. Μπορεί να ακούτε και να βλέπετε … ναι, χρησιμοποιούμε τη λέξη ‘ωμότητες’ στην περίσταση αυτή … αλλά δε χρειάζεται να επιτρέψετε σε αυτά τα οπτικά ερεθίσματα να επηρεάσουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σας. Δε χρειάζεται να επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να συμβεί. Έτσι, επιτρέπετε στην κατάσταση της Ύπαρξής σας να παραμένει σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. Κι όσο περισσότερο επιτρέπετε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας να παραμένουν Ψηλά … τόσο περισσότερο υψώνεται η συχνότητά σας … μέχρι που να νιώσετε μια πραγματική αλλαγή … καθώς πατάτε στο επόμενο σκαλί της σκάλας σας.
Μπορείτε πραγματικά να το ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ αυτό;

Ω Αγαπημένες Ψυχές! Πόσο Ευτυχισμένοι είμαστε που μπορούμε και σας μιλάμε με τον τρόπο αυτό.

Η κυρία Blossom λέει ότι μπορεί να ΝΙΩΣΕΙ την Ευτυχία στο πρόσωπό της, όμως αυτή είναι τόσο δική της όσο και δική μας. Με το γεγονός της ύπαρξης συνειδητοποίησης έχουμε ακόμα λίγο μια σύνδεση Ενότητας. Γι’ αυτό λοιπόν, σας ζητάμε τις ώρες της μεγάλης Ευτυχίας και χαράς σας … να ξέρετε ότι … το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ αυτό που βιώνετε μπορεί επίσης να βιωθεί επακριβώς … μα επακριβώς … και με τον ίδιο τρόπο από κάποιον άλλον … που … ορίστε το λέμε … δε ΝΙΩΘΕΙ καθόλου το ίδιο. Βλέπετε λοιπόν; Για Κάποιον που ίσως βρίσκεται σε ένα μέρος με πολύ χαμηλή Δόνηση … είτε αυτό είναι πόλεμος … πείνα … δεν είναι εύκολο γι’ αυτόν να έχει ενδεχομένως ίδια Ενέργεια με τη δική σας. Όμως όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ … πως ως Ένα … τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της Ευτυχίας σας επειδή ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ … μπορείτε έτσι να ξέρετε … ότι τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που έχετε … μπορούν να βιωθούν κι από κάποιον άλλον … και μόνο επειδή ξέρετε ότι αυτό μπορεί να γίνει.

Οπότε, εάν νομίζετε ότι κάποια άλλη ψυχή βρίσκεται σε μια λιγότερο ευτυχή κατάσταση και ξέρετε ότι τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της Ευτυχίας σας μπορούν να γίνουν αισθητά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και από αυτούς … γνωρίζοντάς το αυτό ως ΑΛΗΘΕΙΑ … δε βλέπετε τότε πόσο πολύ μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας; Παρέχετε τεράστια βοήθεια σκεπτόμενοι και ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ με τον τρόπο αυτό. Αν θέλετε … κάνετε τη δουλειά αυτών που δε μπορούν να την κάνουν … λόγω της κατάστασής τους. Κι αυτό ισορροπεί από μόνο του … γι’ αυτούς στη δυστυχή κατάσταση που κάνουν επίσης αυτό που εσείς δε μπορείτε να κάνετε … Έτσι, έρχεται η ισορροπία στον κόσμο αυτό της δυαδικότητας.
Έχουμε καταλάβει διαμέσου της Ενεργειακής ‘αντίληψης’ των ψυχών επάνω στην επιφάνεια της Γης … πως υπάρχουν ώρες, που είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει Κανείς Ψηλά τη Δόνησή του σύμφωνα με το πώς θα ήθελε. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να αποφεύγετε είναι … να βαράτε τον εαυτό σας επειδή δε μπορείτε να είσαστε Ευτυχείς τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή. Υπάρχουν τα πάνω και τακάτωΥπάρχει το μαύρο … υπάρχει και το άσπρο. Όλα έχουν τα αντίθετά τους.

Όταν ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ κάπως κάτω … να Αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο … γιατί Αγαπώντας τον εαυτό σας παραπάνω … Αγαπάτε τους πάντες … τα πάντα … ακόμα περισσότερο.

Όλα όσα κάνετε στον εαυτό σας … τα κάνετε για τους άλλους … Πόσο όμορφο είναι αυτόΠόσοκαταπληκτικόΔεν είναι Άγιος ο τρόπος αυτόςΌλη η Ευτυχία που επιτρέπετε να έρθει στη ζωή σας… κάνοντάς τοτην ίδια ώρα … ανυψώνετε τη Δόνηση του Όλου.

Εξυπηρετώντας τον εαυτό σας … κατά μία έννοια … εξυπηρετείτε το Όλον. Και, δεν είναι ότι το σκεφτόμαστε έτσι … όπως λέτε στον πλανήτη σας … ότι κάποιο Ον μπορεί να είναι πολύ εγωιστικό ….

Να προσέχετε τον εαυτό σας. Δε το θεωρούμε αυτό εγωιστικό … γιατί φροντίζοντας τον εαυτό σας … διασφαλίζοντας ότι καλύπτονται όλες σας οι ανάγκες μέσω της ΑΓΑΠΗΣ … με τη σειρά σας έτσι … διασφαλίζετε ότι όλοι στην οικογένειά σας επάνω στη Γη …
τα πετούμενα …

τα έντομα μέσα στο χώμα …
τα ζώα στις ζούγκλες …
τα ψάρια στη θάλασσα …
τα δέντρα στη γη …

τα εξυπηρετείτε ΟΛΑ τους με τη διασφάλιση ότι Αγαπάτε τον εαυτό σας κι ότι ψάχνετε αγνή ευτυχία … γιατί κάνοντάς το αυτό, Αγαπημένες Ψυχές … κάνετε αυτό το οποίο ήρθατε εδώ να κάνετε.

Νιώθουμε ότι αυτό είναι τώρα το τέλος αυτής της συζήτησης για σήμερα.

Χαρείτε … σας λέμε αντίο μέσω της Αγάπης μέχρι την επόμενη επαφή καρδιάς. Πολλά ευχαριστώ στη Blossom που μας το επιτρέπει αυτό.


Translator: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos