love

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

17:04:2013



Η Ομοσπονδία του Φωτός διαμέσου της Blossom Goodchild
Blossom June 6, 2012


17 Απριλίου 2013.



Η Ομοσπονδία του Φωτός διαμέσου της Blossom Goodchild


17 Απριλίου 2013.

Blossom: Καλημέρα! Λοιπόν, μετά βεβαιότητας έβρισκα τον εαυτό μου τελευταία να σκέφτεται πολύ μίζερα πράγματα,…όμως σήμερα ΝΙΩΘΩ τόσο καλύτερα που σκέφτηκα να πεταχτώ για μια κουβεντούλα, όσο τα πράγματα πάνε καλά. Κάποιος ρώτησε εάν θα ενοποιηθούμε μαζί σας κατά τη διάρκεια της παρούσας ζωής μας (δεν ξέρω αν ήταν 75 ή 15 χρόνων, υποθέτω βέβαια ότι θα είχε διαφορά) όμως πάντως πιάνετε την ουσία?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Καλώς ήρθες κι εσύ και η πιο εύθυμη προσωπικότητα σου! Θα απαντούσαμε στην ερώτηση σου με ένα σίγουρο «ναι». Κατά τη διάρκεια των επόμενων λίγων χρόνων, οι αλλαγές που πρόκειται όλοι σας να αντιμετωπίσετε θα είναι πρωτοφανείς και ευρέως διαδεδομένες. Όσο περισσότερο μια ψυχή συγχωνεύεται με τις Υψηλότερες δονήσεις, τόσο γρηγορότερα θα αποκαλύπτονται τα «σχέδια».

Blossom: Όμως, … δεν θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου ξυπνήσει ένα συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων γύρω μας? Πάρα πολλοί νιώθουν ότι αργοπορούμε πολύ, εξαιτίας αυτού.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ωστόσο καθώς οι ενέργειες ανυψώνονται και παραμένουν ψηλά, όλο και περισσότεροι ΘΑ ξυπνάνε. Είναι πολλοί περισσότεροι τώρα πια αυτοί που έχουν επιλέξει να το κάνουν. Ειδικά από τον Δεκέμβριο της τελευταίας χρονιάς (σημ. μτφρ: αναφέρεται στην 21 Δεκεμβρίου του 2012 που συμπίπτει με την λήξη του ημερολογίου των Μάγιας) ΝΙΩΘΟΥΝ μια ανάγκη να εκφράζονται πλέον διαφορετικά και ζητήματα που κάποτε ήταν «εκτός εμβέλειας τους», τώρα αρχίζουν να τους ενδιαφέρουν και ο καθένας θα συντονιστεί με το δικό του ρυθμό και χρόνο σ’ αυτό.

Αυτό που πρέπει να αποδεχτεί κανείς τώρα είναι την έλξη της δυαδικότητας. Είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη παρούσα φάση, κι έτσι αρκετοί μπορεί να νιώθουν εσωτερική διάσπαση και σύγκρουση  που τους αποξενώνει πολύ με τους υπόλοιπους. Θα προτείναμε  «να ακολουθείτε  τη ροή». Ποτέ μη πολεμάτε ή αρνείστε αυτό το συναίσθημα, απλά αποδεχτείτε το. Κρατήστε βαθιά στο πυρήνα της ψυχής σας, ότι κι αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Θα προτείναμε επίσης ότι σημαντικά είναι κάποια ζητήματα που αφορούν όλους σας σχετικά με την παγίωση ορισμένων τρόπων στο ΕΙΝΑΙ σας.

Blossom: Για τι τρόπους μιλάτε?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Για τρόπους μαεστρίας! Τρόπους επιμέλειας! Τρόπους να ανακτήσετε τον έλεγχο. Όσο περισσότερο υποστηρίζετε τον εαυτό σας, με το να υποθάλπετε στο ΕΙΝΑΙ σας τους τρόπους που είναι του ΦΩΤΟΣ, … τους τρόπους της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,… τους τρόπους που σας κάνουν ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ…, του τρόπους που σας κάνουν να ξέρετε ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ, τόσο δυνατότερο γίνεται το ΕΙΝΑΙ σας σε αυτούς τους ΝΕΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,… αυτές τις ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…, κάνοντας αυτό θα ανακαλύψετε ότι προσεγγίζετε άστρα που έμοιαζαν πάρα πολύ μακρινά.

Καθώς μαθαίνετε και αποδέχεστε την ενοποίηση των Υψηλότερων ενεργειών του εαυτού σας  που κινούνται μέσα σας,… σίγουρα θα εκπλαγείτε από ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ.

Blossom: Καταλαβαίνω τι λέτε. Προς στιγμήν έχω απόλυτη συνείδηση ότι υπάρχει κάποιος λόγος για όλα αυτά στα οποία υποβάλλω τον εαυτό μου, και όταν θα βγω από την άλλη πλευρά του τούνελ, θα έχω γίνει η ψυχή που δημιουργώ μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Υπάρχει τόσο ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ εσωτερικά ότι κινούμαστε προς τα πάνω… ωστόσο τα σημάδια μοιάζει να δείχνουν προς την άλλη κατεύθυνση,… επιφανειακά τουλάχιστον.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Και αυτό Blossom είναι απόλυτα σωστό. Όλα αυτά που βιώνετε, .. όλα αυτά που πολλοί από σας βιώνουν,… είναι ΑΛΗΘΕΙΑ μόνο  η επιφάνεια!

Blossom: Αλήθεια? Δοκιμάστε να με πείσετε γι’αυτό! Διότι όλα αυτά που έχω ζήσει τελευταία, φαίνονται να είναι πολύ βαθιά… σαν να συμβαίνει κάτι σαν «σκοτεινή νύχτα της ψυχής» (σημ.μτφρ: αναφέρεται στο έργο «Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής» του Αγίου Αυγουστίνου όπου περιγράφεται η ψυχική δοκιμασία της εσωτερικής μας πίστης) … δεν ΜΟΙΑΖΕΙ καθόλου σαν κάτι που είναι επιφανειακό.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Θα λέγαμε ότι έχει προέλθει από πολύ βαθιά μέσα σας και μοιάζει σαν μια τελική δοκιμασία κουράγιου.

Blossom:  Ωστόσο έχει αρκετά δυνατή λαβή!

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Καθόλου. Λόγω του από πού προέρχεται , … ο νους σας νομίζει ότι αισθάνεται ότι είναι βαθιά στο δίχτυα του.

Blossom: Τα δίχτυα του? Δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τη χρήση αυτής της λέξης.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Επειδή πολυαγαπημένη ψυχή…

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΑ. Δεν είναι πολλά τα θέματα και τα συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας με τη πάροδο του χρόνου και που σας έχουν σημαδέψει βαθιά?

Blossom: Υποθέτω πως ναι. Όμως νιώθω, όπως και πολλοί άλλοι, ότι  έχουμε παραασχοληθεί πια με όλα αυτά τα «τραύματα»,… ελλείψει άλλης καλύτερης λέξης.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Και έχετε! Ας το θέσουμε ως εξής: Μπορεί να είχατε ασχοληθεί μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο και τώρα έχουν περάσει από τα βαθύτερα μέρη μέσα σας, στο εξωτερικό χείλος της ύπαρξης σας,  αν μας εννοείτε. Έτσι, παίζουν εκεί γύρω και επανακύπτουν από καιρό εις καιρόν,  και έτσι μπορεί να σας πιάνουν εξ’ απήνης  καθώς νομίζατε ότι τα είχατε απελευθερώσει.

Κι αυτό είναι που εννοούμε όταν μιλάμε για τα «δίχτυα» τους. Γιατί είναι σαν καθένα από αυτά τα «πλημμελήματα»… κάθε «χαρακτηριστικό» ή εμπειρία που σας άφησε ουλή και σας σημάδεψε, να έχουν βγει στην επιφάνεια και να κρατιούνται με πείσμα εκεί.  Είναι σαν να σχηματίζουν ένα δίκτυο, ένα δίχτυ μεταξύ τους προκειμένου να μαζέψουν δύναμη επειδή ξέρουν ότι είναι στο δρόμο τους για την έξοδο από το σύστημα σας… μια και καλή.

Να γιατί πολλοί από σας ΝΙΩΘΕΤΕ όπως νιώθετε. Οι Υψηλές ενέργειες που εισέρχονται στην ατμόσφαιρα σας και πράγματι στο ίδιο σας το ΕΙΝΑΙ, κάνουν ΑΥΣΤΗΡΑ ξεκάθαρο, ότι οι παλιοί τρόποι «εξυπηρέτησαν το σκοπό τους» και ήρθε η ώρα να φύγουν. Εξαρτάται από τον καθένα ατομικά για το κατά πόσο επιθυμεί να παρατείνει αυτή τη διαδικασία «διαχωρισμού των τρόπων» του.

Blossom: Τι προτάσεις έχετε ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Όσα δηλώσαμε νωρίτερα.

ΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

Δεν ήρθατε σε αυτόν τον πλανήτη μόνο για να υπηρετήσετε αυτόν τον πλανήτη, αλλά και για να υπηρετήσετε τον εαυτό σας.

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Μπορείτε να ΝΙΩΣΕΤΕ μέσα σας ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ… και όπως σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, υπάρχει μια μεταβατική περίοδος. Είναι γεμάτη από ξέφρενους στροβιλισμούς και αν κανείς πιαστεί μέσα στο στρόβιλο της, δεν μπορεί να ξέρει πότε θα βγει έξω απ’ αυτόν.

Το μόνο που ζητάμε είναι να κρατιέστε από το εσωτερικό σας ΞΕΡΩ. Αυτό το ΞΕΡΩ που καμιά φορά μπερδεύει τα «φαινόμενα», αλλά από την άλλη πλευρά… σας ταιριάζει σαν γάντι!

Καθώς ο καιρός περνά, θα δείτε με τα μάτια σας τις αλλαγές. Θα γίνουν ορατές και διάφανες. Δεν θα είναι όπως τώρα.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,… να καταλάβετε.

Blossom: Τι να καταλάβουμε?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Πού βρίσκεστε. Πού πηγαίνετε. Από πού προήλθατε.
Πολυαγαπημένες ψυχές, έχετε ήδη προχωρήσει πάρα πολύ μπροστά! Μακάρι να είχατε τα μέσα ως άνθρωποι για να κοιτάξετε πίσω και να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε ήδη φτάσει.

Blossom: Ωστόσο αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε, αν θα γινόταν ως συνείδηση να μην νιώθουμε ολοκληρωτικά ντροπή (για όσα κάναμε)?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Όχι. Γιατί θα ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΤΕ τις αιτίες της συμπεριφοράς σας.

Blossom: Τις αιτίες του πολέμου, της πείνας και του μίσους? Μόλις σήμερα εξερράγη άλλη μια βόμβα στην Αμερική (σημ. μτφρ: αναφέρεται στα γεγονότα του μαραθωνίου της Βοστόνης)! Το μόνο που θα σκεφτόταν κανείς θα ήταν «Ανέλιξη,… ναι, καλά»!

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ναι,… θα κατανοούσατε τα «γιατί» αυτών των πραγμάτων. Θα βλέπατε το ταξίδι που έχετε ήδη διασχίσει (όπως και πρόκειται να το δείτε)… ως την συνολική εικόνα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα  από τα γεγονότα που συμβαίνουν  που να μην έχει σκοπό ύπαρξης. 


Blossom: Αυτό είναι κάπως δύσκολο να το κατανοήσω.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Κι όμως έτσι είναι… μια εποχή που διαδέχεται την άλλη. Κάθε δράση έχει συνέπειες που οδηγούν στην επόμενη δράση. Το «πού» σας πάει αυτό… καθώς κάθε δράση εκπορεύεται από τις συνέπειες της προηγούμενης, … είναι στο να μαθαίνετε να ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

Το
λέμε ξανά«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ» …και «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ».

 Blossom: Αυτό το δέχομαι,… όμως θα μπορούσατε,.. προκειμένου να μας βοηθήσετε, να μας δώσετε κάποιο βασικό παράδειγμα?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ας πούμε ότι σας δείχνουμε μια σβούρα. Όταν είναι ακίνητη σας «φαίνεται» ότι είναι «ένα πράγμα». Ωστόσο θέτοντας την σε κίνηση και «παρουσιάζεται» να είναι «άλλη». Είναι το ίδιο αντικείμενο που εμφανίζεται σαν δύο διαφορετικά πράγματα, ανάλογα με τη δράση του.

Blossom: Πως μπορεί να πει κανείς ότι ΞΕΡΕΙ ποια πλευρά είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ? Ποια εμφάνιση είναι η πραγματική και ποια δεν είναι? 

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Καμία
!

Blossom: Νάτα μας! Πού υπάρχει συνοχή σαυτό?

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Βλέπεις… εμφανίζεται να είναι και τα δύο,.. επειδή είναι και τα δύο… το θέμα είναι ποια δράση είναι αυτή η οποία λαμβάνει χώρα. Μια σβούρα όλοι ΞΕΡΟΥΝ ότι γυρίζει… επειδή αυτή είναι η λειτουργία της, … όμως όταν είναι ακίνητη είναι πάλι ΓΝΩΣΤΟ ότι είναι μια σβούρα.

Blossom: Λυπάμαι,.. αλλά δεν έχω ιδέα τι λέτε. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα καλό παράδειγμα για την ερώτηση που σας έκανα.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ω, μα είναι!

Blossom: Τότε σας παρακαλώ μου το εξηγείτε… γιατί έτσι δεν μπορώ να το δω.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ακριβώς. Δεν μπορείς να το δεις… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Blossom: Για να είμαι ειλικρινής,… ίσως καλύτερα να το αφήσουμε εκεί… ίσως άλλοι άνθρωποι που σας διαβάζουν να αντιλαμβάνονται την αναλογία του παραδείγματος σας…όμως όσο πιο πολύ επιδιώκω την κατανόηση της, τόσο περισσότερο χάνω τη σύνδεση… λες και η σύγχυση μου κάνει τα περιγράμματα να θολώνουν. Με τον καιρό έμαθα να το κάνω αυτό… γιατί αλλιώς τίποτα δεν μου βγαίνει και αυτό με ταράζει.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Ας αφήσουμε τότε αυτό το «εδάφιο» εκεί που είναι όπως μας προτείνεις… όμως ΞΕΡΟΥΜΕ ότι βγάζει νόημα.

Blossom: Πανέμορφα! Ίσως εγώ φανώ τυχερή αργότερα.

Η Ομοσπονδία του Φωτός: Πολυαγαπημένες ψυχές,… μην χάνετε τον στόχο σας από τα μάτια σας. Υπάρχει απελπισία στον αέρα… όμως είστε εσείς οι ίδιοι που μπορείτε να τη διαλύσετε. Που μπορείτε να απελευθερωθείτε απαυτήν.
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ.

ΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Γιατί όταν το κάνετε, … καθώς το κάνετε,.. η δύναμη, η γνώση και η κατανόηση σας επιστρέφει.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

Σας προσφέρουμε ενθάρρυνση…

Μιλάτε μας συνεχώς και σε όλες σας τις διαθέσεις. Συνδεθείτε μαζί μας. Στα χρόνια που πέρασαν στον πλανήτη σας… κανείς δεν θα μπορούσε να συλλάβει με το νου του ότι από την τηλεφωνική επικοινωνία θα φτάνατε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο διαμέσου μίας οθόνης άρα δείτε πόσο μακριά φτάσατε. Οπότε, να ΞΕΡΕΤΕ ότι δεν θα περάσει πολύ καιρός πλέον που θα μπορείτε να συνδέεστε και να επικοινωνείτε με όσους τρόπους είναι πιο κατάλληλοι πλέον.. και θα λέγαμε ότι ο καταλληλότερος για αρχή είναι η τηλεπάθεια.. προς το παρόν.

Πολλοί από σας είναι τόσο ευαίσθητοι και οξείς ώστε να μας μιλούν και να λαμβάνουν πληροφορίες… μην απελπίζεστε… Ξανά σας λέμε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Blossom: Καλύτερα ας μη πιάσουμε αυτό το θεματάκι  ξανά σήμερα!

Η Ομοσπονδία του Φωτός: ΕΙΣΤΕ
ΑΓΑΠΗ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ.

Blossom:  Αισθάνομαι ότι αυτό ήταν η λήξη της σημερινής συνεδρίας. Σας ευχαριστώ παιδιά! Είναι καλό να κρατάμε την επαφή σ’ αυτούς τους καιρούς, … όσο ταραγμένοι κι αν είναι!

Η Ομοσπονδία του Φωτός: ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ.


Το αυθεντικό μήνυμα δημοσιεύτηκε: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BGAboutBlossom.html


Μετάφραση: Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos