love

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

24:04:2013



Η Ομοσπονδία του Φωτός διαμέσου της Blossom Goodchild


Blossom June 6, 2012


24 Απριλίου 2013.



 Blossom Goodchild


24 Απριλίου 2013.

BLOSSOM: Καλημέρα σας. Αρκετός κόσμος με ρωτά πως μπορεί να συνδεθεί μαζί σας, με τους αγγέλους και τους οδηγούς τους. Ξέρω ότι έχουμε αναφερθεί σ’ αυτό παλιότερα και ξέρουμε ότι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι μέσω του διαλογισμού. Ωστόσο αναρωτιέμαι αν σας είναι δυνατόν να μας δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς ξέρω ότι αρκετοί βρίσκουν τη διαδικασία απογοητευτική και δεν νιώθουν να γίνεται σύνδεση. 

FEDERATION OF LIGHT: Τι υπέροχος που είναι ο κόσμος που ζείτε! Δεν είναι, όταν μπορείτε να δείτε, … πραγματικά να «δείτε» το βάθος της ομορφιάς που υπάρχει εκεί, με ένα τρόπο που δεν ήταν νωρίτερα δυνατός? 

BLOSSOM:: Ξέρω τι εννοείτε… Φαίνεται να υπάρχει μια διαφορετική ενέργεια στον αέρα και πράγματι τα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό και η ειρήνη που τα περιβάλλει είναι προφανώς διαφορετική. 

FEDERATION OF LIGHT: Τότε έτσι είναι πώς θα προτείναμε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να συνδεθεί με εκείνους που δεν είναι της Γης σας. Επιτρέψτε μας να προσπαθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε να σας δώσουμε δείκτες προς αυτό που μας ρωτάτε. Όταν κάποιος είναι σε μια ειρηνική κατάσταση του νου ... η ενέργεια που προέρχεται από την ύπαρξη του, είναι αυτή που είναι πιο συμβατή με την επιθυμητή ενέργεια με την οποία θέλει να συνδεθεί. Όταν κάποιος είναι αγχωμένος τότε οι «γραμμές» μπλοκάρουν και υπάρχουν παρεμβολές και παραμορφώσεις. 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί θέτετε τον εαυτό σας σε μια ειρηνική κατάσταση προκειμένου να συνδεθείτε, μα ωστόσο εξακολουθείτε να νιώθετε ότι «δεν είναι κανείς εκεί». Κι όμως είμαστε. Αυτό που κάποιος πρέπει να δεχτεί είναι ότι δεν υπάρχει μεταξύ μας «καμία απόσταση»… Δεν είναι σαν να βρίσκεται ο ένας στην Αυστραλία και ο άλλος στην Αγγλία. Όπως σας έχουμε ξαναπεί «Δεν είμαστε παρά μια ανάσα μακριά σας». Αυτό που είναι μεταξύ μας ωστόσο είναι μια μεγάλη ποσότητα ενεργειακών πεδίων. Θα τα παρομοιάζαμε με μουτζούρες και όσο πιο μπερδεμένη η μουτζούρα, τόσο λιγότερο γίνεται δυνατόν να επιτευχθεί μια καθαρή σύνδεση 

Αυτά τα μοτίβα της ενέργειας σας χρειάζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο «ρέοντα». Συνεπώς θα προτείναμε να οραματίζεται κανείς ότι είναι έτσι. Ο καλύτερος τρόπος είναι ο απ’ ευθείας. Να οραματιστείτε πρώτα απ’ όλα, μια ακτίνα φωτός που από ψηλά έρχεται προς τα κάτω, στη κορυφή του κεφαλιού σας και να συνδέεται κατ’ ευθείαν με τη καρδιά. Όταν κυκλοφορήσει η ενέργεια εκεί, αφήστε την να γεμίσει το σώμα. Όταν γίνει κι αυτό, φανταστείτε την ενέργεια που έχει δημιουργηθεί μέσα σας να «ζουμάρει» κατ’ ευθείαν πίσω και να σας συνδέσει με το «χώρο» από τον οποίον προήλθε. 

Αυτό που επιθυμούμε να εκφράσουμε είναι πως… «εκεί ψηλά», όπως συχνά το αποκαλείτε Βlossom,… είναι ένα απέραντο τοπίο, ωστόσο δεν είναι ότι ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να βρείτε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο να συνδεθείτε με τη ψυχή, ή τον οδηγό, ή τον άγγελο, ή το Φωτεινό Ον που επιθυμείτε. Θα λέγαμε ότι όταν η σκέψη σας φτάνει «εκεί πάνω» … βρίσκεται ίσως σε ένα θάλαμο αναμονής και η ενέργεια που κατευθύνετε προς εκείνον με τον οποίον επιθυμείτε να συνδεθείτε, γίνεται αμέσως αντιληπτή από την ενέργεια που τον αφορά. 

Δεν συμβαίνουν ΠΟΤΕ φορές που μια ΟΝΤΟΤΗΤΑ είτε ήταν κάποτε από τη Γη, είτε από αλλού, θα «αγνοούσε» ένα «κάλεσμα». Δεν συμβαίνει μερικές φορές που κάποιος δεν μπορεί να ακούσει καθαρά στο τηλέφωνο… ή υπάρχει παρεμβολή στη γραμμή? Η σύνδεση έγινε, όμως λόγω των ενεργειακών κυμάτων… ή την έλλειψη τους,.. δεν είναι πάντοτε δυνατόν να έχετε μια σύνδεση όπως θα θέλατε. Αυτό που θα θέλαμε να ξέρετε είναι ότι ΟΛΕΣ οι σκέψεις σας μας είναι ΑΙΣΘΗΤΕΣ. 

Αρκετοί επιθυμούν απελπισμένα να συνδεθούν μαζί μας. Η σύνδεση,… απλώς κάνοντας τη σκέψη, … έχει γίνει ήδη. 

BLOSSOM: Το κατανοώ αυτό …όμως υπάρχει απογοήτευση από εκείνους που αισθάνονται ότι δεν παίρνουν απάντηση. 

FEDERATION OF LIGHT: Τότε θα πρέπει να απελευθερώνουν αυτή την απογοήτευση γιατί το μόνο που προσφέρει είναι περισσότερο από τον εαυτό της και μπορεί να προκύψουν «διασταυρωμένες γραμμές» 

BLOSSOM: Μπορείτε να διευκρινίσετε τις «διασταυρωμένες γραμμές»? Σε ποιόν όρο αναφέρεστε με αυτές? 

FEDERATION OF LIGHT: Αναφερόμαστε στην έννοια ότι όταν οι ψυχές στη Γη προσπαθούν να συνδεθούν… όταν ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, αρχίσουν να «χάνουν τη ΠΙΣΤΗ στον εαυτό τους». Αν ήταν να καταλαβαίνατε τη σκέψη τους εκείνη την ώρα, θα διερώτονταν εάν ή σκέψη αυτή προήλθε από εκείνους ως «δική τους» … ή από «αλλού». 

Για εκείνους που έχουν την ανάγκη να συνδεθούν με άλλα βασίλεια,… πραγματικά αυτό που συμβουλεύουμε είναι πρώτα να μη περιμένετε τίποτε άλλο από το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που στέλνεται σε σας. 

Όπως γνωρίζετε… το ΑΛΗΘΙΝΟ βίωμα της ΑΓΑΠΗΣ σε οποιαδήποτε μορφή είναι μακράν πιο εύστοχο από κάθε άλλο γραπτό ή προφορικό λόγο. Διότι όταν γίνεται αποδοχή της προσφερόμενης ΑΓΑΠΗΣ,… ένα τεράστιο ποσό ενέργειας …και γνώσης,… «εγκαθίσταται» διαμέσου του κύματος της ΑΓΑΠΗΣ. 

Όλες οι ψυχές είναι μέρος του συνόλου. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. Συνεπώς κάποιος δεν μπορεί να ΜΗ συνδέεται με τους «άλλους…, επειδή ο ίδιος ΕΙΝΑΙ οι άλλοι. 

Υπάρχει μια σύνδεση,… μια μήτρα(matrix)… που μας ενώνει όλους. Είμαστε όλοι μέρος αυτού του μάτριξ. Δεν υπάρχει ούτε ένα ζωντανό Όν σε αυτόν τον πλανήτη, ή όποιον άλλον πλανήτη, που δεν είναι συνδεδεμένο με το ΕΝΑ … που είστε ΕΣΕΙΣ. 

Για εκείνους που απελπισμένα επιθυμούν να συνομιλήσουν μαζί μας ή με άλλους,… σας εκλιπαρούμε να αφήσετε αυτήν την απελπισία. Διότι δεν σας χρησιμεύει για αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. 

Έχει Αληθινά σημασία το εάν θα «συνομιλήσετε» απευθείας μαζί μας ή όχι? Γιατί το μέσα σας ΟΛΩΝ ΞΕΡΕΙ, εκείνα που έχουμε να πούμε στον ψυχικό εαυτό. Είναι πολύ πιο σκόπιμο να συνδεθεί κανείς με τον «Ανώτερο Εαυτό» του… γιατί κάνοντας το, συνδέεται ούτως ή άλλως με «όλους εμάς». 

BLOSSOM: Ίσως τότε θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες υποδείξεις για αυτό. Κατανοούμε τα περί διαλογισμού και αναπνοών, … υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσατε να μας προσφέρετε ώστε κανείς βγαίνοντας από μια διαλογιστική συνεδρία να νιώθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι ενώθηκε με το Ανώτερο κομμάτι του εαυτού του? 

FEDERATION OF LIGHT: Κατ’αρχάς είναι η πρόθεση… και το αίτιο πίσω από την επιθυμία να συνδεθεί κανείς. 

Αμφισβητείτε, ή όχι, για το εάν θα υπήρχε άλλη επιθυμία πέραν από την «βελτίωση» της πλευράς του ψυχικού εαυτού που βρίσκεται στη Γη? Θα εκπλησσόσασταν 

BLOSSOM: Τι εννοείτε? 

FEDERATION OF LIGHT: Είναι μερικοί που το επιθυμούν αυτό,… έχοντας τη πρόθεση να συνδεθούν μόνο για εγωιστικά οφέλη, με τρόπους που δεν είναι για το Ανώτερο Καλό. 

BLOSSOM: Αλήθεια? Θα σκεφτόμουν ότι έχουν μικρή σύνδεση,… και κατά κάποιον τρόπο θα πήγαιναν αλλού για να το ζητήσουν αυτό. Σίγουρα ο Ανώτερος Εαυτός κάποιου έχει σπουδαία δύναμη και Αγάπη και δεν θα μπορούσε να προσφέρει οτιδήποτε άλλο πέραν από εκείνο που είναι καλύτερο για τον ψυχικό εαυτό, συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο να συνδεθεί κανείς για αίτια που δεν ταιριάζουν τόσο για τον εαυτό του όσο και για το όλον. 

FEDERATION OF LIGHT: Δεν λέμε ότι παίρνουν τις απαντήσεις που θέλουν. Διότι το Ανώτερο μέρος της ψυχής ΕΙΝΑΙ μόνο ΑΓΑΠΗ και αυτό υπάρχει να δοθεί. 

Υπάρχουν αρκετές ψυχές που δεν έχουν ακόμα εξελιχθεί με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί πολλά φωτισμένα Όντα. Έτσι θα σας εξέπληττε το τι ζητάνε να συμβεί. 

Όμως ας συνεχίσουμε …με ένα φωτεινότερο τόνο. Δεν μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση μεταξύ του Ανώτερου εαυτού και της πλευράς του που βρίσκεται στην Γη. Μπορεί φορές, κάτι τέτοιο να γίνεται ΑΙΣΘΗΤΟ, ωστόσο η χορδή δεν μπορεί να σπάσει…. Μέχρι κανείς να αφήσει το Γήινο πλέγμα και να μην έχει πλέον το φυσικό σώμα ως «κατοικία» της ψυχής του. Τότε η Γήινη σύνδεση κόβεται και αυτομάτως η σύνδεση κάποιου είναι σε επαφή με τον Αληθινό του Εαυτό. Με την ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ. 

Είναι μια καλή ιδέα, μετά από μερικές βαθιές αναπνοές να λέει κανείς στον εαυτό του για λίγο.. «ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ». 

Είναι επίσης,… κατά τη διάρκεια του διαλογισμού όταν κανείς βρίσκει τον εαυτό του στο «πουθενά» όπου «τίποτα» δεν συμβαίνει πέρα από ηρεμία και στροβιλίζουσες ομίχλες, που συμβαίνει η βαθύτερη σύνδεση. Οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα τότε, όταν δεν ακούγεται ούτε λέξη,… είναι υπέρτατης διαύγειας. 

Γι’ αυτό σας υπενθυμίζουμε ξανά και ξανά τη σημασία του «σιωπηλού χρόνου» σας. Η πιο ταιριαστή ώρα να το κάνετε αυτό,… είναι εκείνη που σας βολεύει περισσότερο φυσικά. Ωστόσο θα σας προτείναμε να σκεφτείτε τη πιθανότητα της ανατολής και της δύσης. 

Οι πιο βαθιές συζητήσεις γίνονται όταν γίνονται συνδέσεις ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ. Είναι τα «λόγια της καρδιάς» που μας ενδιαφέρουν. Αυτό το ΑΙΣΘΗΜΑ που δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις είναι το πολυτιμότερο όλων. Όταν η καρδιά «δωρίζει» απλόχερα όλη την ΑΓΑΠΗ που είναι μέσα της… σε μια διαρκή ροή που ξεχύνεται στο ΠΑΝ,… σε ΟΛΑ,… όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ. Τότε Αληθινά θα ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ της σύνδεση μαζί μας… , με τους οδηγούς σας…., με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ. 

Το βρίσκουμε δύσκολο να το περιγράψουμε αυτό με λόγια! Ωστόσο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. 

Όταν βρίσκεστε «στο κέντρο σας», … όταν νιώθετε «στη κορυφή του κόσμου», … όταν «ξεχειλίζετε χαρά» και την «ενέργεια του γέλιου», όταν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ το ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ του θαύματος του να 

ΕΙΣΑΙ ζωντανός,… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ. 

Τότε είναι που κυριολεκτικά ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ την σύνδεση σας με ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

Έτσι, δεν θα θέλαμε να απογοητευτείτε, όμως θα λέγαμε ότι είναι πολύ καλύτερα να έχετε την επιθυμία να είστε χαρούμενοι και να έχετε ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ… αντί να έχετε την «ανάγκη» να είστε σε επαφή μαζί μας ή με εκείνους του είδους μας. 

Σχετικα με τους οδηγούς και τους αγγέλους… ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι καθένας σας έχει πολλούς. Και επειδή δεν πετιούνται μπαλονάκια διαλόγων εδώ και εκεί, σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. 

Απλά και μόνο λέγοντας τους «γεια»… η σύνδεση γίνεται. 

Μην αποθαρρύνεστε που κάποιοι φίλοι έχουν την ικανότητα να συζητούν μαζί τους, ή να παίρνουν σημάδια, ή να βλέπουν τους οδηγούς/φίλους τους. Αυτό δεν τους κάνει «πνευματικότερους» από εσάς. Κανείς δεν είναι πιο πνευματικός από κανέναν,… γιατί εντέλει όλοι είστε πνεύμα. 

Απλά ΞΕΡΕΤΕ ότι επέλεξαν να είναι μαζί σας για να σας βοηθήσουν και να σας οδηγούν όποτε μπορούν. Όταν ξαφνικά έχετε μια λαμπρή ιδέα από το πουθενά,.. ή νιώθετε «καθοδήγηση» να δράσετε με συγκεκριμένο τρόπο,… πώς το ξέρετε ότι είναι από σας και όχι από τον οδηγό και βοηθό σας? 

Πολυαγαπημένοι μας… ΑΛΗΘΕΙΑ δεν έχει σημασία. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ. 

Όλοι αναζητάτε την ευτυχία,… που όταν βρίσκεται,… Αληθινά βρίσκεται,… και δεν εννοούμε για μια ευτυχία του «καμιά φορά»,… αλλά για κάτι πιο μόνιμο, … ΤΟΤΕ είστε σε επαφή με το σημαντικότερο ΠΛΑΣΜΑ απ’ όλα. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ… και είστε ποιος? ΟΛΟΙ! 

BLOSSOM: Σας ευχαριστώ φίλοι μου. Πόσο ευλογημένοι είστε? Σχεδόν καθόλου δεν διέκοψα σήμερα!!! 

FEDERATION OF LIGHT: Αφήστε όλες σας τις ανησυχίες και προσφέρετε τις στην Ανώτερη κατανόηση της ΑΓΑΠΗΣ. Δώστε μηδέν χρόνο στις έγνοιες και τους φόβους σας στη καθημερινή σας ζωή. Δεν έχουν καμιά θέση στη ζωή σας και ζητούν μόνο να σας συγχύζουν. 

Όταν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι είστε εδώ για να εκφράσετε τον εαυτό σας,… τον Αληθινό Εαυτό σας,… ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι είναι δική σας ευθύνη… και μόνον δική σας,… να ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. 

Αυτή ήταν η επιλογή σας…. Δεν σας δόθηκε εντολή να έρθετε,… το ζητήσατε,… επειδή ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ότι είχατε τα προσόντα να αναλάβετε αυτή τη θέση. 

Με το να ΕΙΣΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ… ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ… ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ… ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

Και … ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. 52ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. 

BLOSSOM:: Κι εμείς σας αγαπάμε. Ευχαριστώ! Ουάαα! Είναι 11:11 πάλι!


Το αυθεντικό μήνυμα δημοσιεύτηκε: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BGAboutBlossom.html


Μετάφραση: Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos