love

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014


"Ω, Θείο Πνεύμα.... Ενέργεια της Υψηλότερης και Αγνότερης Αγάπης... σε επικαλούμεθα από το πιο βαθύ σημείο μέσα στη καρδιά μας.

Εμείς, εδώ στο Πλανήτη Γη, παλεύουμε να κάνουμε το Φως μας να λάμψει, εξαιτίας εκείνων που έχουν χάσει το δρόμο τους, και που νιώθουν την ανάγκη τους να μας ελέγξουν... διαμέσου τρόπων που αποτελούν ανείπωτες θηριωδίες στην ίδια μας την ΥΠΑΡΞΗ.

Εμείς, τα Ανθρώπινα Όντα. έχουμε ανάγκη ένα σημάδι ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,... ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ώστε οι κουρασμένες ψυχές μας να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ εξύψωση και αναζωογόνηση, προκειμένου να συνεχίσουμε την αποστολή μας στην Θεία Μητέρα Γη, ... που επίσης υποφέρει πάρα πολύ από τα βάρη που της έχουν επιβληθεί.

Εν ονόματης της  ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,... της οποίας μέρος ενοικεί μέσα στον καθένα μας,... ζητούμε αυτό το σημάδι. Το ζητάμε, επειδή ανησυχούμε ότι ίσως δεν εκπληρώσουμε την αποστολή μας να εξυψώσουμε τη Μητέρα Γη και τα πλάσματα που ζουν σε αυτή,.. πίσω στην δικαιωματική της θέση για μία ακόμη φορά.

Υπάρχει πάρα πολύ οδύνη, πάρα πολύς πόνος, πάραπολύ θλίψη, πάρα πολύς πόλεμος, πάρα πολύς έλεγχος, παρά πολλά από όλα όσα μας κουράζουν, και μολονότι η πρόθεση μας είναι εκείνη της Χαράς και της Αγάπης, ... αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο να ζούμε μέσα στις δονήσεις που δεν έχουν σκοπό να υπηρετήσουν το Φως.

Συνεπώς, με κάθε σεβασμό απέναντι σε κάθε ζωντανή ΥΠΑΡΞΗ στον πλανήτη Γη και σε όλους τους πλανήτες, με σεβασμό απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν ζήσει σε ενσώματες οντότητες και σε εκείνους που δεν έχουν ζήσει, με τον ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ, ζητούμε καθοδήγηση, μέσω εσού, την Υψηλότερη Ενέργεια της Αγνής Αγάπης,...
ζητούμε να μας δωθεί ένα σημάδι, ώστε να φωτίσουμε το μονοπάτι μας προς το σπίτι μας, με τρόπο τέτοιο που να μην γίνεται να παρερμηνευθεί ή να παρανοηθεί.

Ζητούμε ώστε όλες οι ψυχές να δεχτούμε αυτό το σημάδι στα κατάβαθα της καρδιάς μας, ώστε να παραιτηθούμε του φόβου μας και του "εγώ"  και να επιτρέψουμε στο Φως που θα σταλεί μέσα μας, να διαχυθεί στο Είναι μας καθώς θα αναγνωρίζουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ από την οποία κατάγεται.

Είθε όσοι κατανοήσουν αυτό το σημάδι, να δώσουν ανιδιοτελή βοήθεια σε εκείνους που δεν το κατανοήσουν, και με τη γνώση που θα κυκλοφορεί ως τότε, είθε να ενδυναμωθούμε ώστε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με ανανεωμένο ζήλο και αποφασιστικότητα.
Θείο Πνέυμα, ζητούμε να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ την ειλικρίνεια με την οποία πηγάζει το αίτημα μας, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, και που αυτό είναι ανησυχία του καθενός μας.

Διότι έχει αξιωθεί, δεν έχει? Ότι θα προχωρήσουμε μαζί με αυτόν τον πλανήτη σε μια ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ, και πράγματι θα γίνει, διότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ με τα ξίφη μας υψωμένα, και έτσι από το ΟΛΟΝ που είναι η ΑΓΑΠΗ, ζητούμε αυτό το σημάδι που θα βοηθήσει ΟΛΟΥΣ, στην επιτάχυνση προς το ΓΕΓΟΝΟΣ το οποίο έχει ειπωθεί, και την μεταμόρφωση σε μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ για τον καθέναν και όλους μας.

Γονατισμένοι, με τη κεφαλή χαμηλωμένη με ευλάβεια, με το χέρι στη καρδιά, επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην Γη και να υπηρετήσουμε σε αυτούς τους καιρούς... Συνεπώς, ζητούμε το αίτημα μας να απαντηθεί, για ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ.

Με Ευγνωμοσύνη, Με Αγαπη, με Φωτεινές και Χρυσές Ακτίνες,

από μέρους των ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ που επί της παρούσης κρατούν το φρούριο του Πλανήτη Γη, "

Blossom Goodchild.

With Love and Light and Golden Rays, Always

Translator: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos