love

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

27:08:2014

Blossom June 6, 2012 

27 Αυγούστου 2014

Blossom: Γεια σαςΕπιτέλους πάλι σπίτι! Σπεύδω τώρα να σας προλάβω, σε κανονική βάση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πώς ναρχίσουμε σήμερα;

Ομοσπονδία του Φωτός (FoL): Ας αρχίσουμε δηλώνοντας ότι ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Αυτό για το οποίο έχουμε μιλήσει αρκετές φορέςπρόκειται να μετακινηθεί προς ένα Ανώτερο επίπεδο προκειμένου να γίνει κατανοητό από τον εαυτό της ψυχής. Γιατί  σταλήθεια, πολλοί από εσάς έχετεαλλάξειτον τρόπο σκέψης σαςκαι προκειμένου να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο προτείνουμενα σας προσφέρουμε περισσότερη γνώση ενός άλλου επιπέδου.

Blossom: Εντάξει, καλό ακούγεται, αλλά παρόλα αυτά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς εννοείτε.

FoL: Με τη γνώση του ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, αυτό τώρα επεκτείνεται προς μια Ανώτερη συνειδητότητα από αυτήν με την οποίαέως τώρα δονούσασταν.

Blossom: Οπότε πώς το πετυχαίνουμε αυτό; Έχω μεγάλη περιέργεια.

FoL: Θα πρέπει να έρθει από την καρδιά. Γιατί αυτό είναι το ΜΟΝΟ μέρος όπου κείτεται ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σας εαυτός. Αυτό που ο νους επιλέγει να επεκτείνειμπορεί μονάχα να συμβείόταν κανείς επιτρέπει πρώτιστα να επεκταθεί το επίπεδο της καρδιάς.

Blossom: ΟπότεΕμείςετι να κάνουμε για να συμβεί;

FoL: Να επικεντρωθείτε σε όλα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σας. Αυτά που σκέφτεστελένε, αυτό που είστε. Εντούτοις, εμείς λέμεότι ΕΙΣΤΕαυτό που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.
Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑόπως πολλές φορές τονίσαμεείναι μέτρο τουεαυτούσας. Μπορείτε ναλλάξετε τη στάση σας μέσω της σκέψηςΜπορείτε επίσης να αλλάξετε και τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας.

Blossom: Μέσω της σκέψης; Δεν προέρχεται αυτό, συνεπώς, από το νου;

FoL: Οι σκέψεις σας προέρχονται από εσάςΕντούτοις, εάν απομακρύνετε όλη τη σκέψη και απλά ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ ΜΕΣΩ της ΑΓΑΠΗΣτότε η καρδιά θα μεγαλώσει καταλαμβάνοντας το δικαιωματικό της χώρο. Όσο περισσότερη έμφαση δίνετε στην ΑΓΑΠΗΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣκαι επικεντρώνεστε στον οίκο της καρδιάς σαςκαι τοποθετείτε μέσα εκεί ΜΟΝΟ μια τέτοια ΑΓΑΠΗτόσο περισσότερο κανείς αποκτά επίγνωση για την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ.

Αρκετοί από εσάς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για την ΑΓΑΠΗως το βαθμό εκείνο που μπορεί να σας αφήσει εμβρόντητους κατά καιρούς. Παρόλα αυτά, έχουμε προσέξει ότι το περιβάλλον μπορεί να κατεβάσει τοεπίπεδο της ΑΓΑΠΗΣσε διαφορετική συχνότηταεάν/όταν το επιτρέπει κάποιος.

Ηπρόκλησήμας για σαςείναι να αγκαλιάσετε την ΑΓΑΠΗνα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι την φέρνετε σε σας από ένα Ανώτερο επίπεδο του εαυτού σας. Δίνοντας την άδεια στην Ανώτερη ψυχήπρος την πτυχή της ψυχής επάνω στη Γηνα το κάνει.

Σας ζητούμε να εγκαταλείψετε τις περιοριστικές συμπεριφορές. Όλες αυτές σας περιόρισαν να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕθα πρέπει τώρα αυτά να αναγνωριστούν και να εγκαταλειφτούν. Όταν ΝΙΩΘΕΤΕ ότι έχετε τις μαύρες σαςαναρωτηθείτεΕΙΜΑΙ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ αυτό; Το να ΝΙΩΘΕΤΕ ότι είστε στις μαύρες σας δεν είναι αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαστε. Γιατί αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαστε είναι ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗκαι η ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ να έχει τις μαύρες της.

Ζητείστε από τον Ανώτερό σας εαυτό να ενωθεί με την πτυχή τουεσείςεπάνω στη Γη και νακάνει τη σύνδεση αυτή’. Δε γίνεται να μην έχετε πρόσβαση σε σαςΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Σκεφτείτε απλά ότι αυτό δε γίνεται.

Συνεπώς, όταν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕΜΠΟΡΕΙΤΕκαι τότε έρχεται μια διαφορετική κατανόηση καικομματιαστάθα έρθει όλο και περισσότερη.

Έχετε συνηθίσει σε ένα σύστημα αντιλήψεων που δεν εξυπηρετεί τη ΓΝΩΣΗ σας. Ο περιορισμός του εγκεφάλου σας σας οδήγησε να είστε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Πείτε στον εαυτό σας αυτά τα πράγματα

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΝΟ ΟΝ ΜΕ/ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

Είμαι ικανός για την ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ σε φυσική μορφή.

Αυτό που ΕΠΙΛΕΓΩ να ΕΙΜΑΙυλοποιείται ακαριαία μέσα σε κάθε στιγμή.

ΕΠΙΛΕΓΩ να ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗ με την ΑΛΗΘΕΙΑ του Εαυτού Της.

ΕΠΙΛΕΓΩ να υπηρετώ την ψυχή μου για τον Ανώτερό της σκοπόΕπομένως, ΤΙΠΟΤΕ από όσα δε με εξυπηρετούν δεν υλοποιούνται δια μέσω μουγιατί ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΜΑΙπροέρχονται από την ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ.

Αυτό που είσαι … ΑΓΑΠΗ … θα πρέπει να ΕΙΝΑΙ η επιλογή της ΥΠΑΡΞΗΣ σου.

Δε χρειάζεται να πρέπειΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

Παρόλα αυτάεάν επιθυμείς να ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ σε κάθε πτυχή του εαυτού σουτότε θα εισέρχονται ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. Όσο αυτό τείνει να γίνει συμβάν της κάθε στιγμήςτόσο περισσότερο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ προσφέρειφέρνοντας την επιθυμία για ακόμα περισσότερο από το ίδιο. Απλά γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Blossom: Καταλαβαίνω τι λέτεΞΕΡΩ τι λέτεκαι πιστεύω πως πολλοί από εμάς τοπιάνουμε αυτό’ … ολοένα και περισσότερο.

FoL: Μας μιλάς συχνά για την κατάσταση του Πλανήτη σας και για τη λύπη που υπάρχει. Σας μιλάμε συχνά για τρόπους για να το αλλάξετε αυτό. Τρόποι οι οποίοι προέρχονται μονάχα από μέσα σας. Πολλοί ΝΙΩΘΕΤΕ τόσο ανήμποροι να βοηθήσετε καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν το σύνολο. Παρόλα αυτάΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ είναι να αλλάξει/αναβαθμίσει ο καθένας σας τη δόνησή του. Δε χρειάζεται να περιμένει κανείς τους άλλους να το κάνουν.
ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥΤΩΡΑ!

ΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΤΩΡΑ!

Όσες περισσότερες ψυχές το κάνουν, αυξάνουν αυτόματα τη δόνηση του Συνόλουκαι κάνοντάς τοοι άλλοι που δεν κατανοούν ακόμα την ανάγκη να το κάνουνθα ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ την ανταπόκριση από την ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΟΥ ΔΟΝΗΣΗκαι έτσι, αρκεί η αλλαγή του άλλουγια να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ την αλλαγή μέσα τους
  
Φυσικάαυτοί που είναι σε άγνοιαδεν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει! Συγκριτικά, δηλαδήμε αυτούς που συνειδητά επέλεξαν να το κάνουν. Εντούτοις, λίγο-λίγοη αλλαγή θα περάσει σε ΟΛΟΥΣ.

Επικεντρωθείτε στον εαυτόΟλόκαρδαΣτείλτε Αγάπη παντού στις ψυχέςείτε νομίζετε ότι χρειάζονται βοήθεια, είτε όχι. Ίσως να νιώθετε ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης να χρειάζονται περισσότερη από την ΑΓΑΠΗ σας από,τι ίσως χρειάζονται, αυτοί που κάνουν διακοπές σε ένα μαγικό νησί.

Σας λέμεότι δε θα ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ εμείς να εργαστούμε έτσι.

Αρχίζετε να πιάνετε την έννοια του ότι ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ. Οπότε, κανείς δε θα ΕΠΕΛΕΓΕ να στείλει περισσότερη ΑΓΑΠΗ σε κάποιον από,τι σε κάποιον άλλον
Η ΑΓΑΠΗ είναι ΑΓΑΠΗ είναι ΑΓΑΠΗΔε θα είχε νόημα να στείλεις συγκεκριμένο ενεργειακό επίπεδο ΑΓΑΠΗΣσε κείνους των οποίων οι πόλεις διαλύονταικαι να στείλεις λιγότερη ΑΓΑΠΗ σε κάποιον του οποίου οι ακτές δονούνται κάτω από τη λέξηΠαράδεισος’.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

Όταν ΑΠΟΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΑΠΗαπλά εκπέμπεις αυτήν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Έτσι, σας ζητάμε να αποδεχθείτε ότι πρώτιστααυτή η ΑΓΑΠΗ θα πρέπει να γίνει αποδεκτή

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

ΜΕΣΩ εσού

ΩΣ εσύ

ΠΡΟΣ εσένα …

Γιατί δεν αξίζεις λιγότερο από κάποιον άλλονκαι μόνο όταν ΕΣΥ έχεις αποδεχθεί αυτή την ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ και της επιτρέψεις να ΣΕ γεμίσειτότε έχεις και τη δυνατότητα να στείλεις την ίδια δόνηση ΑΥΤΗΣέξω προς το ΣΥΝΟΛΟ.

Όταν αρκετοί από εσάς καθόσαστε και ενδίδετε στον τρόμο κάποιων γεγονότων που βλέπετε στην τηλεόρασή σαςη ενέργεια της συμπάθειάς σας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Αυτό που ΒΟΗΘΑΕΙείναι η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣαυτή της ΑΓΑΠΗΣ, της ΧΑΡΑΣ και της ΕΥΤΥΧΙΑΣτην οποία στέλνετε από τον εσώτερο πυρήνα σας σε κείνη την περίσταση και στους ανθρώπους αυτούς.

Στείλτε την ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ σε τούτες τις εικόνεςόχι λύπη και απόγνωση.
Σας λέμεΜΗ ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.

ΔΕ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ!

Αυτό που ΟΝΤΩΣ εξυπηρετείείναι να πάρει ο καθένας την ΕΥΘΥΝΗΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ  … ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕΔΙΑΡΚΩΣ ΑΓΑΠΗ.

Με τον τρόπο αυτό, δεν παραμένετε μέσα στην παγίδακάποιοι θα έλεγαν τηφυλακή’ … που δημιουργήθηκε για να σας ελέγχει.

Τοχουμε ξαναπείΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να ελέγξει την καρδιά ενός άλλου. Το πώς ΕΠΙΛΕΓΕΙ κανείς να τοσκέφτεταιαυτόκαθορίζει το αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΠΡΑΓΜΑΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Blossom: Συνεπώς χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία;

FoL: Ενδιαφέρουσα η επιλογή αυτής της λέξης. Γιατί να χρειάζεται κανείς να πειθαρχεί ώστε να απογίνει η Ανώτερη έκδοση του εαυτού του; Τι πειθαρχία να χρειάζεται; Σίγουρα, δεν είναι μόνο η επιθυμία να ΑΠΟΓΙΝΕΙ αυτό;

Blossom: Ναιεντούτοις λόγω των προσαρμογώναρκετή νοητική ύλη μπορεί να προέρθει από τα χαμηλότερα επίπεδα κατανόησηςκαι συνεπώς, για να αποβάλεις τους παλιούς τρόπους, ειδικά τους περί τουεαυτού’ … για μένααπαιτεί πειθαρχία.

FoL: Παρόλα αυτάγια ΜΑΣόταν η επιθυμία είναι αρκετά δυνατήδεν απαιτείται πειθαρχία. Μονάχα η ίδια η επιθυμία. Και η ώθηση που προκύπτει από αυτήν την επιθυμίαεπιτρέπει στο ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ της επίτευξης αυτών των Ανώτερων πτυχών του εαυτού.

Blossom: Τότε, πειθαρχίαίσως για την επιλογή των απαιτούμενων σκέψεων. Είναι πολύ εύκολο να επαναλάβεις παλιές σκεπτομορφές που δεν εξυπηρετούν. Εντούτοις, πιστεύω ότι όλο και περισσότεροιβλέπουν διαμέσου της ψευδαίσθησης’, έστω και λίγο, καιστρώνουν το δρόμο μαςμέσω της εγκατάλειψης των παλαιών τρόπων και τηνπροσκόλλησηπερισσότερο στους νέους.

FoL: Όντως αυτό κάνετε. Απλά επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε ναανεβείτε τη σκάλαμε τον τρόπο αυτό.

Blossom: Συνεπώς, όπως το καταλαβαίνωτελικά, λέτε ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕείναι να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ που μπορούμε να ΕΙΜΑΣΤΕ και ΤΕΛΟΣ; Μόνο αυτό χρειάζεται; Και κάνοντάς το αυτόαλλάζουμε τη δόνηση σε ΟΛΑ’;

FoL: ΣωστάΑΠΛΑ και σωστά.

Blossom: Υπάρχει εντούτοις η επιθυμία μέσα μου ... ή θα το έλεγα ίσως, μια αναστάτωση μέσα μουνα εντείνω το ρυθμό αφυπνίζοντας και άλλους. Γιατί όπως ξέρω, όσο περισσότεροι αφυπνίζονται, τόσο γρηγορότερα ΟΛΑ θα αλλάξουν. Όμως, αυτά που είπατε σήμεραείναι βασικά ο τρόπος γιαυτό, σωστά;

FoL: ΝαιΓιατίγια να το επαναλάβουμεΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣΑΥΤΟΜΑΤΑ ανεβάζετε και ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ του Συνόλουγιατί είσαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

Ανεβάζοντας τη δόνηση του ΕΑΥΤΟΥΑνεβάζεις τη δόνηση ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥΟΛΑ … ΟΛΟΥΣ.

Έτσι … πετυχαίνεις στην αποστολή σουΑπαλλάσσεσαι από την αναστάτωσηγιατί ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Αυτοί που ακόμα βρίσκονται σε λήθαργο … θ’ αρχίσουν να κουνιούνται στον ύπνο τους … γιατί ΕΣΥ ως ΑΤΟΜΟ εξυπηρετείς ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ … και η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ … ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ … θα … αναζητώ καλύτερο τρόπο περιγραφής … ‘ενσταλαχτεί’ μέσα στα ΟΝΤΑ του (συνόλου) καθώς αυτά κοιμούνται. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού να πάνε και τίποτε άλλο για να κάνουν παρά να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ … που προκαλεί αυτή η δόνηση. Και ο μόνος δρόμος από εκεί είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ τους! Και η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ!

Δεν είναι δύσκολο μετά να δεις, το σχήμα που μορφοποιείται. Όσοι περισσότεροι αφυπνίζονται … τόσο πιο πολλοί αφυπνίζονται! Μέχρι να τελειώσει!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ … ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ … ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ!

Αναλογιστείτε αυτές τις προτάσεις, αγαπημένοι μας φίλοι. Αναλογιστείτε και ανακαλύψτε τις ΑΠΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Blossom: Ω, θα το κάνω … και ΤΟ ΚΑΝΩ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ως την επόμενη φορά… Με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.


FoL: Ως την επόμενη φορά … συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ΑΓΑΠΗ μας και τα Συναισθήματά ΤΗΣ … ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos