love

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 12:10:2014


Blossom Goodchild
12:10:2014

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι. Λοιπόν, η διόδευση της περασμένης βδομάδας μας ανακάτεψε για τα καλά! Προσπάθησα να καταλάβω το ζήτημα του 'Τίποτε δεν έχει Σημασία'. Παρόλα αυτά, για να πω την αλήθεια ... δεν 'το 'Πιασα' και τόσο. Έλαβα διάφορα μηνύματα ... υπήρξαν κάποιοι που 'το 'Πιασαν' τελείως, πιστεύοντας ότι το γνώριζαν αυτό εξ αρχής. Άλλοι πάλι, όπως εγώ, απλά δεν το 'χουμε εντελώς. Μπορούμε να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό; Πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε διευκρινήσεις. Σας ευχαριστώ.

Αγαπητή Blossom και όλοι όσοι λαμβάνετε μέρος σε τούτες τις συζητήσεις ... Ερχόμαστε με ΑΓΑΠΗ ... γιατί ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να σας βοηθήσουμε στην Ανάληψή σας. Κάθε γωνιά της καρδιάς σας ενεργοποιείται με κάθε νέα έννοια που σας προσφέρουμε. Καθώς αφομοιώνετε και ταχτοποιείτε τις σκέψεις σας, επιτρέπετε σε αυτά που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ να αναδυθούν ως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Καταλαβαίνουμε ότι η ευκαιρία για τη διεύρυνση της φαντασίας μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση με τον εαυτό. Ρωτάτε ΠΩΣ γίνεται να 'μην έχει σημασία τίποτε' ... τη στιγμή που όλα τριγύρω σας είναι στιγμές που στα σίγουρα φαίνεται ότι έχουν σημασία! Παρόλα αυτά ... μέσα στη Γενικότερη εικόνα ... μέσα στο ευρύτερο πλάνο των πραγμάτων ... δεν έχουν.


Γιατί δεν έχουν; Για εμάς εδώ κάτω στη Γη έχει σημασία το πώς πάνε τα πράγματα και πώς οι άνθρωποι παίζουν το ρόλο τους.

Γιατί;

Επειδή θέλουμε να ζήσουμε σ' έναν κόσμο γεμάτο από Αγάπη και Φως ... και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά σχετικά τριγύρω ... που απλά δεν είναι έτσι!

Είναι αυτά που επιθυμείτε ... σωστά;

Ναι ... Οπότε για μένα έχουν σημασία.

Έχουν σημασία για σένα ... Γιατί βλέπεις τα πράγματα από τη δική σου σκοπιά.

Σωστά. Οπότε από τη δική μου σκοπιά έχουν σημασία. Η δική μου σκοπιά είναι ΚΑΤΙ που έχει σημασία ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Δεν είναι το 'Τίποτα' που δεν έχει σημασία για εμένα.

Πάρε μια βαθιά ανάσα.

Ολόκληρη η πηγή της Ζωής ... αυτή που προέρχεται από το Ύψιστο ... είναι ΑΓΑΠΗ.
Η ΥΨΙΣΤΗ ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ.

Η ΑΓΑΠΗ αυτή ΕΠΕΛΕΞΕ να εκφράσει τον εαυτό της ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΟΛΩΝ των ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ... ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ... προκειμένου να ΓΝΩΡΙΣΕΙ τον εαυτό ΤΗΣ.

Δε μπορεί να ΓΝΩΡΙΣΕΙ πλήρως τον εαυτό της ... έως ότου διαδραματίσει την κάθε πιθανότητα του εαυτού της ... ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Το λέμε ξανά ... την ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.

Οπότε, δεν έχει σημασία το ΤΙ διαδραματίζεται ... πρέπει να διαδραματιστεί ...  προκειμένου να είναι πλήρης η ΑΓΑΠΗ.

'Έχει σημασία' ... να είναι ή όχι πλήρης η ΑΓΑΠΗ;

Το θέμα δεν είναι εάν έχει σημασία ... γιατί απλά ΕΙΝΑΙ ο τρόπος.

Κάποιοι απ’ αυτούς που μου έγραψαν, δε μπορούν απλά να καταλάβουν πώς γίνεται να μην έχει σημασία ένας πόλεμος, και το πώς φέρεται ο ένας στον άλλον. Εννοώ, πώς γίνεται να μην έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο φέρεται ο ένας στον άλλον ... καθώς και το γεγονός ότι τόσοι πολλοί υποφέρουν από τις επιλογές και τα χέρια των άλλων;

Επειδή ... είναι μέρος του Παιχνιδιού.

Τότε αυτό δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό!

Δεν είναι; Μήπως δεν είναι  οι επιλογές σου Blossom που σου επιτρέπουν... ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ... να βιώνεις τη χαρμόσυνη πλευρά 'του Παιχνιδιού';

Ναι ... παρόλα αυτά, δε μιλάω για μένα ... μιλάω γι' αυτούς που επιλέγουν να καταστρέφουν ... και γι' αυτούς που υποτίθεται ότι 'επέλεξαν' να είναι τα θύματα. Για τον τρόπο με τον οποίο φέρεται ο ένας στον άλλον ... πώς μπορεί αυτό να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;

Ας προσπαθήσουμε να το εντάξουμε αυτό στην πλευρά εκείνη απ'  όπου μπορείτε να δείτε το Φως στο τέλος του τούνελ.

Κοιτάζω! Κοιτάζω!

Καθώς μιλάμε για ...

Όλα τα πράγματα που προέρχονται από την ΑΓΑΠΗ ...

Όλα τα πράγματα που είναι ΑΓΑΠΗ ...

Όλα τα πράγματα θα επιστρέψουν στην ΥΨΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ από όπου προήρθαν.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αυτά που διαδραματίζονται ... επάνω τους ... διαμέσου τους ... είναι απλά μια έκφραση της αυτο-επίγνωσης του κάθε ατόμου. Βρίσκονται μέσα σ' ένα παιχνίδι ... ενόσω είναι μέσα στη διάσταση της Γήινης πραγματικότητας.

Ας μιλήσουμε τότε για 'Το Παιχνίδι'. Έχω ξανακούσει γι' αυτό αρκετές φορές ... Ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι.

Ίσως να το διατυπώσουμε διαφορετικά; Βρισκόσαστε μέσα σε ένα παιχνίδι ... παρόλα αυτά, ΠΑΙΖΕΤΕ επίσης Το Παιχνίδι. ΕΣΕΙΣ κάνετε τις κινήσεις ... ΕΣΕΙΣ το κινείτε.

Όταν παίζετε ένα παιχνίδι ... ίσως σκάκι ... η κίνηση την οποία κάνει κανείς ... έχοντας κατά νου μια στρατηγική ... απεικονίζει το πώς θα συνεχίσει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Εάν κάποιος παίξει μια κίνηση που δεν τον εξυπηρετεί ... ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ... αλλά απλά σημαίνει ότι ο παίκτης θα 'πρέπει να βρει τον τρόπο να ξεφύγει' προκειμένου να ολοκληρώσει Το Παιχνίδι.

Οι κινήσεις που κάνετε καθορίζουν το εάν θα νικήσετε ή εάν θα χάσετε ... ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο παιχνίδι ...

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ 'Η ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Παρόλα αυτά, μήπως δεν προσπαθούμε όλοι μας να επιστρέψουμε ΣΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; Δεν έχει σημασία το ότι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ότι κάνουμε το σωστό για να 'επιστρέψουμε στην εστία';

Όχι. Δεν έχει σημασία.

Παρόλα αυτά, έχει σημασία ... ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Έχει σημασία για μένα το πώς συμπεριφέρομαι και το πώς επιλέγω να 'φτάσω εκεί'. Εφόσον τίποτε δεν έχει σημασία ... γιατί επιλέγετε να μας βοηθάτε με τα μηνύματά σας; Εννοώ ... εφόσον τίποτε δεν έχει σημασία ... γιατί να νοιάζεστε; Δεν προσπαθώ να σας την πω εδώ ... απλά προσπαθώ να 'Το Πιάσω'. 'Το Πιάνετε';

ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!

Ορίστε κάτι κλειδί για να το σημειώσετε ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ Ή ΟΧΙ ... ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ... ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ!

Βλέπετε τη διαφορά; Πως αυτό το οποίο ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να κάνετε ... κάνει όλη τη διαφορά για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ και παρόλα αυτά ...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!

Εντούτοις, το κάθε άτομο ... όντας μέρος Του Όλου ... οι επιλογές που κάνει το Άτομο του επιτρέπουν να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ υπέροχα ή να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ μίζερα ... Είναι επιλογή. Παρόλα αυτά, όποια και να είναι η επιλογή ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ... γιατί ό,τι και να ΕΠΙΛΕΞΕΙ κανείς να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ... είναι μέρος των εμπειριών της ΑΓΑΠΗΣ / ΖΩΗΣ.

Θα πρέπει να επιμείνω εδώ ... μπορώ;

Φυσικά.

Οι επιλογές που κάνουμε ... πώς μπορείτε να λέτε, για παράδειγμα ... όταν μια ψυχή σκοτώνει μιαν άλλη ... ή τη βασανίζει ... να μην έχει αυτό σημασία;

Επειδή είναι μέρος Του Παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι σας συμφωνήσατε να λάβετε μέρος.

Λέγεται ότι το παιχνίδι αυτό είναι μια ψευδαίσθηση ... και καθόλου αληθινό. Ούτε αυτό μπορώ να το καταλάβω, καλά καλά!

Επειδή βρίσκεσαι ΜΕΣΑ στο Παιχνίδι. Όταν είσαι έξω από Το Παιχνίδι ... τότε 'βλέπεις' τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι αυτό.

Τι είναι;

 ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!

Κανά αλεξίπτωτο κανείς; ... Θέλω να την κάνω! .... Τότε γιατί το ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ τόσο αληθινό;

Γιατί πρόκειται για ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ.

Πώς θα το παίζατε εάν δεν το ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ αληθινό; Πώς θα είχατε βιώματα, εάν δεν τα ΝΟΙΩΘΑΤΕ αληθινά;

Δηλαδή, τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μου είναι αληθινά;

Για εσένα τη στιγμή αυτή ... μέσα σε τούτη την ψευδαίσθηση. Ας πούμε περισσότερα επάνω σ’ αυτό.

Ναι, σας παρακαλώ!

Ψάξτε εάν θέλετε τη λέξη 'ψευδαίσθηση'.  

'Η ψευδαίσθηση είναι μια διαστρέβλωση των αισθήσεων, που αποκαλύπτει πώς το μυαλό οργανώνει κανονικά και μεταφράζει τη διέγερση των αισθήσεων. Παρότι οι ψευδαισθήσεις διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, εν γένει χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ανθρώπους'. (Στα ελληνικά ψευδαίσθηση = ψευδής αίσθηση : αυτοεξηγείται αν μη τι άλλο ...)

ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!

Συνεπώς μας λέτε ότι παρότι την ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ τόσο αληθινή ... Λόγω του ότι επειδή όμως αποτελεί ψευδαίσθηση ... οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας αντιλαμβάνονται στρεβλά την ΑΛΗΘΙΝΗ μας πραγματικότητα ... όποια και να 'ναι αυτή ... αν καμία τους ήταν Αληθινή!!! Κανά φτυάρι κανένας να θαφτώ πιο βαθιά … ή να την κάνω;

Έτσι! Λέτε ότι είναι διαφορετικά για μας, εδώ στη δική μας διάσταση … και πως δεν καταλαβαίνουμε πώς είναι να ζεις στη δική σας διάσταση.  Με πολλούς τρόπους αυτό αληθεύει. Οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας είναι αληθινές … γιατί δεν είμαστε μέσα Στο Παιχνίδι.

Οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ σας είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ στο βαθμό που μπορείτε να τις αντιλαμβάνεστε … μέσα στην ‘πραγματικότητα της ψευδαίσθησης’.

Οπότε … το ‘δεν παίζει σημασία’ παίζει και μέσα στη ΔΙΚΗ σας πραγματικότητα;

Ναι … σε ΟΛΑ … ΠΑΝΤΟΥ … ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Η ΑΓΑΠΗ έχει σημασία … ΓΙΑ ΜΕΝΑ … με νοιάζει η ΑΓΑΠΗ.

Και η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αυτό όμως έχει σημασία!

Πώς να σε βοηθήσουμε να το ‘Πιάσεις’;

ΠροσπαθήστεΔεν ‘το πιάνω’ … το ότι η ΑΓΑΠΗ δηλαδή δεν έχει σημασία.

Παρόλα αυτά, ΟΛΑ … όσα είπαμε … ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ … Το πώς ΑΥΤΗ επιλέγει να εκδηλωθεί … με όλα ΤΗΣ τα διαφορετικά σενάρια, δεν της στερούν το γεγονός ότι είναι ΑΚΟΜΑ ΑΓΑΠΗ.

Παρόλα αυτά … εφόσον τίποτε δεν έχει σημασία … θα μπορούσε κανείς να πει … ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε … να σκοτώσω … να ακρωτηριάσω …  να βιάσω … και απλά δε θα’ χει σημασία … ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ!

Για ΣΕΝΑ στη ΔΙΚΗ σου πραγματικότητα.

Δε σε πειράζει ΕΣΕΝΑ τότε που τα κάνει αυτά τα πράγματα ο κόσμος;

Όχι όταν μπορείς να δεις τη ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ …. που εσείς δεν το μπορείτε!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ.

Ναι, αυτό το κομμάτι το πιάνω ….

Οπότε … μέσα σε ΟΛΕΣ της τις μορφές …. Είναι Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ … και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ το πώς αυτή επιλέγει να εμφανιστεί … γιατί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Να’ μαστε  λοιπόν … στο ζουμί …. Συνεπώς δεν έχει σημασία η ΑΓΑΠΗ;

Η ΑΓΑΠΗ … ΕΙΝΑΙ.

Αυτή είναι η μόνη απάντηση που μπορούμε να σου δώσουμε σε τούτη την ερώτηση.

Λοιπόν … δεν ξέρω εάν πραγματικά προχωρήσαμε καθόλου εδώ … θ’ απορροφήσω τις σημερινές πληροφορίες και θα δω πού θα με οδηγήσουν. Ούτως ή άλλως … εσάς δε σας πειράζει πραγματικά!

Σας ευχαριστώ Μάγκες που ‘προσπαθήσατε’ …  θα τα καταφέρω. Κάποια ήδη λίγα τα κατάφερα … δεν ήμουν ποτέ πρώτη στην τάξη!

Δεν έχει σημασία αυτό.

Πάει, το χάσαμε! Με αγάπη και ευχαριστίες, και μέχρι την επόμενη φορά …

Όπως πάντα, σας Αγαπάμε.

Αργότερα τη μέρα εκείνη, η διάθεσή μου ήταν χάλια … Κάτι σπάνιο για μένα … και δε μου άρεσε αυτό! Δεν κατάφερνα να καθησυχάσω τις σκέψεις μου,  και έλεγα μες στο μυαλό μου ‘Το ότι έχω κακή διάθεση … ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ’ … και η άμεση απόκριση/σκέψη μου ήταν … Γιατί  ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να έχει σημασία!’.

Το κατάλαβα τελικάΊσως όχι εντελώς! Οπότε είπα … ‘ΕΠΙΛΕΓΩ να μην τ’ αφήσω αυτό να έχει σημασία’ …  και το μόνο που μπορώ να πως είναι … πως με κατέκλυσε ένα κύμα Αγάπης … και ‘το ‘πιασα’. Τουλάχιστον αυτό το κομμάτι!

Συνειδητοποίησα ότι ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ν’ αφεθώ και ν’ αποδεχθώ ότι αληθινά ‘δεν έχει σημασία’ το ότι έχω κακή διάθεση … βγήκα από τη μέση … και … πώς να το πώ; … Επέτρεψα στην ΑΓΑΠΗ ν’ αναλάβει. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο μπορώ να το περιγράψω. Οπότε το εφάρμοσα αυτό και στη σκέψη γύρω από τον πόλεμο, το λοιμό κλπ … λέγοντας το ίδιο πράγμα στον εαυτό μου …. ‘ΕΠΙΛΕΓΩ να μην τ’ αφήσω αυτό να έχει σημασία’ … και είχα την ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ της ΑΓΑΠΗΣ … Ν’ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ … τη φορά αυτή, σε κλίμακα παγκόσμια. Τη στιγμή εκείνη … ΤΟ ‘ΠΙΑΣΑ. Δεν είμαι σίγουρη εάν ακόμα το’ χω … παρόλα αυτά, σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι θα βοηθήσει όσους είναι στην ίδια ρότα με εμένα … στο να ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ.

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss


Translator: Con Tanidis

 -------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos