love

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 1 Νοεμβρίου 2014


Blossom Goodchild
Νοεμβρίου 2014

Να ‘μαστε πάλι μαζίΓεια σας φίλοι μου! Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ‘Επιτραπέζιο παιχνίδι’, αν μου επιτρέπετε; Είναι ερωτήσεις που κάνουν συχνά αναγνώστες, και για να πω την αλήθεια …δύο!

Καλή καρδιά και γεια σου και σε σένα, Blossom. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Ευχαριστώ. Τι γίνεται λοιπόν … όταν φτάσουμε στο τέλος του επιτραπέζιου παιχνιδιού; Ξανασυνδέεται η ενέργειά μας με την Ολότητα πάλι;

Αυτή … όπως και οι περισσότερες … είναι μια ερώτηση την οποία θα προσπερνούσατε πριν καλά ξεκινήσετε … γιατί είναι πολύ πολύπλοκη. Παρόλα αυτά, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα αυτά.

Σας ευχαριστούμε.

Το Παιχνίδι στο οποίο εμπλέκεστε ‘ανήκει’ σε αυτό του Γήινου πεπρωμένου. Έξω από αυτό το πεπρωμένο … ΝΟΙΘΕΤΕ πολύ διαφορετικά‘τη ζωή’. Θα ΄λεγε … κανείς … ότι το Άτομο απελευθερώνεται από τις αλυσίδες που το δένουν με το τραπέζι του παιχνιδιού.

Συνεπώς, είμαστε μονάχα μέσα στο Παιχνίδι όσο είμαστε ‘ζωντανοί’ επάνω στη Γη, έτσι;

Ναι.

Όταν πεθαίνουμε … τι ‘στην ευχή’ μας κάνει να θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω;

Η ελεύθερη βούληση κάνει το Άτομο να επιλέγει να μη βιώνει τα ίδια σ’ ένα άλλο μέρος. Η Γη είναι το ΚΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για την ατομική ανάπτυξη της ψυχής. Γι’ αυτό και παθιάζονται οι περισσότεροι ν’ αποτελούν μέρος του Παιχνιδιού. Εντούτοις, η ‘έλλειψη μνήμης’ καθώς επιστρέφουν στη Γη … ξανά και ξανά … κάνει το Παιχνίδι να φαίνεται πολύ πιο πολύπλοκο από ό,τι πραγματικά είναι.

Μπορείτε να γίνετε πιο λεπτομερείς;

Η ‘αυτό-εξυπηρέτηση’ με/μαζί με το πεπρωμένο σας … επιτρέπει στην ψυχή να μπορέσει να επεκταθεί κατά πολύ. Ως ατομική πτυχή δηλαδή του Ανώτερού σας τμήματος.

Το Ανώτερό μου τμήμα … είναι το Ανώτερο τμήμα ΜΟΥ; Ή μήπως είναι το Ανώτερο τμήμα όλων μας … Της Ολότητας;

Θα πρέπει να απαντήσουμε και στα ‘δύο’. Γιατί υπάρχουν σκαλοπάτια προς το ΥΨΙΣΤΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ … και ένα από τα τμήματα των σκαλοπατιών αυτών είναι το Ανώτερο τμήμα του ατομικού εαυτού.

Οπότε, όταν φεύγουμε από εδώ … δεν ενσωματωνόμαστε αυτόματα και δε γινόμαστε μέρος της Ολότητας;

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο της Αγάπης που πόθησε η ψυχή. Εκείνη που στέκεται ΨΗΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ όντως πώς ν’ αποκτήσει πρόσβαση σ’ αυτήν … όμως εξαρτάται επίσης και από τη μορφή που έχει το Άτομο για να Αναληφθεί.  Οι διαφορετικές επιλογές οδηγούν σε διαφορετικά μονοπάτια υπηρεσίας προς την ψυχή. Κάποιο επιθυμούν το δρόμο με τις λακκούβες, γιατί αυτό ωφελεί την ανάπτυξή τους. Παρόλα αυτά, δε θυμούνται ‘τα γιατί και τα διότι’ κατά τη διάρκεια αυτών των μαθήσεων.

Οπότε, ως άτομα … επιθυμούμε απλά ν’ αυξήσουμε το ΕΝΑ με το να μαθαίνουμε όλα τα πράγματα αυτά για την καλυτέρευση των εαυτών μας; Δηλαδή με το να γίνουμε η Ύψιστη δόνηση των ατομικών μας εαυτών … τότε όταν συνδεόμαστε πίσω μέσα στο Όλον, κάνουμε το Όλον να είναι καλύτερο; Ωχ κακά! Σήμερα είναι μια μέρα απ’ αυτές!

ΤΟ ΕΝΑ είναι ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ.

ΕΣΕΙΣ … ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ.

Δημιουργηθήκατε ως ατομικότητες για να βιώσετε ΩΣ ΑΓΑΠΗ / ΩΣ ΘΕΟΣ … αυτό που μπορεί ποτέ να υπάρξει. Μαύρο ή άσπρο, ανοιχτό ή σκούρο … χαρούμενο ή θλιμμένο, κλπ. Όπως ξέρετε … δε θα μπορούσατε να ΞΕΡΕΤΕ τι είναι κάτι, εάν δεν υπήρχε το αντίθετο για να διαχωρίσει τα πράγματα μεταξύ τους.

Οπότε εάν τα πάντα … Το ΈΝΑ … είναι ήδη ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ … πώς το αυξάνουμε, ως ατομικότητες;

Όλα μπορούν να επεκταθούν.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ.

ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

Προς τα μπρος?

Δεν υπάρχει εμπρός … Απλά υπάρχει κίνηση.

Εντάξει, θα προσπαθήσει να σας παρακολουθήσω. Οπότε … όταν πεθαίνουμε, λέτε, ότι δεν είμαστε πια μέσα στο Παιχνίδι. Όταν ενσαρκωνόμαστε … πρέπει πάλι να το αρχίσουμε από την αρχή;

Όχι. Ανάλογα με τη θέση της ψυχής του Ατόμου … ανάλογα με το σκοπό που έχει η ψυχή την επόμενη φορά μέσα στο παιχνίδι … θα τοποθετηθεί στη συμβολή εκείνη που θα ωφελεί περισσότερο το Άτομο για να συνεχίσει.

Εγκαταλείπει κανείς το Παιχνίδι πριν το ολοκληρώσει;

Ω ναι … πάμπολες φορές.

Οπότε μας λέτε ότι μας βάζουν πίσω στη θέση όπου εγκαταλείψαμε;

ΚάποιουςΕξαρτάται από τις ανάγκες τους. Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε εδώ … είναι το ότι σκέφτεστε για το παιχνίδι σα να υπήρχαν κανόνες. Θυμάστε που σας είχαμε πει ότι … ‘Δεν υπάρχουν οδηγίες;’

ΕΣΕΙΣ επινοείτε το Παιχνίδι καθώς πορεύεστε … με όλες τις στροφές και τις επιστροφές. Καθώς βιώνετε νέες σκέψεις … Το Παιχνίδι επεκτείνεται.

Είσαστε ΜΕΣΑ Στο Παιχνίδι …

Παρόλα αυτά, είσαστε ΑΠΟ Το Παιχνίδι …

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Τα παιδιά στον κόσμο σας δεν παίζουν …’παιχνίδια’ για να χαίρονται;

Οι ερωτήσεις αυτές και οι σκέψεις που πολλοί από εσάς έχετε σας πάνε από την κατάσταση του ‘τι είναι’ προς την κατάσταση του ‘τι δεν είναι’. 

ΕΛΑΦΡΥΝΕΤΕ.

Επιλέξατε να είσαστε εδώ .. για να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ … Για να δείτε πόση χαρά μπορείτε να αποκτήσετε.

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να χαίρεστε … ή, ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να είσαστε μίζεροι.

Άσχετα από τις περιστάσεις του ατόμου;

Ναι. Ως παρατηρητής … Θα έλεγε κανείς … ‘Αν τώρα επιλέξω να κάνω αυτή την κίνηση και μετά την άλλη … αυτά θα με πάνε εκεί. Αν όμως επιλέξω να κάνω αυτήν αντί για την άλλη … θα με πάει αλλού.’ Και έτσι τίθεται η στρατηγική όταν το άτομο ΕΠΙΛΕΓΕΙ να ηγείται του παιχνιδιού του.

Παρόλα αυτά, τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που υπάρχουν το κάνουν να διαφέρει από το να είναι απλά ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι μας λέτε να είμαστε αποστασιοποιημένοι … όμως τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ είναι κρίσιμα μέσα στην καθημερινή μας ζωή.

Φυσικά. Πόσο ευγνώμονες πρέπει να είσαστε που έχετε αυτά τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ … όταν δεν εμπλέκεστε βέβαια βαθιά μέσα τους. Έξω από τη Γη … μπορείτε να το καταλάβετε γιατί χρειάζονται τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα προσόντα σας προκειμένου να κινείστε εμπρός μέσα στο παιχνίδι. Είναι το Φως που σας καθοδηγεί. Δίχως αυτά τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ … δε θα μπορούσατε να ξέρετε εάν ταξιδεύατε εμπρός ή πίσω.

Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ είναι το πιο πολύτιμο προσόν σας.

Ακόμα και τα βαρύτερα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας, ίσως θα μπορούσατε να τα κουβαλήσετε πιο Ανάλαφρα.

Δεν είναι εύκολη δουλειά … να κατανοήσετε ότι είσαστε μέσα σε μια ψευδαίσθηση.

Όχι κάτι σαν έναν γλυκανάλατο Σέρλοκ Χολμς δηλαδή! Ειδικά όταν είσαι μέσα σ’ αυτήν! ΕΣΕΙΣ μπορείτε να δείτε τόσο διαφορετικά τα πράγματα … γιατί δεν είστε.

Και γι’ αυτό επιλέξαμε να έρθουμε και να σας βοηθήσουμε, για να δείτε τα πράγματα από τη δική μας οπτική γωνία. Για να σας βοηθήσουμε να ‘χαλαρώστε’ … δείχνοντάς σας τα ‘σημεία’.

Όταν το Άτομο ΓΝΩΡΙΖΕΙ πώς να παίξει το Παιχνίδι … όταν κατανοεί τη γενικότερη εικόνα και τους λόγους από πίσω της … τότε, μπορεί να κινηθεί εμπρός μέσα στο παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα.

Παρόλα αυτά, πώς μπορεί κανείς να ξέρει πώς να το παίξει … όταν ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που το φτιάχνουμε καθώς προχωράμε;

Γιατί έτσι παίζεται.

Εντάξει … συνεπώς ποια ΕΙΝΑΙ η γενικότερη εικόνα ΚΑΙ ποιος είναι ο λόγος πίσω της;

Η γενικότερη εικόνα είναι η ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ θέαση των ΠΑΝΤΩΝ.

Η γενικότερη εικόνα είναι το αχανές των ΟΛΩΝ όσων είναι. Είναι ένας Πίνακας από Αλήθειες που διαρκώς αλλάζει.

Ωωω! Να σας σταματήσω εδώ … γιατί ξέρω ότι θα θέλατε να γράψω ένα βιβλίο που θα λέγεται έτσι ακριβώς … Πίνακας από Αλήθειες. Δεν το άρχισα ακόμα … γιατί δεν έχω ιδέα για του τι πρόκειται! Ίσως ν’ αφορά τη γενικότερη εικόνα! Είναι ενδιαφέρον που είπατε τα λόγια αυτά … συγγνώμη που διέκοψα. Συνεχίστε … Και ο λόγος πίσω της;

Για να ανακαλύψει η ΑΓΑΠΗ τον εαυτό της … ΜΕ/ΑΠΟ … ΩΣ/ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ … ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ … ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Ακούγεται σα στίχος από τραγούδι!

Κάνετε τις επιλογές σας … ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας … παίζεται το κομμάτι σας στο στάδιο αυτό …

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Αυτό με συγκίνησε … ‘ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ … ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ’ … Αυτό το ‘ΓΙΑ’ μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Οπότεκατά μια έννοια … Όλα όσα κάνετε .. τα κάνετε … ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ … Γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΓΑΠΗ.

Και, κατά τον ίδιο τρόπο … με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ … τα κάνετε … ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ … για ΤΑ ΠΑΝΤΑ … ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Κάτι λείπει … Νιώθω ότι κάτι λείπει … έχει να κάνει με το ‘κάνοντάς το ΓΙΑ την ΑΓΑΠΗ’.

Εάν δεν το κάνετε ΓΙΑ την ΑΓΑΠΗ .. τότε όντως κάτι λείπει. Αυτό για το οποίο αποκτάτε επίγνωση … που δεν το είπαμε … (γιατί τα λόγια δεν ‘ενεργοποιούν’) … είναι ότι ΚΑΝΕΤΕ/ΕΙΣΑΣΤΕ όλα όσα ΚΑΝΕΤΕ και ΕΙΣΑΣΕ … ΓΙΑ … ‘ΧΑΡΗ’ … τηςΑΓΑΠΗΣ.

Το πιάνω αυτό μέσα στην καρδιά μου … και έχετε δίκιο. Δε λέγεται με λόγια αυτό. Για μένα, είναι σα να ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ότι ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ και ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ … ΓΙΑ … αχ!! Πόσο εκνευριστικόΓΙΑ την ΑΓΑΠΗ … Εντούτοις, ίσως να ‘λεγα … ‘εκ μέρους της’ ΑΓΑΠΗΣ. Ούτε και αυτό είναι σωστό. ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ … ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ τόσο πολύ … και θέλω να το κάνω ΓΙΑ … ΕΚΕΙΝΗ/ΕΚΕΙΝΟΝ/ΑΥΤΟΥΣ/ΑΥΤΟ/ΟΛΟΥΣ/ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΞΕΡΟΥΜΕ τι εννοείς.

Δεν είμαι σίγουρη όμως εάν το κάνει και κανείς άλλος.

Όμως το κάνουν … το κάνουν πολλοί. Γιατί σημαίνει τόσα πολλά σε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ … πέρα από λόγια.

Τη στιγμή αυτή … σε τούτη τη ζωή … Ο Καθένας σας έχει επιλέξει να είναι εδώ για αυτόν ακριβώς το λόγο …

ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ … ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ … ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Που σημαίνει επίσης … ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ‘ΕΣΑΣ’ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ … και όταν υπονομεύετε τους εαυτούς σας ή ΝΙΩΘΕΤΕ ότι είσαστε ανάξιοι … ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ …
ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ‘ΠΙΑΣΕΤΕ’ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Όταν ‘Πιάσετε’ το ποιοι είσαστε … τότε Το Παιχνίδι έχει τόση χαρά … είναι ‘του χεριού σας’, όπως θα λέγατε.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΕ ΑΓΑΠΗ … ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Φυσικά αυτό … δεν έχει σημασία!

Τι! Και τα πηγαίναμε τόσο καλά.

Όταν δε θα ‘σαστε απ’ αυτή τη θνητή Γήινη ύλη … όταν θα έχετε προσπεράσει όλες τις προσδοκίες του εαυτού σας … φέρνοντας εις πέρας Το Παιχνίδι … θα ‘Το Πιάσετε’ αυτό.

Είχα κάποιες άλλες ερωτήσεις να σας κάνω … παρόλα αυτά, όπως πάντα … ξεχαστήκαμε. Αυτό παθαίνουμε. Και λατρεύω κάθε στιγμή … Σας ευχαριστώ … Μ’ ευχαριστώ … Ευχαριστώ την ΑΓΑΠΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ … ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ.

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqS

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos