love

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild -- 08:11:2014



Blossom Goodchild
08:11:2014


Blossom: Εκεί που καθόμουνα και χαλάρωνα για να συντονιστώ για τη σημερινή μας συνεδρία, μου ήρθε στο μυαλό από το πουθενά το ‘Θεώρησε τον Εαυτό σου’ (ConsiderYourself) από το μιούζικαλ ‘Όλιβερ’. Θυμήθηκα το ρεφραίν και χαμογέλασα…

‘Θεώρησε τον εαυτό σου … σπίτι. Θεώρησε τον εαυτό σου … ως κάποιος της οικογένειας. Σε πάμε … τόσο πολύ, που ΄ναι ξεκάθαρο ότι, θα … τα πάμε καλά. Θεώρησε τον εαυτό σου … φίλε μας … χωρίς πολλά-πολλά, γιατί μετά από λίγη σκέψη μπορούμε να πούμε, ότι μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου … ως έναν από εμάς!

Αντιλαμβάνομαι ότι εσείς το στείλατε αυτό … και σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σα σημερινό μας θέμα; Καλημέρα δεν είπα!

Ομοσπονδία του Φωτός: … Καλημέρα και σε σένα. Χαιρόμαστε που άφησες το νου σου ελεύθερο να εκφραστεί με αυτά τα λόγια του τραγουδιού. Γιατί όντως, είμαστε οικογένεια. Είσαι Μία από εμάς … Είμαστε Ένα με εσάς.

Ομοσπονδία του Φωτός: Εδώ έχουμε ένα θέμα που χρήζει σκέψης … το να θεωρήσετε τους εαυτούς σας ως να θεωρείστε Ένα με εμάς.


Blossom: Εννοείτε από την πλευρά όπου όλοι είμαστε Ένα; Ξέρετε, σχετικά με αυτά για τα οποία συζητάμε έτσι.


Ομοσπονδία του Φωτός: Από μια πλευρά, ναι. Παρόλα αυτά, έχει ποτέ κανένας σας αναρωτηθεί … και ξέρουμε ότι κάποιοι το έχουνε κάνει … ότι έχετε επιλεγεί για να πάτε εκεί κάτω μέσα στη μορφή της φυσικής Γης για να βοηθήσετε και να βιώσετε ‘τη Ζωή’ όπως αυτή είναι ‘κάτω εκεί’ … παρόλα αυτά όμως, επιλέξατε να το κάνετε αυτό έχοντας συμβουλευτεί κάποιο από τα ‘σπίτια’ μας, δηλ. κάποιο από τα σκάφη μας.

Blossom: Βέβαια αυτό δε χρειάζεται και πολλή σκέψη. Φαντάζομαι ότι πολλοί το έχουνε κάνει, σύμφωνα με αυτά που ακούω, και ΞΕΡΟΥΝ ότι κατάγονται από αλλού … από διαφορετικούς πλανήτες, αστρικά συστήματα κλπ. Να ρωτήσω όμως; Εκείνοι από την Ομοσπονδία που κατοικούν στα Φωτεινά σκάφη … μήπως διαθέτουν επίσης και κάποια ‘πλανητική’ κατοικία κάπου; Ή μήπως το σπίτι τους είναι αποκλειστικά επάνω στα σκάφη. 

Ομοσπονδία του Φωτός: Ο ΚαθΕνας τους μπορεί να έχει και πλανητική οικία εάν το επιθυμεί. Παρόλα αυτά δε σκεφτόμαστε υπό τον όρο του ‘χρόνου’ που λείπουμε … γιατί αυτό διαφέρει από το πώς εξηγείτε εσείς το χρόνο. Μπορούμε να λείπουμε από το σπίτι για πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα … Παρόλα αυτά, όταν απαιτείται, ‘οι ψυχές μας’ μπορούν να επιστρέψουν μέσα σε ένα Νανο-δευτερόλεπτο … προκειμένου να ανασυνταχθούν, να αναπληρωθούν και να ξαναγεμίσουν Ενέργεια … για να συνεχίσουν, επάνω στα σκάφη. Αυτό είναι κάτι που δεν το χρειάζονται όλοι.
Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε, είναι πως όταν μιλάμε για την Ομοσπονδία … μιλάμε υπό τον όρο μιας αχανούς Οικογένειας Φωτός. Αυτό περιλαμβάνει πολλούς Γαλαξίες και Σύμπαντα. Μπορείτε να αναλογιστείτε πόσο τεράστιο είναι αυτό;

Blossom: Μπα! Για να πω την αλήθεια, όχι.

Ομοσπονδία του Φωτός: Όταν αναλογίζεστε τον πλανήτη σας και όλα όσα ζουν επάνω του… άνθρωποι, θηλαστικά, έντομα, φυτά κλπ. … όλα αυτά που ζουν μέσα στον ίδιο χώρο και εντούτοις, όλα τους έχουν τόσες διαφορετικές μεθόδους ‘ζωής’ σύμφωνα με το πώς ταιριάζει στο ΚαθΕνα απ’ αυτά, δηλ. βάση της Κοινωνίας, της γεωγραφίας τους, κλπ. Θα σας ήταν λοιπόν δύσκολο να περιγράψετε πώς μπορούν ΟΛΑ τους και ζουν … γιατί το καθένα τους λειτουργεί διαφορετικά … και σύμφωνα με τις ανάγκες του. Με τον ίδιο τρόπο … αυτοί που δεν είναι από τη Γη έχουνε πολλές και διάφορες κοινωνίες, καθώς και κατοικίες οι οποίες και ταιριάζουν στις επιθυμίες ΤΟΥΣ.

Blossom: Πείτε μου, εδώ που είμαστε επάνω στη Γη, υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει για ‘Την ένωσή μας’ … δηλαδή … την αποδοχή αυτών που είναι από αλλού, καθιστώντας το αυτό κοινό έδαφος για τη βελτίωση ΟΛΩΝ. Είμαστε ο μόνος πλανήτης που περιμένει την άφιξή σας με τρόπο πιο ανοιχτό, ή μήπως αντιμετωπίζουν και άλλοι πλανήτες το ίδιο δίλλημα; Υπάρχουν Όντα επάνω σε άλλους πλανήτες που ενδεχομένως να σκέφτονται ότι ‘ΑΥΤΟΙ’ είναι οι μόνοι που υπάρχουν κλπ.

Ομοσπονδία του Φωτός: ΌχιΕίναι γνωστό τοις πάσι σε όλους τους πλανήτες ότι υπάρχουν μορφές ‘άλλων’ και αλλού.

Blossom: Δηλαδή αποδέχονται Όντα από άλλα μέρη εύκολα, ή μήπως κάποιοι τους θορυβούνται λίγο … ή είναι ακόμα και ‘επιφυλακτικοί’ για τον τόπο απ’ όπου ΑΥΤΑ κατάγονται;

Ομοσπονδία του Φωτός: Πάλι οι απαντήσεις που μπορούν να δοθούν είναι πολλές και θα λέγαμε πως το οποιοδήποτε σενάριο απ’ αυτά που μπορείτε να σκεφτείτε αποτελεί ενδεχομένως … και μια περίσταση … ή μια κατάσταση … κάπου ‘εκεί έξω’.

Blossom: Γιατί τότε ο μικρός μας πλανήτης να έχει τόσο μεγάλο θέμα στο να τα βρει με τους ‘άλλους’ που δεν είναι από τη Γη; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό; Γιατί τόση μυστικότητα;
Ομοσπονδία του Φωτός: Από τη μία θα λέγαμε ότι η ‘ΖΩΗ’ αναπτύσσεται όπως θα έπρεπε και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό όπως ξέρετε.

Blossom: Παρόλα αυτά, δεν ήταν να κάνετε μια προσπάθεια πριν από έξι χρόνια … την οποία εγκαταλείψατε; Εφόσον τότε ήσασταν έτοιμοι να ‘προσπαθήσετε’ … γιατί σας παίρνει τόσο να το ‘ξαναπροσπαθήσετε’;

Ομοσπονδία του Φωτός: Γιατί είμαστε αποφασισμένοι πως όταν συμβούν αυτές οι ‘θεάσεις’ … ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ όλα να είναι σε σύμπτωση και … να μην παρέμβει ΤΙΠΟΤΕ.

Η ΜΕΓΑΛΗ μας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ που βόλεψε να γίνει το 2008 αναθεωρήθηκε και είναι πολλά αυτά που καταλάβαμε από τις αντιδράσεις και τις μη αντιδράσεις … για το τι συνέβη και τι όχι.

Blossom: Πιστεύω πως μέσα στα έξι τελευταία χρόνια έχει ‘συστρατευτεί’ πάρα πολύς κόσμος! Πολλοί περισσότεροι ΞΕΡΟΥΝΕ πλέον ότι υπάρχει και ‘κάτι άλλο πέρα από εμάς’ και είναι πανέτοιμοι να το καλωσορίσουν. ΞΕΡΟΥΜΕ επίσης, ότι έχουμε αυξήσει σ’ ένα Ανώτερο βαθμό τη δόνηση της ΑΓΑΠΗΣ ‘κάτω εδώ’ και θα παραμείνουμε εδώ συνεχίζοντας να το κάνουμε. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλοί που ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ πως η έξω βοήθεια είναι κάτι που χρειάζεται. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ότι η ‘ροή των πραγμάτων’ επάνω στον πλανήτη αυτό έχει κατά πολύ βγει από το δρόμο της, και καθώς είμαστε ‘μέλη της ίδιας οικογένειας’ … θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν αφήνατε αυτούς που δε σας ξέρουν … να σας ΜΑΘΟΥΝ! Κατέχετε το ‘πώς πρέπει’ για να το κάνετε έτσι ώστε να μην υπάρξει φόβος … και να επιτρέψετε στους ανθρώπους αυτούς να γνωρίσουν από πού προέρχεστε … από την ΑΓΑΠΗ. Εμένα με ξέρετε, ποτέ μου δε θα τα έβαζα κάτω, γιατί ΕΣΕΙΣ ήσασταν αυτοί που με βάλατε μέσα σε όλα αυτά εξ αρχής.   

Ομοσπονδία του Φωτός: Και σ’ ευχαριστούμε που δεν τα παράτησες.

Blossom: Είναι πολύ δύσκολο να μένεις στο δρόμο σου. Είχαμε ξεκινήσει λέγοντας πως κάποιοι από εμάς προέρχονται από τα σκάφη σας.

Ομοσπονδία του Φωτός: Όντως έτσι είναι … για να έρθετε στη Γη ως μέρος του Θεϊκού πλάνου … ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

Blossom: Παρόλα αυτά, φαντάζομαι πως κάποιοι που ήρθαν έχουν ήδη φύγει πάλι, έτσι;
Ομοσπονδία του Φωτός: Εφόσον είχε οριστεί να είναι έτσι … για τη συγκεκριμένη αυτή ψυχή.

Blossom: Φαντάζομαι ότι δεν έχει σημασία, αφού τίποτε δεν έχει! Παρόλα αυτά, με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ως ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ … μπορείτε να μου πείτε ειλικρινά εάν αυτό το ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΜΒΑΝ … θα συμβεί κατά τη διάρκεια της δικής μου της ζωής;

Ομοσπονδία του Φωτός: Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το Θείο πλάνο …

Blossom: Εντούτοις, εφόσον είναι Θεϊκό … σίγουρα θα ΣΥΜΒΕΙ αυτό, έτσι;

Ομοσπονδία του Φωτός: Ακριβώς.

Blossom: Οπότε …

Ομοσπονδία του Φωτός: Επειδή ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Blossom. Η ελεύθερη βούληση συγκαταλέγεται μέσα στο Θεϊκό πλάνο.

Blossom: Μ’ όλα ταύτα, εάν ΕΜΕΙΣ φτιάχνουμε Το Παιχνίδι καθώς πορευόμαστε … και τα ‘ζάρια’ τα ‘επιλέγουμε εμείς’ … γιατί δε μας έχετε ακόμα φανερωθεί, με τρόπο πιο τρανταχτό, τη στιγμή που ‘βαδίζετε μαζί μας αυτό το μονοπάτι’, αφού τόσοι πολλοί από εμάς ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να συμβεί αυτό;

Ομοσπονδία του Φωτός: Δε σας μιλάμε τώρα λέγοντάς σας αυτά;

Blossom: Πλάκα κάνετε! Ξέρετε τι εννοώ.

Ομοσπονδία του Φωτός: ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ τι εννοείς. Εντούτοις, δεν ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ επίσης … ότι ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ καλύτερα την κατάσταση από τα να τα ρωτάς αυτά.

Blossom: Ναι!

Ομοσπονδία του Φωτός: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ … σε αυτά.

Και για εκείνους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την αποστολή σου … ΞΕΡΕΙΣ ότι θα συνεχίσεις … να επεκτείνεσαι ΜΕΣΑ/ΩΣ/ΔΙΑΜΕΣΟΥ/ΑΓΑΠΗΣ μέχρι τη στιγμή εκείνη … μέχρι αυτό που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ να λάβει χώρα … ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ.

Blossom: Θα λέγατε ότι οι κυβερνήσεις και αυτοί ‘πάνω’ από τις κυβερνήσεις, είναι αυτοί που φρενάρουν τη διαδικασία σας, περισσότερο από το γεγονός πως πολλοί ‘θα τα τινάξουν’ αυτοστιγμής, καθόσον η Ύπαρξή τους ήταν απροετοίμαστη.

Ομοσπονδία του Φωτός: Αναντίρρητα υπάρχει υπονόμευση για το ποιοι είμαστε … σε μεγάλο βαθμό … που μας αποτρέπει στο να βγούμε ‘βόλτα’ έξω. Σε αυτό, όπως ΞΕΡΕΤΕ … υπάρχει μια Ανώτερη ανάμειξη … και είναι ο λόγος της ‘αναβολής μας’ το 2008. Ο φόβος που υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το ποιοι είμαστε, είναι μεγάλος …

Blossom: ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΑΓΑΠΕΙ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ.

Ομοσπονδία του Φωτός: Δε χρειάζεται ρώτημα ούτε και αμφιβολία.

Blossom: Τότε γιατί … επιτρέψτε μου φίλοι μου … δεν κάνετε κάτι στους ουρανούς μας για να βοηθήσετε; Όπως σας έχω ξαναπεί πολλές φορές πριν … ο κόσμος εδώ κάτω έχει κουραστεί. Ναι, ήρθαμε εδώ ως οι δυνατότεροι των δυνατών … (και παρεμπιπτόντως, είμαι θαυμάσια τη στιγμή αυτή). Εντούτοις, πολλοί δεν είναι. Οι καρδιές τους μαζί με τη δική μου … σας ζητάνε ν’ αναλογιστείτε την τέλεση κάποιου ‘Ομοσπονδιακού εντυπωσιασμού! ’. Η Γη μας έχει ανάγκηνα εκστασιαστείΡωτήστε οποιονδήποτεΊσως αυτό να μην ήταν μέρος των σχεδίων πριν έρθουμε … τώρα όμως είμαστε εδώ που είμαστε … και σας ζητάμε για μια αλλαγή αυτής της συμφωνίας (;) Ελάτε ρε μάγκες … φορέστε τα καλά σας … ώρα να το γιορτάσουμε!

Ομοσπονδία του Φωτός: Blossom … ανταποκρινόμενοι σε αυτό, θα θέλαμε να πούμε … σ’ αντίθεση με το τι μπορεί να σκεφτείς/πιστέψεις … ότι αυτά τα σχόλιά σου δεν τα πετάμε στον κάδο των αχρήστων. Τα προωθούμε Ψηλά στην ατζέντα των μελετών.  

Blossom: Γελάω, όπως ξέρετε, λέγοντας … ‘Ίσως να έχετε κάποιους ‘ηλικιωμένους’ στο διοικητικό συμβούλιο, που να χρειάζεται να συνταξιοδοτηθούν και να αντικατασταθούν από κάποιους νέους, Υψηλά καταξιωμένους, Νεαρούς της Ομοσπονδίας, με νέες ιδέες που να άπτονται των αναγκών των επίγειων στρατευμάτων.

Ομοσπονδία του Φωτός: Ίσως.

Blossom: Στο καλό! Πρέπει να γελάσετε. Ίσως να τα επινοώ όλα αυτά. Ίσως να μην είσαστε παρά ένα αποκύημα της φαντασίας μου.

Ομοσπονδία του Φωτός: Ναι, δίχως τη φαντασία σου, δε θα μπορούσαμε ν’ αλληλογραφήσουμε καθόλου μαζί σου. Γι’ αυτό συνέχισε να φαντάζεσαι, Blossom. Είμαστε … ΕΚ του Ενός, ΩΣ Ένα τμήμα της αχανούς σου οικογένειας … και ευγνώμονες που το κάνεις.

Blossom: Το θέμα είναι … και το σκέφτομαι συχνά … κάποιες φορές αναρωτιέμαι εάν εμείς (Εσείς και εγώ) εάν πραγματικά πιάνει τόπο αυτό που κάνουμε. Κάποιες φορές, ΞΕΡΩ ότι πιάνει. Όπως και να ‘χει … βαθιά μέσα στην ψυχή μου … ΞΕΡΩ ότι ήρθα εδώ για να κάνω αυτό ακριβώς … είναι η συμφωνία που έκανα. Θα μπορούσα ανά πάσα στιγμή ν’ αλλάξω γνώμη … παρόλα αυτά, σε τούτη τη φάση δεν έχω καμία πρόθεση να το κάνω.

Ομοσπονδία του Φωτός: Χαιρόμαστε που το ακούμε αυτό.

Blossom: Πάντοτε χαίρομαι που λαμβάνω μέρος σε τούτες τις συζητήσεις. Προς τα μπρος και πάνω … Ω, σωστά … δεν υπάρχει μπρος και πάνω … Ε … Εις υγείαν στην αέναα κινούμενη ενέργεια! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΣας ευχαριστώΑντίο για τώρα.

Ομοσπονδία του Φωτός: Εκτιμούμε όλους σας της Γης, που ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να συνεχίζετε ΜΕΣΑ/ΩΣ/ΔΙΑΜΕΣΟΥ/ΕΚ ΤΗΣ/ΑΓΑΠΗΣ.

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ.
  https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos