love

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 14 Δεκ 2014

BLOSSOM
 Blossom Goodchild


14 Δεκ 2014. 
Καλωσήλθατε πάλι. Θα ήθελα να κάνω μιαν ερώτηση … σχετικά με εμάς που έχουμε επιλεχθεί να είμαστε στον πλανήτη αυτό και να βοηθήσουμε στην ανύψωση της Μητέρας Γης στην Ύψιστή της θέση. Το Λευκό Σύννεφο μας έχει πει συχνά ότι πολλοί μας προθυμοποιηθήκαμε να έρθουμε, ξέροντας το πόσο σημαντική είναι η αποστολή αυτή … κι ότι επιλέχθηκαν οι δυνατότεροι των δυνατών. Γιατί λοιπόν τότε οι περισσότεροι από τους μισούς στον κόσμο φαίνεται να κοιμούνται παρότι το ξυπνητήρι τους χτυπάει;

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε σένα και σε όλους τους Φωτός … κι  εννοούμε ΟΛΟΥΣ. Γιατί ΟΛΑ τα ΟΝΤΑ είναι από ΦΩΣ. Δε γίνεται να ΕΙΝΑΙ τίποτε άλλο.


Παρότι φυσικά, μπορεί να ‘φαίνεται’ ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όντως. Όπως πάντα … σας μιλάμε για τη Γενικότερη Εικόνα. Αναλογιστείτε το σενάριο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ … Την ΕΚΤΕΛΕΣΗ μιας παράστασης. Μέσα στην ιστορία υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί … οι χαρούμενοι και οι λυπημένοι … τα ‘όλα όσα μπορείτε ποτέ σας να σκεφτείτε’ … προκειμένου το συγκεκριμένο αυτό έργο να είναι έντονο … και ν’ ανυψώνει και να συγκινεί αυτόν που φεύγει από το θέατρο … αφήνοντάς τον πραγματικά πολύ πιο σοφό λόγω της εμπειρίας αυτής.

Ωραία. Οπότε εάν βγάλουμε από τη μέση … τους σκοτεινούς … αναγνωρίζοντας ότι παίζουν το ρόλο τους, προκειμένου εμείς ν’ αποκτήσουμε γνώση και κατανόηση … τι γίνεται μ’ αυτούς που απλά δεν έχουν την επίγνωση του ποιοι είναι και συνεχίζουν τη ζωή τους, δίχως πραγματικά να συμβάλλουν στην ανύψωση του Όλου; Ήρθαν και αυτοί εδώ για να βοηθήσουν;

Ναι, έτσι είναι.

Με ποιο τρόπο;

Με το να ΕΙΝΑΙ οι εαυτοί τους.

Ναι, όμως αυτοί που ακόμα κοιμούνται ‘μιλάνε άσχημα για τους άλλους’ και λένε χίλια δυο άλλα πράγματα, πράγμα που υποδηλώνει ότι ακόμα βρίσκονται σε λήθαργο … πως λοιπόν γίνεται αυτό να βοηθάει εκείνο για το οποίο ήρθαν εδώ να πράξουν; Μήπως εκείνοι που δεν εργάζονται επάνω στο σκοπό τους απογοητεύουν κάπως αυτούς που δεν επιλέχθηκαν; Μήπως πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να τα πηγαίναν ακόμα καλύτερα … με το στήσιμο του σκηνικού; Πραγματικά δεν κρίνω … αλλά απλά είμαι περίεργη.

Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει συχνά την έκφραση ότι … ‘Όλα είναι όπως πρέπει’. Ή ότι ‘Όλα δεν είναι όπως φαίνονται’;

Ναι, όντως, υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν να καθυστερήσουν την αφύπνισή τους. Υπάρχουν αυτοί που απλά είναι μέρος του κύκλου της Ζωής και που αποφασίζουν την πορεία και το δρόμο που θα πάρουν … και επίσης, υπάρχουν και αυτοί που έχουν έρθει εδώ κάτω με μια συγκεκριμένη μορφή και ένα συγκεκριμένο σκοπό προκειμένου να ‘θέσουν σε κίνηση τα πράγματα’ προς όφελος του Όλου.

Φανταστείτε, πως εάν όλοι επάνω στη Γη την ώρα αυτή ήταν … ας πούμε … οι εθελοντές που επιλέχθηκαν … τότε δε θα υπήρχε μεγάλη ανάγκη για την υλοποίηση ενός τόσου πολύπλοκου Θείου Πλάνου. Όμως, ο βαθμός της Διαφώτισης ΟΛΩΝ δεν είναι τέτοιος. 

Έτσι έγινε επίκληση σε πολλά Όντα του Φωτός, προκειμένου να εξισορροπηθεί η απαιτούμενη απαραίτητη συχνότητα.

Οπότε, όταν λέτε … ‘Ότι υπάρχουν άλλοι εδώ με το ‘να είναι οι εαυτοί τους’ για να βοηθήσουν’ τι εννοείτε;

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλουν επεξήγηση … σχετικά με τα πάντα.
Αυτοί, που για εσάς … για παράδειγμα … ‘πάνε κόντρα’ … αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι …

Μπορείτε.

παίζουν το ρόλο τους. Όλα ΠΡΕΠΕΙ να διαδραματιστούν. Σε όλα τα επίπεδα εξέλιξης … από το έντομο έως τον αστροναύτη … γιατί ΑΥΤΗ … ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ είναι το πείραμα που έχει δημιουργηθεί.

Κάθε ξέχωρη ψυχή έχει το σκοπό της στο ταξίδι της … Επιλέγει για τον εαυτό της.

Κάθε ψυχή επιλέγει το ποιος θα είναι … πώς θα είναι … και πότε.

Θα μπορούσατε να το παρομοιάσετε με την επιλογή ενός σεναρίου λέγοντας ‘Ναι, αυτή τη φορά, θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα’. Εντούτοις, ΟΛΑ τα σενάρια είναι κεφάλαια του ΕΝΟΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΕΡΓΟΥ/ΣΧΕΔΙΟΥ.

Ακόμα με μπερδεύει το Θείο πλάνο. Πώς μπορεί να υπάρχει κάποιο πλάνο τη στιγμή που το δημιουργούμε καθώς πορευόμαστε; Τι θα συμβεί εάν η ισορροπία των σκέψεων των πολλών, αποκλίνει από την πορεία του ΘΕΙΟΥ ΠΛΑΝΟΥ;

Όμως … δε μπορεί.

Γιατί Το Θείο Πλάνο ΕΙΝΑΙ η δημιουργία σας.

Αυτό είναι.

Αυτό είναι το πλάνο.

Η δημιουργία της Ζωής για τους εαυτούς σας … των εαυτών σας.

Όμως δεν είναι αυτό το Θείο Πλάνο … ή τουλάχιστον μέρος του … αυτό που θα ανυψώσει τη Γη προς μια Ανώτερη δόνηση;

Έτσι είναι … όμως ήρθατε εδώ για να το δημιουργήσετε αυτό.

Τι γίνεται εάν ξεχάσουμε ότι ήρθαμε γι’ αυτό; Τι γίνεται, εάν ενώ είμαστε εδώ, κάποιοι αλλάξουν γνώμη ή αποσπαστούν; Και εφόσον ήρθαμε εδώ για να δημιουργήσουμε αυτή την ανύψωση του πλανήτη … δε θεωρείται αυτό … δε μπορεί να θεωρηθεί αυτό ως προγραμματισμένο;

Δε συναινούμε με κανέναν τρόπο στον προγραμματισμό των αυτό-επιλογών. Δε θα είχε κανένα νόημα για τη δημιουργία των εαυτών σας.

Όταν δεν είσαστε της Γης, έχοντας φυσική Ύπαρξη … έχετε τη μορφή του Φωτός … διαφορετικές βαθμίδες Φωτός … ανάλογα με το πού αποφασίζετε να είσαστε/πάτε όταν αφήνετε τη Γήινη ύπαρξη. 

Αυτοί που επιλέχθηκαν/επιλέγονται να βοηθήσουν στην ανύψωση του Πλανήτη καθοδηγούνται από αυτή τη ΓΝΩΣΗ … για το ότι αυτό ήρθαν να κάνουν. Είναι κομμάτι τους. Δεν είναι προγραμματισμένο … Είναι συνειδητή απόφαση από ΤΟ ΟΛΟΝ … ότι αυτός είναι ‘ο σωστός τρόπος’. Το επόμενο βήμα στην ανθρωπότητα, εάν θέλετε.

Αυτό το κομμάτι του πλάνου είναι μια συλλογική συνειδητή απόφαση. Έτσι, όταν σας λέμε ‘Εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας’ … ναι, το κάνετε. Αυτή είναι η Θεία Αλήθεια.

Όμως, έχετε αναλογιστεί ότι ενδεχομένως δημιουργείτε την ίδια σας την πραγματικότητα … ή ίσως το ‘προσχέδιο’ της πιθανής Γήινής σας πραγματικότητας … πριν πάτε εκεί κάθε φορά;

Σαν η δημιουργία για το ‘Όφελος Του Όλον’ να είναι μια συνειδητή απόφαση του/από Το Όλον … πριν κανείς μπει μέσα στη Γήινη ζωή και να την ‘κάνει μετά πραγματικότητα’.

Γι’ αυτό λοιπόν τόσοι πολλοί από εσάς ΞΕΡΕΤΕ. Έχετε μια εσώτερη ΓΝΩΣΗ όταν ακολουθείτε την καρδιά σας. Την ενστικτώδη εκείνη ΑΙΣΘΗΣΗ ‘Το ΝΙΩΘΩ αυτό σωστό’ … που είναι ο τρόπος της ψυχής σας που σας λέει ότι αυτό που δημιουργείτε είναι αυτό που αποφασίσατε να δημιουργήσετε πριν έρθετε.

Παρόμοια … όταν νιώθετε άβολα σχετικά με κάτι που γίνεται … ΞΕΡΕΤΕ ότι δε συμβαδίζετε με αυτό που αποφασίσατε και ότι θα ήταν μέρος ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ.

Υπάρχει το ατομικό πλάνο και υπάρχει και το ΟΛΙΚΟ πλάνο.

Κάποιος … ακόμα κι αν έχει την προοπτική να ταξιδέψει και ν’ ανοίξει την ψυχή του στην Αλήθεια … δε θα σκεφτότανε ποτέ να επιστρέψει πίσω σε έναν ακόμα ‘αγώνα/ταξίδι’ του στη Γη και να ζήσει μια δημιουργία που θα ήταν επιζήμια στην ανάπτυξή του.

Παρόλα αυτά όμως … έτσι φαίνεται για πολλές ζωές της ψυχής.

Η λέξη αυτή ‘φαίνεται’ είναι μια λέξη με πολλούς υπαινιγμούς … για τους οποίους, τη στιγμή αυτή δυσκολευόμαστε να αποδώσουμε το σωστό ύφος.

Αυτό που μπορεί να ‘φαίνεται’ ότι δουλεύει ή που παρουσιάζεται ως ένα πράγμα … μπορεί να μην είναι στην πραγματικότητα η αιτία πίσω από αυτό που ‘φαίνεται’ ότι είναι.

Νιώθω ότι θέλετε να κοιτάξω τη λέξη ‘φαίνεται’. Ωραία. Λοιπόν,

1.    Η εξωτερική ή οπτική απόδοση ενός ατόμου ή πράγματος:
2.    Η εξωτερική εμφάνιση – σχήμα
3.    Ένα από τα εξωτερικά σημάδια ή ενδείξεις με τα οποία ορίζεται ένα άτομο ή πράγμα.

Σ’ ευχαριστούμε. Αυτό μας βοηθάει. Γιατί, η εξωτερική οπτική απόδοση ενός ατόμου, δεν είναι απαραίτητα ο λόγος για τον οποίο η εσωτερική απόδοση αυτής της ψυχής … επιλέγει να εμφανίζεται προς τα έξω με τον τρόπο αυτό.

Προς τα πού πάνε για το τρελάδικο;

Συνεχίζουμε λέγοντας, ότι ‘η εμφάνιση μπορεί να είναι ένδειξη ή σημάδι του πώς αξιολογείται ένα άτομο’. Παρόλα αυτά, δηλώνουμε καθαρά ότι η εξωτερική ένδειξη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πολύ, πολύ διαφορετική από την εσωτερική … Αλλά απλά χρειάζεται έναν διαφορετικό τρόποπαρουσίασης.

Σχεδόν σας καταλαβαίνω. Αλλά είμαι και κοντά στο να τα χάνω!

Τότε μπορούμε να πούμε … γιατί ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ότι δε μπορούμε να εκφραστούμε σωστά … ότι εάν συλλογιστείτε επάνω σε αυτό … η ψυχή σας θα ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ της.

Ναι, έτσι θα’ναι πιστεύω. Όμως ξέχασα τι λέγαμε εξ’ αρχής!

Αφορούσε τη δημιουργικότητα του Ατόμου γύρω από τη ζωή που διάλεξε να ζει επάνω στη Γη κάθε φορά.

Θα επεκταθούμε λέγοντας … ευχόμενοι να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί … το ότι κάποιες ψυχές … ‘δουλεύουν’ ακόμα επάνω στο προσωπικό τους δρόμο … κόντρα στην επίγνωση του δρόμου του Φωτός για το Όλον. Ενώ, άλλες ψυχές … έχουν εξελιχθεί σε σημείο που να έχουν περπατήσει τον περισσότερο από το δικό τους προσωπικό δρόμο … και συνεχίζουν να τον περπατάνε … εντούτοις αυτός ‘συναύδει’ με την ανύψωση του ΑΤΟΜΟΥ. Εκείνοι που έχουν έρθει εδώ κάτω για να ‘ανυψώσουν τον πλανήτη’ έχουν φτάσει μια συγκεκριμένη ‘τάξη’ … θα λέγαμε … κι έτσι, ήρθανε για να δημιουργήσουν κάτι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ … κι εννοούμε … ΟΛΟΥΣ.

Πρόκειται για το απλό ζήτημα της όλο και μεγαλύτερης κατανόησης από το ΑΤΟΜΟ του ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. Δεν πρόκειται για εγωιστική γνώση … γιατί όταν το Άτομο φτάνει μια συγκεκριμένη τάξη, αφήνει πίσω του το εγώ. Παρότι μπορεί κάποιες φορές να ‘φαίνεται’ ότι  αυτό σας περιτριγυρίζει … Ίσως να είναι για τους άλλους προκειμένου να κατανοήσουν το ‘εγώ΄.

Μμμ! Ίσως το κοιτάξω αυτό αργότερα. Δε μπορεί να το διαχειριστεί τώρα το μυαλό μου. Το ΝΟΙΩΘΩ αυτό.

Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ …

ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ …

ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ …

ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ …

ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Η αναγνώριση αυτή … η θύμηση του ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ … επαυξάνει αρκετά την ταχύτητα της μετάβασης που συμβαίνει.

Και καθώς κινείστε στην επόμενη φάση της Διαφώτισης … με τη νέα χρονιά να φέρνει ακόμα Ανώτερα επίπεδα Φωτός/Ενέργειας Αγάπης … καθώς ΕΣΕΙΣ … Ο Καθένας Σας … ενώνεστε με αυτές τις Ανώτερες Ενέργειες και αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας στο ΑΝΩΤΕΡΟ αυτό επίπεδο … θα δείτε να εκτελούνται ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Να ’χετε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ χαμόγελο Αγαπημένες μας Ψυχές …
Γνωρίζουμε Blossom, ότι δε θέλετε να σας πούμε το πόσο κοντά είσαστε κλπ. … σε σχέση με ζητήματα σε χρονικά πλαίσια. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε σήμερα που μας επιτρέπετε να σας πούμε … ότι τώρα βρισκόσαστε τόσο πολύ κοντά … τόσο που το ΝΙΩΘΕΤΕ στις καρδιές σας ότι …

ΟΛΑ ΑΥΤΑ που είδατε και περάσατε …

ΟΛΑ ΑΥΤΑ για τα οποία γενναία πορευθήκατε εμπρός …

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ … ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ.
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ.

ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΣΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΑΜΕΤΡΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ … ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΑΣ …

ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΚΑΘΩΣ Η ΨΥΧΗ … ΞΕΡΕΙ … ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ … ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ … Ξέρω ότι είναι ώρα να φύγω … Είναι πάντα ευλογία το να μιλάω μαζί σας … Με Αγάπη και ευχαριστίες.

Πάντοτε, με μεγάλη ευγνωμοσύνη στον ΚαθΕνα σας που παραμένει στην Αλήθεια του καθώς βαδίζει το δρόμο του.

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos