love

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild, 29 Νοεμβρίου 2014



Blossom Goodchild
29 Νοεμβρίου 2014


Γεια σας φίλοι μου. Υπάρχει ένα θέμα σχετικά με την τελευταία διόδευση που θα ήθελα να διευκρινίσουμε. Το φταίξιμο είναι ολότελα ‘δικό μας’, γιατί ΝΟΙΩΘΩ ότι ‘εμείς’ ξέραμε τι εννοούσαμε, όμως ήταν λίγο ασαφές για τους αναγνώστες όπως το διάβασαν. Αφορά τους Γκρίζους που εργάζονται στο παρασκήνιο μαζί με αυτούς που ελέγχουν τον πλανήτη. Διαβάζοντας, έμοιαζε ότι αυτοί που έχουν πιαστεί, ότι ανήκουν στην εξωγήινη φυλή των Γκρίζων. Όμως δε νομίζω ότι είναι έτσι. Πιστεύω ότι αυτοί που κρατούνται προέρχονται από μιαν άλλη εξωγήινη φυλή. Μπορείτε να μας το ξεκαθαρίσετε αυτό σας παρακαλώ;

Καλωσορίσατε Πολυαγαπημένες Ψυχές, στο σκοπό της μετάβασης του πλανήτη Γη προς την Ανώτερή της θέση. Γνωρίζουμε για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαιBlossom, λόγω των σκέψεών σου. Πολλοί από τους αναγνώστες σας λυπήθηκαν πάρα πολύ από αυτό που έμαθαν σχετικά με την κράτηση των εξωγήινων που ήρθαν να βοηθήσουν. Θα μιλήσουμε όμως γι’ αυτό αργότερα, ας ξεκαθαρίσουμε τώρα το ζήτημα που έχουμε.

Αυτοί που κρατούνται δεν είναι οι Γκρίζοι … παρότι … αυτό δεν είναι απολύτως σωστό … γιατί ‘κάποιοι είναι’. Βλέπετε, όπως και στον κόσμο σας … υπάρχουν ‘διαφορετικές φατρίες’ αυτών που επιθυμούν το καλό και αυτών που θέλουν να επωφελούνται οι ίδιοι. Έτσι συμβαίνει και με τη φυλή των Γκρίζων. Κάποιοι έχουν ‘καταφύγει στη σκοτεινή πλευρά’ και άλλοι παραμένουν στην αυθεντική τους Αλήθεια της Αγάπης. Αυτό δεν είναι σπάνιο σε πολλούς πλανήτες. Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με τον αριθμό των πλανητών που υπάρχουν, αυτοί είναι … ελάχιστοι.

Οπότε, ναι … υπάρχουν κάποιοι ‘Γκρίζοι που δε συμμορφώνονται’ στις επιθυμίες της σκοτεινής πλευράς και οι οποίοι έχουν ‘χρησιμοποιηθεί και κακομεταχειριστεί’, ενώ υπάρχουν και άλλοι της ίδιας φυλής που … όπως λέμε … συμβαδίζουν με αυτούς που θέλουν να βλάψουν … προκειμένου να γίνει το δικό τους.

Ξέρουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά Blossom ότι επέλεξες να μην επεκταθείς σε τέτοιου είδους ζητήματα. Το σεβόμαστε αυτό, παρόλα αυτά όμως θα σας παρέχουμε κάποιες πληροφορίες προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα ερωτήματα που αφορούν την τελευταία μας διόδευση.

Σας ευχαριστώ. Δεν το παίζω χέστης … απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να μην επικεντρωθούμε σε τέτοιου είδους πράγματα. Πολλοί το κάνουν … και καλά κάνουν … όχι όμως εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ωφελεί στην ανάταση των δονήσεων, που στο κάτω-κάτω είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ. Οπότε, μπορείτε να μας πείτε ποιοι ΕΙΝΑΙ οι εξωγήινοι που κρατούνται;

Προέρχονται από μη συμμορφούμενες συνάξεις από διάφορες ‘ράτσες’. Δηλαδή … είναι μια ανάμειξη Όντων από διάφορα μέρη … που ‘αναζητήθηκαν’ για τα ταλέντα τους και όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν … φυσικά συμφώνησαν να το κάνουν. Οπότε, δε μπορούμε να πούμε ότι προέρχονται από ένα συγκεκριμένο μέρος.
Όπως φαντάζεστε ήταν μια τεράστια αποστολή.

Που στο τέλος ξίνισε, αν κρίνω από τον τόνο.

Στα μάτια των Γήινων.

Τι δηλαδή; Με όλο το σεβασμό, μας λέτε ότι και αυτό επίσης, δεν πειράζει;

Η έννοια ‘του δεν πειράζει’ δεν είναι όπως την ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.

Αυτό που συνέβη σε αυτό το συγκεκριμένο πλάνο … συνέβη. Όπως και στις ζωές σας … οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, για την ανάπτυξή σας … μπορείτε να τις δείτε από πολλές πλευρές. Ούτως ή άλλως θα αναπτυχθείτε από την εμπειρία, όμως ο δρόμος τον οποίο θα επιλέξετε να πάρετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Η ΣΤΑΣΗ σας απέναντι σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Οι πολυαγαπημένοι μας φίλοι που κρατούνται … σύμφωνα με αυτά που  δηλώσαμε την τελευταία φορά … δε βρίσκονται ‘στην ίδια βάρκα’ με εσάς. Συνεπώς τα πράγματα εμφανίζονται διαφορετικά σε εσάς, απ’ ό,τι σε αυτούς.

Με ποιο τρόπο; Γιατί όπως έχετε πει όταν βασανίζονται βιώνουν πόνο … όπως εμείς.

Έτσι είναι. Εντούτοις, πώς να το πούμε; Τον βιώνουν με τη ΓΝΩΣΗ/ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ μιας Ανώτερης θέσης. Και έτσι, η αποδοχή αυτού που τους συμβαίνει, παρότι δεν είναι και το καλύτερο … γίνεται ‘για την ομάδα’ … όπως πιστεύουμε ότι λέτε. Είναι μέρος της εμπειρίας εκείνης που κείτεται εμπρός τους … προκειμένου να υπηρετήσουν ως Το Φως … για Το Όλον.

Δεν έπραξαν παρόμοια και πολλοί από το δικό σας κόσμο … στο όνομα της ολοκληρωτικής πίστης τους προς το Θεό τους;

Ναι. Παρόλα αυτά όλο αυτό μοιάζει τόσο ‘κακό΄. Πολλοί αναρωτιούνται πώς τους επιτρέπεται αυτούς και συνεχίζουν να τη σκαπουλάρουν … αυτοί οι αλήτες!! Που με πάει στην επόμενη ερώτηση, για την οποία πιστεύω ότι έχουμε πολλά να πούμε … για το ζήτημα των υπόγειων καταφυγίων. Όπου πάλι, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση από το κοινό, που άκουσε ότι δεν καταστράφηκαν όλα τους.

Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Blossom. Τα πράγματα αυτά για τα οποία μιλάμε συνεχίζουν να τελούνται σ’ αυτούς τους κρυφούς ‘λαβύρινθους’.

Αδειάσανε τα περισσότερα και έμειναν κάποια λίγα, ή (ελπίζω όχι) … το ανάποδο;

Προτείνουμε να συλλογιστείς την πιθανότητα ότι αυτοί οι ‘αλήτες’, όπως με ελαφρά την καρδία τους αποκάλεσες …

Μόνο για να κρατήσω ψηλά τη δόνηση.

ότι είναι δαιμόνιοι. Γιατί όντως, εάν δεν ήταν … δε θα βρίσκονταν στη θέση που κατάφεραν να είναι με την εργασία τους. Προέρχονται από μια φυλή Όντων που δε σταματάνε σε τίποτε προκειμένου να γίνει το δικό τους. Θα εμβαθύνουμε λέγοντας … ότι αυτοί δεν ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ όπως εσείς. Είναι τόσο παθιασμένοι από την απληστία και τις ανάγκες τους … που οι Οντότητές τους στερούνται συναισθήματος τις περισσότερες φορές. Παρόλα αυτά όμως … συνεχίζουμε να επιλέγουμε να τους αποκαλούμε ‘χαμένες ψυχές’, γιατί αυτό όντως είναι.

Ωραία, οπότε … πίσω στα καταφύγια.

Ναι. Υπάρχουν ακόμα κύρια ‘στεγάσματα’ που είναι ανέπαφα.

Πόσα;

Δεν ξέρουμε ακριβώς.

Θα θέλατε να μιλήσετε για το ‘καθάρισμα’ κάποιων; Ξέρω πολύ λίγα γι’ αυτό.

Από την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ … θα λέγαμε … ότι αυτό δεν είναι το τμήμα μας!

Ναι, όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε κάτι … όντας οι Επιβλέποντες των Επιβλέποντων … ή μήπως το ‘παραβλέψατε’ αυτό;

Γνωρίζουμε για σκοπούς και εξασφαλίσεις προστασίας.

Βασικά, θα πρέπει να είμαι ειλικρινής εδώ … παιδεύομαι λίγο με όλα αυτά, γιατί κρατιέμαι. Νοιώθω περίεργα που ίσως ‘αναμοχλεύω’ αυτά για τα οποία έχουνε μιλήσει άλλες διοδεύσεις, αλλά και απλός κόσμος, σχετικά με αυτά τα καταφύγια. Δε θέλω ν’ ανοίξω μπελάδες. Ειδικά τη στιγμή που δε νιώθω και τόσο άνετα εξαρχής με αυτό το θέμα. Παρόλα αυτάτο ξεκινήσαμεοπότε να το τελειώσουμε.Θα ΠΡΟΣΠΘΑΘΗΣΩ να μην είμαι στα πόδια σας …

Ωραία, θα πρέπει να παίξω εδώ το κεφάλι μου και η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα … αλλά αναρωτιέμαι εάν ανατινάξανε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ή εάν ξεπαστρεύτηκε ΚΑΝΕΝΑ … και αφού ‘τα λέμε που τα λέμε’ … έχω επίσης ακούσει ότι οι περισσότεροι από τους ‘επισφαλείς’ φυγαδεύτηκαν σε έναν άλλο πλανήτη/διάστημα/τόπο και ότι κρατούνται εκεί … ‘για να αναλογιστούν τι έχουν κάνει’. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ επάνω σ’ αυτό …;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ επάνω σ’ αυτό είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΦτουΤο φοβόμουν αυτόΑυτήν την εντύπωση είχα για αυτό που λάμβανα.

Βλέπεις, Blossom … τις σκέψεις σου για τους ‘άλλους’ τις ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ. Παρόλα αυτά, δε μπορούμε να προστατέψουμε τους άλλους κλείνοντάς τους μέσα σε μια φούσκα. Δεν το’ χουμε πει πολλές φορές παλιά … ότι θα πρέπει το άτομο να διακρίνει και να ανακαλύπτει τη δική του Αλήθεια; Εμείς μόνο τη δική μας μπορούμε να παρέχουμε. Εάν αυτή δε δονείται με αυτόν που τη διαβάζει … δεν τον περιφρονούμε ούτε και τον κρίνουμε. Τους στέλνουμε όλους αυτούς σκέψεις Αγάπης και τις ευχές μας, για να μπορέσουν και αυτοί να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι στην Εστία.

Δεν έχω ιδέα τίνος την ‘Αλήθεια’ μας πετάξατε μόλις τώρα. Δεν ξέρω ποιος είν’ αυτός που ανέφερε τα πράγματα αυτά εξαρχής. Μόνο με ΣΑΣ μπορώ να πάω γιατί σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Η σχέση μας δε γεννήθηκε χθες. Οπότε, για να επαληθεύσω και να συνεχίσουμε … τα καταφύγια … η απομάκρυνση των κακών;

Θα σας λέγαμε, ότι πολλά από αυτά που λέγονταν προσδοκώντας μια διαμετακόμιση … έγιναν εξαιτίας ακριβώς αυτού. Της προσδοκίας.

Άκουσα πως υπήρξαν αποδείξεις για την καταστροφή αυτών των καταφυγίων.

Όχι περισσότερες αποδείξεις από αυτές που έχουμε … για τις οποίες μιλάμε μαζί σου.

Για περίμενετε. Τι εννοείτε ακριβώς;

Μας παίρνεις μέσα στην καρδιά σου και απόδειξή ΣΟΥ είναι το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που σου προσφέρουμε. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες … έτσι;

ΏπαΕάν είχα τίποτα φωτογραφίες σας μαζί μου από διακοπές, με μένα να πίνω Πίνα Κολάντα, ξαπλάρωντας σε μια πισίνα κάπου στη Χαβάι … πολλοί από αυτούς που δεν είναι ‘σίγουροι’ τι να πιστέψουν για εσάς … θα ΕΝΙΩΘΑΝ ξαφνικά πολύ καλύτερα!

Με τον ίδιο τρόπο … έχεις δει αποδείξεις από αυτές τις εκσκαφές αυτών των υπόγειων εγκαταστάσεων;

Όχι. Όμως δεν έψαξα. Ίσως να υπάρχουν κάποιες. Όπως είπα, δεν το έχω ψάξει αυτό ιδιαίτερα.

Όταν δεν έχεις φυσικές αποδείξεις … τότε η μόνη σου πηγή είναι τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σου. Εάν δε μπορείς να τα Εμπιστευτείς αυτά … τι άλλο μπορείς να Εμπιστευτείς;

Έχετε δίκιο. Να συνεχίσουμε συνεπώς τώρα; Πολλοί θα ήθελαν να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν αυτούς που κρατούνται σε τούτες τις σήραγγες.

Γνωρίζουμε τις φιλεύσπλαχνες ανταποκρίσεις πολλών σχετικά με αυτό. Και μόνο με αυτές τις ανταποκρίσεις … συντελέστηκε μια τόσο μεγάλη ανάταση ΟΛΩΝ/ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η υποστήριξη αυτών των ψυχών δε διαφέρει από την υποστήριξη μιας ψυχής της Γης που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΓΑΠΗ … ΑΓΑΠΗ … ΑΓΑΠΗ … ΑΓΑΠΗ.

Από τα κατάβαθα της ύπαρξής σας … βρείτε καθημερινά το χρόνο να ανυψώνετε την ΨΥΧΗ ΣΑΣ καθώς και ΟΛΕΣ τις άλλες ΨΥΧΕΣ.

Πιστεύω ότι γνωρίζετε για έναν κύριο που δουλεύει σκληρά επάνω στην Παγκόσμια Συντροφικότητα, επιτυγχάνοντάς την ανά καιρούς για λόγους διαλογισμού; *Δείτε σας παρακαλούμε τη σημείωση στο τέλος αυτού του μηνύματος. 
  
Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά αυτόν τον ΚΑΛΟ κύριο και τη συνεχιζόμενη, άκαμπτη επιμονή του στο να μετασκευάσει την ανθρωπότητα πίσω σε αυτό που αυτός ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αφιερώνουμε το λεπτό αυτό τιμώντας τη δουλειά του και όλα όσα αυτός ΕΧΕΙ κάνει … σε δύσκολους και μη καιρούς. Αυτό, το οποίο αυτός προσφέρει είναι όντως μια θαυμάσια ευκαιρία για να έρθει μαζί η ανθρωπότητα. Γιατί έχει συχνά επαληθευτεί ότι ‘όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα’ και επιτυγχάνεται τεράστια διαφορά στην ανύψωση της δόνησης.

Όταν ενωθείτε μεταξύ σας … είναι σαν … θα το παρομοιάσουμε με το ‘ενώστε τις τελείες’ που έχετε … όλες τους επάνω σε μια σελίδα … μοιάζουν σα να είναι τυχαίες κουκίδες. Όμως, όταν ενωθούνε … πόσο διαφορετική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν. Δύναμη στη μάζα.

Επιλέγουμε να ολοκληρώσουμε τη σημερινή μας ‘κουβέντα’ με μια νότα ανάτασης.

Ωχ! Όχι με αυτήν!

Παρότι από μια πλευρά ΌΛΑ όσα γίνονται επάνω στον πλανήτη σας … τα  πράγματα ίσως μοιάζουν δυσοίωνα … από μια άλλη, τα πράγματα αυτά πραγματικά ‘ανεβαίνουν’. Οι ακτίνες του ήλιου είναι φωτεινότερες και πιο δυνατές και προσφέρουν περισσότερο Φως στον κόσμο σας … που με τη σειρά του υποστηρίζουν τις Ενέργειες και μετασχηματίζουν τα βαρύτερα … σε Φωτεινότερα. (ή Ελαφρύτερα – στα Αγγλικά είναι η ίδια λέξη).

Και όλα μέσα στο σχέδιο … Στο Θεϊκό Σχέδιο … που είναι πάντα στο δρόμο του.

Έχουμε Μεγάλη Χαρά.

Μάθετε να αποδεσμευόσαστε αγαπητοί μας φίλοι. Γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Υπάρχει η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και η Φωτεινή … και οι δυο είναι παρούσες, παρόλα αυτά εξαρτάται από το ποια επιλέγετε για την εστίασή σας.

Όταν δεν θα είσαστε πια σε τούτη την πλανητική δόνηση … θα χαμογελάσετε και θα πείτε … ‘Α, ΤΩΡΑ το’ πιασα’.

Ανυπομονώ να το ‘Πιάσω αυτό’ … και πάρα πολύ μάλιστα. Κλείνω για σήμερα. Σας ευχαριστώ … που ανοιχτήκατεΚαι ελπίζω να μην έχουμε μπελάδεςΓια να ΄μαι ειλικρινής … δεν είμαι για τέτοια.

Και εμείς, ήμασταν ειλικρινείς … Δε μπορούμε να είμαστε αλλιώς.

Σας ΑΓΑΠΑΜΕ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ … και θέλουμε να τη βοηθήσουμε να ξεδιπλωθεί.

Εάν βοηθάει, λοιπόν, από την πλευρά μου, κάνετε ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Με Αγάπη και ευχαριστώ.

Επόμενη Ημέρα


Γειά σας και πάλι φίλοι μου. Θέλησα να προσθέσω λίγο επιπλέον χρόνο τη βδομάδα αυτή απλά για να είμαστε ενήμεροι πάνω σε όλα. Εκτιμώ την ειλικρίνειά σας χθες και παρότι παιδεύτηκα να ‘φανώ γενναία’ για να εξωτερικεύσω … τα σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ για τα καταφύγια κλπ. … παραδέχομαι ότι πρέπει να το κάνω. Οπότε θα το κάνω.


Ένα από τα ζητήματα εντούτοις από αυτά που μου γράφουν, αφορά μια δήλωσή σας κάποιο καιρό πριν (20 Οκτ 2013) που την παραθέτω …

‘Βασικά, κάποιος πρότεινε να σας ρωτήσω εάν μπορούσατε να δώσετε κάποιο ποσοστό πιθανότητας για την τέλεση Του Συμβάντος μέσα στο 2013, 2014, 2015 … για να έχουμε τουλάχιστον μια ιδέα για το πόσο σύντομα πραγματικά εννοείτε … θεωρείτε ότι μπορείτε να μας απαντήσετε σε αυτό;

Θα λέγαμε με κάθε ‘επισφάλεια’ … ότι η πιθανότητα της εμφάνισής μας πριν τη λήξη του έτους 2014 είναι πάρα πολύ μεγάλη.’

Λοιπόν … θα ήθελα να το ‘προσπεράσω’ αυτό με Αγάπη … όμως εκ μέρους των αναγνωστών … δε θα ήτανε σωστό αυτό. Οπότε, με ΑΓΑΠΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και την πολύ καλή διάθεση που έχω … τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Δεν είναι αυτός ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο έγινες αποδεκτή για το ρόλο αυτό Blossom; Για να διασφαλίζεις, χωρίς δεύτερη σκέψη πως ‘τίποτε’ δεν παραβλέπεται ή δεν καταχωνιάζεται κάτω από το χαλί;

Ίσως … Με ξέρετε καλά.

Όντως. Και εσύ μας ξέρεις επίσης καλά. Και αναφορικά με το ζήτημα αυτό, θα συνδεθούμε δυνατά μαζί σου, λέγοντας ότι σου προσφέρουμε μόνο την Αλήθεια.

Συνεπώς, είναι μεγάλη η πιθανότητα να εμφανιστείτε πριν το τέλος του 2014; Θαυμάσια … λαμβάνω ήδη την απάντηση … ετοιμάζεστε να πείτε …

Όχι.

Ορίστε το φτυάρι … αρχίστε να σκάβετε.

Καταλαβαίνουμε την αίσθησή σας.  

Μη με παρεξηγείτε … δε θύμωσα … ίσως να μπερδεύτηκα λίγο και θέλω να δω ποια εξήγηση έχετε να δώσετε στην απάντηση αυτή, αυτή τη φορά, που δε θα ακυρώνει τα λόγια σας του χρόνου!

Blossom … όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει … δεν είμαστε σε διαγωνισμό δημοτικότητας. Αυτοί που δονούνται με τα λόγια μας ΞΕΡΟΥΝ βαθιά μέσα τους … ότι ερχόμαστε με Αγάπη κι ότι προσφέρουμε την Αλήθεια. Γι’ αυτούς που δεν ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ έτσι για ΜΑΣ … δε ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να τους αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Θα πρέπει να βρουν τη Γαλήνη και την Αλήθεια μέσα από την Ύπαρξή ‘τους’ σχετικά με τα θέματα αυτά. Μόνοαυτό έχει σημασία 

Ναι. Το ξέρω αυτό. Γι’ αυτό είμαι ακόμα εδώ. Παρόλα αυτά, ο λόγος για τον οποίο η εμφάνισή σας δεν είναι πιθανή είναι;

Ο λόγος για τον οποίο επιλέγουμε να αθετήσουμε την υπόσχεση που είχαμε προσφέρει, είναι ότι αυτό δεν είναι πλέον συμβατό με τη συνεχιζόμενη διαδικασία της προώθησης του πλάνου που έχουμε.

Ω Αγάπες μου! Κάποιοι δε θα χαρούν με αυτή τη δήλωση! Ξανακοίταξα τη λέξη ‘αθετήσουμε’ και είδα το ‘Αποσύρομαι από’ … που ακούγεται πολύ καλύτερα από το να ‘μη τηρήσεις μια υπόσχεση’ ή το ‘να μην την τιμήσεις’.

Και σ’ ευχαριστούμε που το ξανάδες ... γιατί όμως το ‘αποσύρομαι από’ ταιριάζει καλύτερα;

Για μένα … για να σας υπερασπίσω … ναι. Περάστε ΜΟΥ λοιπόν τώρα το φτυάρι, αν θέλετε … Γιατί δεν είναι πλέον συμβατό να το κάνετε;

Γιατί τα ‘ΣΥΜΒΑΝΤΑ’ επάνω στον πλανήτη σας δεν άγουν για ένα τέτοιο περιστατικό.

Μιλάμε εδώ για το ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝ … ή, απλά για ένα Μικρό Μεγάλο Συμβάν, όπως, μια πανηγυρική σας εμφάνιση;

Δε μιλούσαμε για ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. Ελπίζαμε όμως στην ευκαιρία να εμφανιστούμε μ’ έναν τρόπο που θα έδινε στους Γήινους ένα καλό λόγο για να πιστέψουν.

Βλέπετε … με την εφυΐα και την τεχνολογία σας … θα πρέπει να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ … ξανά … γκρίνια γκρίνια, γκρίνια … δε μπορείτε να κάνετε κάτι; Τι λένε στο συμβούλιο γι’ αυτό; Κάποτε είχα αποδεχτεί ότι ‘αυτό’ βασικά πάει στο συμβούλιο, έτσι;

Εκτιμούν τη θέληση που έχεις να επιμένεις. Παρόλα αυτά, δε μπορούν απαραίτητα να ακολουθήσουν κάποιο σχέδιο που θα άρεσε σε σας στη Γη, καθώς μπορεί αυτό να επέμβει δραματικά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πλάνο.

Το ξέρετε … έτσι δεν είναι; Ξέρω ότι το ξέρετε. Ότι έχουν κουραστεί τόσοι πολλοί να περιμένουν και όσο αυτό αργεί … είτε αποδεχόμαστε την αιτιολογία σας στο να μπορείτε να εμφανιστείτε ή όχι … τόσο περισσότερο απλά βαριέται ο κόσμος, αυτά που θεωρεί δικαιολογίες. Με όλο το σεβασμό … βλέπετε τη ζημιά που θα έχετε κάνει στις προσδοκίες πολλών ανθρώπων – λέγοντας ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστείτε ως το τέλος του 2014; Και τώρα που αυτό έφτασε … δε μπορείτε να το κάνετε! Αυτό δεν είναι καλός οιωνός στα μάτια εμάς των Γήινων, φίλοι μου … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν είναι.

Ας είμαστε για μια φορά ακόμα ειλικρινείς.

Η ειλικρίνεια δίνει και παίρνει σήμερα!

Χρησιμοποιούμε χρονικά πλαίσια στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε … γιατί αυτό μας ρωτάτε. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ‘χρόνος’. Είναι ζήτημα κατακερματισμού … μια *παραδοχή μετά την άλλη. Εάν τα κομμάτια αυτά δε συμβούν μέσα στο αναμενόμενο ‘χρονικό πλαίσιο’ … τότε δεν προκύπτουν τα επόμενα κομμάτια … εκτός και εάν αυτό που προηγούνταν είχε ‘πάρει τη θέση του μέσα στη συνομωσία των πραγμάτων’.

Ναι, είχα πρόσφατα μια συζήτηση γι’ αυτό με κάποιον. Τι λέτε ότι θα ‘έπρεπε’ να είχε συμβεί, που δεν έχει … που σας κάνει να μη μπορείτε να εμφανιστείτε;

Ο κόσμος δεν έπηξε. Εννοούμε … τις συνάξεις των απαραίτητων σημαντικών πολιτικών Όντων … που ζουν από την φωτεινή πλευρά του δρόμου, να πούμε … που θα μπορούσαν να είχαν θέσει συγκεκριμένα τεκμήρια … επιζητώντας ξανά έναν καλύτερο κόσμο … ο οποίος θα έπαιρνε όμορφα τη θέση του, και θα μας επέτρεπε να ‘πετάξουμε μέσα στους ουρανούς σας’ όταν το θέλαμε … δίχως μια ενδεχόμενη επίθεση … ή, επιρροές που θα μας έκαναν να φαινόμαστε κάτι που δεν είμαστε.

Μετά από μια τόσο μακρόχρονη αναμονή Blossom … θα ήταν ντροπή να τα ‘τινάξουμε όλα στον αέρα’ … γιατί τελείωσε η υπομονή αυτών … που δεν καταλαβαίνουν πλήρως τη γενικότερη εικόνα … κι έτσι νιώσαμε ότι χρειαζόμασταν να το ξανασκεφτούμε.  Δε χρειάζεται να το κάνουμε. Δε σκεφτόμαστε να το κάνουμε. Δε λέει να βιαστούμε … πριν από τη γραμμή του τέλους … κι είμαστε τόσο κοντά στο να ‘σας φέρουμε την ΑΛΗΘΙΑ στο κατώφλι σας’. Διακυβεύονται πολλά … και δε γίνεται να συμβιβαστούμε.  

Γνωρίζουμε τι ανάγκες έχει η Γη και τον αγώνα που κάνετε για να κρατάτε το κεφάλι σας έξω από το νερό μη πνιγείτε κατά καιρούς. ΞΕΡΟΥΜΕ όμως επίσης ότι είσαστε δυνατοί και ότι θα συνεχίσετε να επιπλέετε. Απλά το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ αυτό.

Έχεις την επιλογή να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ τα λόγια μας ή όχι. Κι όπως λέμε … δε σε κρατάμε για λύτρα. Δεν επιμένουμε να μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ.

Εμείς … με τη μορφή της Αγάπης μας … σας ζητάμε να ρωτήσετε τους εαυτούς σας … ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ … και να την ακολουθήσετε. Δε σας ζητάμε τίποτε περισσότερο από αυτό.

ΝΟΙΩΘΩ όμορφα με αυτό. Και εγώ, περισσότερο από τον καθένα, είχα το μερίδιό μου όσον αφορά την περιέργεια για την ΑΛΗΘΕΙΑ μεταξύ μας. Και ξέρετε τι; Θα βγω εμπρός λέγοντας … πως δε σας κάνω πέρα ‘στέλνοντάς μας ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χαμόγελο’ κατά κάποιο τρόπο. Και με ξέρετε … δε θα το ανέφερα αυτό παρά εκτός κι αν το ένοιωθα!

ΜΠΑΝΓΚ!

Ουπς, νομίζω με πέτυχα στο πόδι! Δεν πειράζει ούτως ή άλλως, έτσι; Απλά δεν πειράζει …. τίποτε! Κι όπως εσείς λέτε … Μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε το κομμάτι μας κρατώντας Ψηλά τη δόνηση. Αυτή είναι η παράκλησή μου … Σε ΟΛΟΥΣ. Νομίζω αρκετά για σήμερα. Πολλά ευχαριστώ … όντως πολλά ευχαριστώ για την ΑΛΗΘΕΙΑ σας επάνω στο ζήτημα αυτό. Είναι όλα όσα μπορείτε να μας δώσετε και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό.

Τις ευχαριστίες μας στον Καθένα σας επίσης για την ΑΓΑΠΗ σας.


 ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ --- "Παράγοντας GGF" --- Ο καθημερινός ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ του διαλογισμού.  Επικοινωνήστε μετον Russ Michael στο Age-Reveral@aon.at

** Παραδοχή (συμβόλαιο) (κάποιες φορές καλείται συμβόλαιο παραχώρησης): το παραχωρούμενο δικαίωμα συνέχισης μιας συγκεκριμένης εργασίας ή δραστηριότητας σε μια περιοχή, όπως η εξερεύνηση ή η ανάπτυξη των φυσικών της πόρων.

*** Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

**** Μια επίκληση της 14η Φεβ. Πάντοτε καλή να γίνεται όταν το ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ έτσι. Βοηθάει πολύhttps://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU


Μετάφραση: Con Tanidis 




Petitioning President Barack Obama
This petition will be delivered to:
President
Barack Obama

This Petition can be signed by any citizen of the world.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos