love

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild, 22 Νοεμβρίου2014





Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 22 Νοεμβρίου2014


Blossom Goodchild στις διαταγές σας ... Κύριε! Επιμελώς αναφέρω πως θέλω να συνεχίσουμε από την περασμένη εβδομάδα …

Τα σέβη μας σε Όλους σας, ολοταχώς μπρος με το διασκεδαστικό μας/σου ύφος. Έχουμε μάθει πολλά για το χιούμορ … με την πάροδο των μηνυμάτων μέσα  στα χρόνια ΣΟΥ. Καλωσορίσατε.

Πήρα θέση, λοιπόν. Πάμε. Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να μας εξηγήσετε γι’ αυτό που είπατε για τις διάφορες επικοινωνίες που είχαν οι κυβερνήσεις με τους εξωγήινους (πρόσωπο με πρόσωπο) και για το ότι οι κυβερνήσεις αθέτησαν τις υποσχέσεις τους;

Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτά σε μικρές δόσεις … γιατί όπως σου υπενθυμίσαμε σήμερα το πρωί όταν συντονιζόσουν … υπάρχουν πολλά που ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να μην αποκαλύψουμε, λόγω του ότι είναι επιζήμια για την ασφάλειά σας. Έτσι, θα πρέπει να προσέχουμε κάποιες συγκεκριμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που παρουσιάζουν πραγματικό νόημα … σ’ αυτούς που ‘έχουν το μάτι τους’ επάνω σ’ αυτά για τα οποία μιλάμε. Εννοούμε δηλαδή … αυτούς που δε διαβάζουν τα μηνύματα αυτά για την ‘ανάπτυξη της ψυχής τους’ … αλλά για να ‘εξετάζουν’ αυτά που λέγονται σιγουρεύοντας ότι δεν πλησιάζουν και τόσο πολύ στο στόχο.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 14 Νοεμβρίου 2014



Blossom Goodchild
14 Νοεμβρίου 2014

Blossom: Καλημέρα! Πάμε ντουγρού … Έχουν προκύψει κάποια ερωτήματα αναγνωστών από την περασμένη εβδομάδα, στα οποία θα ήθελα να αναφερθώ, εάν μου το επιτρέπετε;

The Federation of Light: Με χαρά είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στη γνώση, όπου μπορούμε. Δώστε μας τα ερωτήματα αυτά.

Το πρώτο λοιπόν αφορά τον πλανήτη μας ο οποίος είναι ο μόνος που δεν έχει επίγνωση για τη ζωή αλλού, όπως μας αναφέρατε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αποστολέας αυτού του ερωτήματος το έθεσε πολύ καλά, λέγοντας …

Φανταστείτε τον πλανήτη μας σαν έναν μικρό κόκκο άμμου στην επιφάνεια του οποίου κατοικούμε εμείς τα ανθρώπινα μικρόβια. Ας πούμε ότι αυτός ο κόκκος άμμου βρίσκεται στην αγαπημένη ηλιόλουστή σας παραλία. Δεν έχουμε καμία επίγνωση όλων των άλλων μικροβίων και της εξωτερικής μας σχέσης με αυτά, τα οποία βρίσκονται επάνω σε όλους τους άλλους κόκκους της άμμου αυτής της παραλίας.  Επιπρόσθετα, δεν έχουμε επίγνωση ούτε των άλλων κόκκων της άμμουόλων των άλλων παραλιών της Ελλάδος. Μαζί δε, δεν έχουμε ούτε και την επίγνωση όλων των άλλων κόκκων άμμου όλων των παραλιών των άλλων κρατών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ο μόνος κόκκος άμμου επάνω σ’ ολόκληρο τον πλανήτη όπου παίζεται αυτό το παιχνίδι, δίχως καν να το αντιλαμβανόμαστε! Τι πιθανότητες έχουμε;

Και όντως … ποιες ΕΙΝΑΙ οι πιθανότητες αυτές; Φαντάζει απίθανο να είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε επίγνωση για τη ζωή και αλλού.

The Federation of Light: Πρώτα απ’ όλα, δεν είσαστε ΌΛΟΙ δίχως επίγνωση. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τώρα, απ’ ό,τι πιθανώς φαντάζεστε, που ΞΕΡΟΥΝ για τη Ζωή και αλλού. Στο ‘χρονικό αυτό πλαίσιο’ στο οποίο απευθύνεστε … έχετε ‘ξεγελαστεί’ από αυτούς που επιθυμούν την αποτροπή οποιασδήποτε επικοινωνίας σας μαζί μας. Οι κυβερνήσεις σας ξοδεύουν εκατομμύρια από τα χρήματά σας τάχα ψάχνοντας για ‘αποδείξεις’ ζωής από αλλού, όταν στην πραγματικότητα … συναντούν κατά πρόσωπο τέτοια Όντα … και έχοντας επανειλημμένα κάνει συμφωνίες με ‘εξωγήινους’ τις οποίες μετά, αρνούνται να τιμήσουν.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild -- 08:11:2014



Blossom Goodchild
08:11:2014


Blossom: Εκεί που καθόμουνα και χαλάρωνα για να συντονιστώ για τη σημερινή μας συνεδρία, μου ήρθε στο μυαλό από το πουθενά το ‘Θεώρησε τον Εαυτό σου’ (ConsiderYourself) από το μιούζικαλ ‘Όλιβερ’. Θυμήθηκα το ρεφραίν και χαμογέλασα…

‘Θεώρησε τον εαυτό σου … σπίτι. Θεώρησε τον εαυτό σου … ως κάποιος της οικογένειας. Σε πάμε … τόσο πολύ, που ΄ναι ξεκάθαρο ότι, θα … τα πάμε καλά. Θεώρησε τον εαυτό σου … φίλε μας … χωρίς πολλά-πολλά, γιατί μετά από λίγη σκέψη μπορούμε να πούμε, ότι μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου … ως έναν από εμάς!

Αντιλαμβάνομαι ότι εσείς το στείλατε αυτό … και σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σα σημερινό μας θέμα; Καλημέρα δεν είπα!

Ομοσπονδία του Φωτός: … Καλημέρα και σε σένα. Χαιρόμαστε που άφησες το νου σου ελεύθερο να εκφραστεί με αυτά τα λόγια του τραγουδιού. Γιατί όντως, είμαστε οικογένεια. Είσαι Μία από εμάς … Είμαστε Ένα με εσάς.

Ομοσπονδία του Φωτός: Εδώ έχουμε ένα θέμα που χρήζει σκέψης … το να θεωρήσετε τους εαυτούς σας ως να θεωρείστε Ένα με εμάς.


Blossom: Εννοείτε από την πλευρά όπου όλοι είμαστε Ένα; Ξέρετε, σχετικά με αυτά για τα οποία συζητάμε έτσι.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 1 Νοεμβρίου 2014


Blossom Goodchild
Νοεμβρίου 2014

Να ‘μαστε πάλι μαζίΓεια σας φίλοι μου! Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ‘Επιτραπέζιο παιχνίδι’, αν μου επιτρέπετε; Είναι ερωτήσεις που κάνουν συχνά αναγνώστες, και για να πω την αλήθεια …δύο!

Καλή καρδιά και γεια σου και σε σένα, Blossom. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Ευχαριστώ. Τι γίνεται λοιπόν … όταν φτάσουμε στο τέλος του επιτραπέζιου παιχνιδιού; Ξανασυνδέεται η ενέργειά μας με την Ολότητα πάλι;

Αυτή … όπως και οι περισσότερες … είναι μια ερώτηση την οποία θα προσπερνούσατε πριν καλά ξεκινήσετε … γιατί είναι πολύ πολύπλοκη. Παρόλα αυτά, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα αυτά.

Σας ευχαριστούμε.

Το Παιχνίδι στο οποίο εμπλέκεστε ‘ανήκει’ σε αυτό του Γήινου πεπρωμένου. Έξω από αυτό το πεπρωμένο … ΝΟΙΘΕΤΕ πολύ διαφορετικά‘τη ζωή’. Θα ΄λεγε … κανείς … ότι το Άτομο απελευθερώνεται από τις αλυσίδες που το δένουν με το τραπέζι του παιχνιδιού.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos