love

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild 14 Δεκ 2014

BLOSSOM
 Blossom Goodchild


14 Δεκ 2014. 
Καλωσήλθατε πάλι. Θα ήθελα να κάνω μιαν ερώτηση … σχετικά με εμάς που έχουμε επιλεχθεί να είμαστε στον πλανήτη αυτό και να βοηθήσουμε στην ανύψωση της Μητέρας Γης στην Ύψιστή της θέση. Το Λευκό Σύννεφο μας έχει πει συχνά ότι πολλοί μας προθυμοποιηθήκαμε να έρθουμε, ξέροντας το πόσο σημαντική είναι η αποστολή αυτή … κι ότι επιλέχθηκαν οι δυνατότεροι των δυνατών. Γιατί λοιπόν τότε οι περισσότεροι από τους μισούς στον κόσμο φαίνεται να κοιμούνται παρότι το ξυπνητήρι τους χτυπάει;

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε σένα και σε όλους τους Φωτός … κι  εννοούμε ΟΛΟΥΣ. Γιατί ΟΛΑ τα ΟΝΤΑ είναι από ΦΩΣ. Δε γίνεται να ΕΙΝΑΙ τίποτε άλλο.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom, 6 Δεκ 2014


Blossom
06:12: 2014

Γεια σας πάλι εκεί πάνω! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Ανυπομονώ για τη σοφία που επιλέγετε να μας προσφέρετε σήμερα.  Τελευταία καλύπτουμε μεγάλη γκάμα.

Γειά σου και σένα, Blossom … καθώς κι αυτούς της Γης που περπατάνε αυτό το μονοπάτι μαζί μας.

Είμαστε μαζί; Θεωρούσα ότι ήμασταν ‘από κάτω’ σας.

Παρόλα αυτά, επιλέγεις να κοιτάς τα πράγματα από μια ‘αναμενόμενη’ προοπτική. Μας φαντάζεσαι στους ουρανούς σας … όμως σας μιλάμε σε επίπεδο ψυχής.

Και να θυμάσαι μαζί κι αυτό … Όταν κάποιος κατοικεί μέσα σε διαφορετικές διαστάσεις … αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε από πάνω, από κάτω, πίσω ή από εμπρός. Σημαίνει απλά, μια διαφορετική Ενεργειακή Δόνηση. Οπότε, εμείς και πολλές … από τις πολλές Δονήσεις … μπορούμε να είμαστε κυριολεκτικά ‘διαμέσου’ σας. Μ’ άλλα λόγια, όλα συμβαίνουν με μιας. Όμως, λόγω του ότι η συχνότητα Δόνησης της μιας διάστασης … διαφέρει από μιαν άλλη …  κάνει τα πράγματα μη ορατά/αισθητά υπό κανονικές συνθήκες … αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Δεν είναι εντούτοις αποδεκτό αυτό, ή όχι; … Ότι ΜΠΟΡΕΙ δηλαδή κανείς να δει και να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ μιαν άλλη διάσταση … εάν οι Δονήσεις του συντονίζονται με αυτές που ‘αυτή’ έχει.

Ναι, το πιάνω αυτό. Όμως μια μέση/κανονική ψυχή, όταν το προσπαθεί, δε μπορεί να το κάνει αυτό. Έχετε τίποτε προτάσεις για το πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Για παράδειγμα … Το Στοιχειακό Βασίλειο. Ξέρω ότι βρίσκονται τριγύρω μας … πώς μπορούμε όμως να τα ΔΟΥΜΕ πραγματικά;

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- Blossom Goodchild, 29 Νοεμβρίου 2014



Blossom Goodchild
29 Νοεμβρίου 2014


Γεια σας φίλοι μου. Υπάρχει ένα θέμα σχετικά με την τελευταία διόδευση που θα ήθελα να διευκρινίσουμε. Το φταίξιμο είναι ολότελα ‘δικό μας’, γιατί ΝΟΙΩΘΩ ότι ‘εμείς’ ξέραμε τι εννοούσαμε, όμως ήταν λίγο ασαφές για τους αναγνώστες όπως το διάβασαν. Αφορά τους Γκρίζους που εργάζονται στο παρασκήνιο μαζί με αυτούς που ελέγχουν τον πλανήτη. Διαβάζοντας, έμοιαζε ότι αυτοί που έχουν πιαστεί, ότι ανήκουν στην εξωγήινη φυλή των Γκρίζων. Όμως δε νομίζω ότι είναι έτσι. Πιστεύω ότι αυτοί που κρατούνται προέρχονται από μιαν άλλη εξωγήινη φυλή. Μπορείτε να μας το ξεκαθαρίσετε αυτό σας παρακαλώ;

Καλωσορίσατε Πολυαγαπημένες Ψυχές, στο σκοπό της μετάβασης του πλανήτη Γη προς την Ανώτερή της θέση. Γνωρίζουμε για το θέμα στο οποίο αναφέρεσαιBlossom, λόγω των σκέψεών σου. Πολλοί από τους αναγνώστες σας λυπήθηκαν πάρα πολύ από αυτό που έμαθαν σχετικά με την κράτηση των εξωγήινων που ήρθαν να βοηθήσουν. Θα μιλήσουμε όμως γι’ αυτό αργότερα, ας ξεκαθαρίσουμε τώρα το ζήτημα που έχουμε.

Αυτοί που κρατούνται δεν είναι οι Γκρίζοι … παρότι … αυτό δεν είναι απολύτως σωστό … γιατί ‘κάποιοι είναι’. Βλέπετε, όπως και στον κόσμο σας … υπάρχουν ‘διαφορετικές φατρίες’ αυτών που επιθυμούν το καλό και αυτών που θέλουν να επωφελούνται οι ίδιοι. Έτσι συμβαίνει και με τη φυλή των Γκρίζων. Κάποιοι έχουν ‘καταφύγει στη σκοτεινή πλευρά’ και άλλοι παραμένουν στην αυθεντική τους Αλήθεια της Αγάπης. Αυτό δεν είναι σπάνιο σε πολλούς πλανήτες. Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με τον αριθμό των πλανητών που υπάρχουν, αυτοί είναι … ελάχιστοι.

Οπότε, ναι … υπάρχουν κάποιοι ‘Γκρίζοι που δε συμμορφώνονται’ στις επιθυμίες της σκοτεινής πλευράς και οι οποίοι έχουν ‘χρησιμοποιηθεί και κακομεταχειριστεί’, ενώ υπάρχουν και άλλοι της ίδιας φυλής που … όπως λέμε … συμβαδίζουν με αυτούς που θέλουν να βλάψουν … προκειμένου να γίνει το δικό τους.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos