love

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- Blossom, 23 Ιανουαρίου 2015

Blossom June 6, 2012


Blossom, 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ … ΤΩΡΑΔΟΥΛΕΥΕΙ.

ΚαλημέραΈχω μέσα μου έναν μεγάλο ενθουσιασμό για τη χρονιά αυτή, παρόλα αυτά όμως, δεν ξέρω το γιατί. Σα μια αναμονή … ή επειδή ίσως πάλι έχουμε μια καινούργια χρονιά … απλά είμαι γεμάτη ελπίδα! Είναι κανείς σπίτι;

Πάντα είμαστε σπίτι. Είμαστε πάντοτε αυτοί που είμαστε στην ΑΛΗΘΕΙΑ μας … η οποία φυσικά είναι το σπίτι μας. Δε συμβαίνει αυτό και με σας; Όταν είσαστε γεμάτοι από Αγάπη κι όλα πάνε καλά στη ζωή σας … ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ σα στο σπίτι σας.
Σήμερα θα είμαστε πάλι κάπως διαφορετικοί.

Με ποιο τρόπο;

Αλλάζοντας τους τρόπους της απευθείας επαφής μας μέσω των λόγων αυτών …  επιτρέποντάς σας να έχετε, διαμέσου σας … έναν τρόπο ευκολότερο και πιο λεπτομερή βάση του οποίου θα λαμβάνετε το μήνυμά μας.


Για να ‘μια ειλικρινής … δεν έχω ιδέα τι ετοιμάζετε.

Σου ζητάμε Blossom αν θα συμφωνούσες να εγκαταλείψεις αυτό τον τρόπο επικοινωνίας … μέχρι ένα βαθμό, επιτρέποντας έτσι να παρουσιαστεί ένας άλλος.

Ευχαρίστως. Τι πρέπει να κάνω;

Θα πρέπει να κυλάς με την Ενέργεια που αισθάνεσαι …

Με ποια, μ’ αυτήν που με κάνει να νιώθω σα να πρόκειται να πέσω;

Αυτήν.

Οπότε να σταματήσω να γράφω;

Για ένα μικρό διάστημα.

Να αρχίσω να ηχογραφώ;

Θα ‘ταν συνετό.

Ωραία … Ενθουσιάστηκα.

Πατήστε εδώ. FOL.mp3 (ομιλία στα Αγγλικά)

Λοιπόν … Αυτό ήταν κάπως αναπάντεχο … μμμΘα πρέπει να συλλογιστώ επάνω σε όλο αυτό. Θεωρώπως θα εξελιχθεί 

Έτσι είναιΠαρόλα αυτά, σ’ ευγνωμονούμε για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και τον ενθουσιασμό σου. Από πλευράς μας, πήγε πραγματικά πολύ καλά.

Για να’ μαι ειλικρινής, μέχρι να το ακούσω, δε μπορώ να σχολιάσω. Ένιωσα πραγματικά μια Ελαφρότητα σε σας. Πρότερα, στις λίγες φορές που ήρθατε με τον ίδιο τρόπο … όλο αυτό ήταν τόσο πολύπλοκο να συμβεί και απαιτούνταν μεγάλη συγκέντρωση για να βγει πραγματικά ‘η φωνή’. Ετούτο ήταν τόσο Ελαφρύ … Πολύ εύκολο.

Θα εξελιχθεί … όπως και η Άμεση Φωνή σου με το Λευκό Σύννεφο.

Λοιπόν, θα κυλάω απλά με τη ροή. Ήταν τόσο φυσικό. Ήξερα ότι ήσασταν εσείς … και χαίρομαι να συντρέχω με οτιδήποτε θεωρείτε εσείς ως τον καλύτερο τρόπο για να μεταδίδετε τα μηνύματά σας.

Μήπως νιώθεις καθόλου δυσαρεστημένη;

Όχι, αλλά, απρόσμενα κουρασμένη. Γιατί χρησιμοποιήσατε τη λέξη δυσαρεστημένη;

Ψάξε την.

Όχι χαρούμενη, απογοητευμένη. Δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτό που νιώθω … Νομίζω ότι νιώθω κανονικά. Όπως όταν ήρθε για πρώτη φορά το Λευκό Σύννεφο.

Χαμογελάμε γιατί ξέρουμε.

Τι ξέρετε;

Το πού πάμε.

Που είναι;

Σ’ ένα μέρος που δεν φαντάζεστε. Θυμήσου Blossom … δεν είμαστε ‘δέος’ … Είμαστε ΖΩΗ … Είμαστε ΑΓΑΠΗ … Όπως όλα όσα ανασαίνουν. Περίμενες τόσα πολλά από εμάς σήμερα … όταν ένιωσες ότι θα μιλούσαμε ξανά;

Μπορεί να ήταν έτσιΧριστέ μουΤι είμαι; Το γεγονός ότι μιλάτε ακόμα και δια μέσω μου θα πρέπει να είναι αρκετό … και με τέτοιο ρυθμό και ευκολία.

Θυμήσου τις πρώτες επικοινωνίες σου με το Λευκό Σύννεφο … Πόσο διαφορετικοί σου παρουσιάζονται αυτοί τώρα …

15 χρόνια μαζί, μας έκαναν καλή ομάδα.

Blossom … φίλη μας … συνεργάτιδά μας … δεν ερχόμαστε μέσα από εσένα για να καταπλήξουμε και να σας αφήσουμε άναυδους.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ … ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Επιθυμούμε απλά να θυμηθείτε εντελώς … ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Αυτή είναι η ύστατη πρόθεσή μας. Οτιδήποτε παράπλευρο περισσεύει.

Ναι ε;

Έτσι είναιΓιατί θυμούμενοι και ανακαλύπτοντας ξανά τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σκοπό της ψυχής σας … ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ … δεν υπάρχει τίποτε άλλο που θα πρέπει να γνωρίζετε. Απλά δεν έχει σημασία.

Νόμιζα ότι θα λέγατε … είναι ‘άσχετο’.

Είναι!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά σας λέμε …

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Παρόλα αυτά, οι ψυχές αναζητούν τη γνώση … για τόσα πολλά πράγματα. Μας διασκεδάζει αυτό (αν είναιαυτή η σωστή λέξη).

Δε σας λέμε να μην το κάνετε … απλά λέμε πως τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Α ναι! Τον θυμάμαι αυτόν τον σκοπό. Το ξέρετε, πως μέσα μου κάπου … τα καταλαβαίνω και τα αποδέχομαι ΑΛΗΘΙΝΑ όλα αυτά. Γιατί καταλαβαίνω ότι όσο περισσότερο συγκεντρωνόμαστε στο ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ … τόσο γρηγορότερα θ’ αποκαλυφθεί ο κόσμος  αυτός στον οποίο επιθυμούμε να ζούμε.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ … ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ 

Θέλετε εν γένει ευημερία … Θέλετε ΟΛΗ Η ΖΩΗ να ζει σε αρμονία … Είναι ήδη εδώ για σας …

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΑ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ … ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραδοθείτε στην ΑΓΑΠΗ που είσαστε.
ΑΓΑΠΗ στην πλήρη της μορφή.

ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗ.

ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Κι όμως, το κάνουμε τόσο πολύπλοκο.

Τότε μην το κάνετε.

ΩραίαΠράγματι. Η σημερινή διόδευση ήτανε ενδιαφέρουσα. Νιώθω ότι για ίσως ακόμα μια φορά ανυψώσαμε τον πήχη. Έχετε τίποτε άλλο να πείτε πριν κλείσουμε;

Επιθυμούμε μονάχα να υπηρετούμε το όλον. Το επιλέγουμε … γιατί είμαστε ΈΝΑ. Είναι μια συναρπαστική έννοια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ … που όταν γίνεται κατανοητή … τίποτε άλλο δε φτουράει.

Όλα καλά λοιπόν … Θα το ξαναδιαβάσω λοιπόν αυτό και θ’ ακούσω αυτά που μας είπατε … και θα δω τότε πώς θα νιώσω για όλα. Ευχαριστώ πολύ.

* Μια μικρή σημείωση. Ξανάκουσα την ηχογράφηση. Με παραξενεύει κάπως που  ήρθαν και μίλησαν τόσο γρήγορα, πραγματικά με την στιλάτη φωνή ‘μου’! Είναι παράξενο όταν το ακούω … κι όμως, επιβεβαιώνεται ότι είναι αυτοί, κι όχι εγώ … γιατί ως επαγγελματίας ηθοποιός … πιστέψτε με … εάν το έκανα στα ψέματα … θα το έκανα πολύ καλύτερα! Μου’ ρχεται να γελάσω! Και … όχι … δε ζω μέσα σε κλουβί!Translator: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos