love

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- Blossom, 28 Ιανουαρίου 2015Blossom, 28 Ιανουαρίου 2015

Το θέμα ξανανοίγει.

Καλή σας μέρα πάλι. Μου φαίνεται απίστευτο ότι το μικρό αυτό επεισόδιο καταντάει να γίνει ‘Ατελείωτη Ιστορία!’ Τι εβδομάδα και αυτή! Θα πρέπει να το κυνηγήσω όμως αυτό … κι ο μόνος λόγος είναι να ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μετά τη δημοσιοποίηση της τελευταίας επικοινωνίας εχθές … το ταχυδρομείο μου γέμισε με εγκάρδιες ευχαριστίες. Εντούτοις … κι είναι ΜΕΓΑΛΟ αυτό το ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ … υπήρξε ένα γλυκό μήνυμα μιας κυρίας που μου ζητάει να σας ρωτήσω, πώς γίνεται τα δέντρα να είναι πλήρως ανθισμένα σε αυτό το δεύτερο βίντεο, παρότι ζει και αυτή στη Μασαχουσέτη … όπου τώρα βρίσκονται στο μέσο του χειμώνα και τα δέντρα είναι γυμνά. (Καλύτερα να μη γράψω την αντίδρασή μου σε αυτό!) Μας είπατε … πως η απόφαση για την αποστολή αυτών των σφαιρών πάρθηκε ΜΕΤΑ το ψεύτικο βίντεο … που γυρίστηκε το μήνα Ιανουάριο.  Δώστε μας λοιπόν σας παρακαλούμε έναν αληθοφανή λόγο για να συνεχίσουμε … γιατί δε βγάζουμε νόημα και μου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να βγάζω νόημα από εσάς!

Κατάλαβα λοιπόν μετά ότι έπρεπε να ηχογραφήσω την απευθείας τους φωνή που λάμβανα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθε επίσης και το Λευκό Σύννεφο στο τέλος της ηχογράφησης.

Πατήστε παρακάτω στο σύνδεσμο.


Το ηχητικό αυτό κρατούσε αρχικά 32 λεπτά. Έκοψα τα 15 λεπτά με τις παύσεις!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να συμπεράνω … για τον τρόπο που σκέφτονται. Φυσικά εγώ δε θα μπορούσα να είχα καταλήξει σε μια τέτοια εξήγηση.


Συνειδητοποιώ ότι ο πολύς ο κόσμος ίσως να έλεγε ‘Ε λοιπόν … ας είναι’. Όμως εγώ, για να συνεχίσω να μιλάω μαζί τους, αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς αισθάνομαι σχετικά με αυτό.

Αυτό που ΝΟΙΩΘΩ γι’ ΑΥΤΟΥΣ είναι ΑΓΑΠΗ. Αυτό όμως που ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ για το τι έχουν να πουν σχετικά με τις σφαίρες στο βίντεο είναι σύγχυση και τώρα, είναι αμφιβολία.

Δε μπορώ να προσφέρω τίποτε περισσότερο. Ίσως να έκλεισε πάλι το θέμα … αλλά όντως δεν έχει κλειδώσει.

Το μεταδίδω όλο αυτό προς τα έξω … γιατί το θεωρώ σωστό. Όμως, φαίνεται το πόσο ευάλωτη είμαι στην αναζήτηση της Αλήθειας.

Βγάλτε νόημα εσείς από την ηχογράφηση.

Θα κάτσω λίγο να το σκεφτώ όλο αυτό … και να δω τι θα συμβεί στο εξής.

Με Αγάπη και ευχαριστίες.
Blossom Goodchild .

Πάλι μου πήρε ώρες να κάνω τον ήχο να δουλέψει σε αυτή τη σελίδα … κι όμως, ήδη νιώθω Ελαφρύτερη με το όλο πράμα!

Προτιμώ να μη βάλω τον ήχο ετούτο στο Youtube. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτόν … παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο info@blossomgoodchild.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos