love

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Hellenic -- Blossom Goodchild, 8 Σεπ 2015.Blossom Goodchild
 8 Σεπ 2015. 


Για μια φορά ακόμη χαιρετώ τους φίλους μου. Επιτέλους, είμαι πίσω σπίτι στην Αυστραλία. Σκόπιμα δεν έχω διαβάσει πολλά από τις εργασίες των άλλων σχετικά με τις αλλαγές που είναι να έρθουν, για να μην επηρεαστώ. Παρόλα αυτά, αντιλαμβάνομαι το μεγάλο ενθουσιασμό που υπάρχει λόγω ενός Νέου, Υψηλού Κύματος Ενέργειας που έρχεται … Αφήνω ετούτη τη μετάδοση στα πολύ ικανά σας χέρια.  

 (Η Ομοσπονδία του Φωτός μίλησε διαμέσου μου. Παρατίθεται πιο κάτω ο σύνδεσμος για τον ήχο. Συνίσταται να ακούσετε το ηχητικό, αντί να διαβάσετε απλά το κείμενο … καθότι η Ενέργεια που περνάει με τον ήχο, διαπερνάει βαθιά την ψυχή.)

Αγαπητές Ψυχές της Γης … Σας προσφέρουμε σήμερα, μέσω της Ενέργειας των λόγων μας … Αγάπη … Γαλήνη … Ευτυχία … Χαρά. Σας προσφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ όσα γεμίζουν την καρδιά σας με ΑΓΑΠΗ.

Ερχόμαστε επίσης σήμερα, για να σας προσφέρουμε λόγια σοφίας. Για να σας προσφέρουμε Γνώση … που ίσως, πρέπει να τη θυμόσαστε βαθιά μέσα από την Ύπαρξή σας. Κι επίσης, περισσότερο από όλα … ερχόμαστε για να σας πούμε και για να Ξέρετε πόσο πολύ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ … Πόσο πολύ νοιαζόμαστε για σας. Κάνουμε μαζί ετούτο το ταξίδι από τότε που ξεκίνησε … κι όμως, υπάρχουν πολλοί από εσάς που δε γνωρίζετε την ύπαρξή μας.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που αναγνωρίζετε πλήρως πια ποιοι είμαστε … Και καθώς κινούμαστε μαζί … βαθύτερα μέσα στο Λαμπρότερο Φως … το οποίο είσαστε … το οποίο είμαστε … η Ενέργεια της Αγάπης …  πλέκεται … ενώνεται … συγχωνεύεται και γίνεται Μια … με τα καλύτερα χρώματα … για να σας δείξει … για να σας επιτρέψει να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Παρότι υπάρχουν αρκετές, πράγματι, η κυρία αυτή που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τη φωνή της … που κάποιες φορές Γνωρίζει πλήρως την ύπαρξή μας … την Αλήθεια μας … το λόγο που ερχόμαστε … και παρόλα αυτά, παρά την πλήρη αυτή Γνώση … κατά καιρούς, υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τα όσα λέμε.

Για παράδειγμα … έχουμε μιλήσει για τις Στήλες Φωτός. Υπήρξε μια μικρή ασυμφωνία με την Κυρία μας, την Blossom … σχετικά με αυτό … στο δικό σας χρόνο … πριν από λίγο καιρό. Εντούτοις τώρα, δεν είναι αυτά για τα οποία έχουμε μιλήσει … εκεί … εμπρός στα ίδια σας τα μάτια;

Δεν ερχόμαστε να αποδείξουμε τίποτε. Ερχόμαστε μονάχα για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας. Για να σας προσφέρουμε Ελπίδα. Και καταλαβαίνουμε πως κατοικώντας πάνω και μέσα στο Γήινο επίπεδο τα πράγματα μπορούν να είναι κάποιες φορές κατάτι πιο μπερδεμένα. Μπορεί να είναι αποκαρδιωτικά … κι εμείς θέλουμε οι καρδιές σας μονάχα να ανυψώνονται. Γι’ αυτό έχουμε έρθει.Και σας ζητούμε τώρα … ετούτη ακριβώς τη στιγμή που σας παραδίδουμε αυτό το μήνυμα … να ΝΟΙΩΣΕΤΕ την καρδιά σας … να ΝΟΙΩΣΕΤΕ την καρδιά σας να χαμογελάει … να τη ΝΟΙΩΣΕΤΕ να χτυπάει λίγο γρηγορότερα.  
  
Γιατί Αγαπημένοι μας Φίλοι … Αγαπημένοι Μας … Αγαπητή μας Οικογένεια … υπάρχουν πολλά για να σας ενθουσιάσουν.

Η Ενέργεια που είναι να διαχυθεί μέσα στον Πλανήτη Γη … δε μοιάζει με καμία άλλη προηγούμενη. Δείχνουμε … μέσα στο μάτι του μυαλού της κυρίας Blossom … της δείχνουμε ξανά … αυτές τις τεράστιες Στήλες Φωτός. Αυτές, καθώς προοδεύουν … καθώς γίνονται περισσότερες … θα διαφέρουν κατά πολύ από αυτές που προς το παρόν αποστέλλονται.

Γιατί όταν ενεργοποιηθούν … όταν θα συνδεθούν με το βαθύτερο σημείο της καρδιάς σας … της Ύπαρξής σας … θα εκπέμψουν έναν παλμό. Έναν παλμό που θα αντηχήσει στο είναι σας. Ένας χτύπος … όπως της καρδιάς σας. Ένας χτύπος που θα απογίνει Ένας με το χτύπο της καρδιάς σας. Απορρέοντας ΑΓΑΠΗ … και επίσης θα δείτε … τα βαθύτερα χρώματα του Ουρανίου Τόξου.

Οι Στήλες αυτές του Φωτός θα σας εμφανιστούν τελικά ως ΣΤΗΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ … και πόσο θα γεμίσουν τότε οι καρδιές σας με την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ κι ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ.

Η Γνώστη του ποιοι είσαστε εκείνη τη στιγμή … θα σας χαρίσει μια ΑΙΣΘΗΣΗ ολοκλήρωσης.

Η κατανόηση του γιατί βρισκόσαστε εδώ θα σας δοθεί σε μια στιγμή.

Κρατήστε Ψηλά το πνεύμα σας.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ … όπως σας έχουμε πει.

Έχετε Χαρά … Αγαπημένοι ΜαςΈχετε χαρά και ενθουσιασμό. Γιατί θα γίνει έτσι … που μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΗΣ θα εισέλθει μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης σας … για να λάμψει επάνω σας … για να εισέλθει μέσα στην Ύπαρξή σας και να σας επιτρέψει να βρεθείτε εμπρός στο Άγιο.

Το Άγιο αυτό Φως βρίσκεται μέσα σας. Πάντοτε ήτανε μέσα σας … γιατί είσαστε αυτό … και παρόλα αυτά, καθώς θα ρέει αυτή η Μεγαλύτερη Δύναμη … θα προκαλεί μια ανάφλεξη από βαθιά … στην Άγια Πηγή που κρύβεται μέσα σας.

Προετοιμάστε την Ύπαρξή σας όπως νομίζετε. Δε σας λέμε ‘Κάντε αυτό. Ή κάντε εκείνο’. Σας λέμε μονάχα … Μέσα/Ως/Διαμέσου/της ΑΓΑΠΗΣ … σκεφτείτε τα λόγια αυτά που σας προσφέρουμε και πράξτε αντίστοιχα … με τρόπο που να τον ΝΟΙΩΘΕΤΕ ορθό για εσάς … και μόνο για εσάς.

Να θυμόσαστε Αγαπημένοι Μας, να αναπνέετε. Μονάχα αυτό χρειάζεται να κάνετε … τώρα και πάντοτε.
Εισπνεύστε ΑΓΑΠΗ … Εκπνεύστε ΑΓΑΠΗ … Καθώς θα συνδέεστε μεταξύ σαςΚαθώς θα συνδέεστε με ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.

Είμαστε ακόμα κοντύτερα. Βρείτε Γαλήνη μέσα στις ψυχές σας. Γιατί κάνοντάς το αυτό … καθώς εκπνέετε … προσφέρετε Γαλήνη σε μέρη επάνω στον Πλανήτη σας που τόσο πολύ χρειάζονται αυτήν την Ενέργεια … Προς τις ψυχές εκείνες επάνω στον Πλανήτη σας που τόσο πολύ χρειάζονται αυτήν την Ενέργεια.

ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ.

Εισπνεύστε την … Στείλτε την προς τα έξω … Να ‘στε ευγενικοί με τους εαυτούς σας … Να ‘στε καλοί … Να ‘χετε Αγάπη … για τους εαυτούς σας.

Οι καιροί σας είναι καιροί Μεγαλείου.

Η κυρία, Blossom, μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ καθώς σας μιλάμε … την τεράστια ΑΓΑΠΗ που έχουμε για εσάς. Σας ζητάμε να την ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ κι εσείς. Όπως λέμε συχνά … τα λόγια δεν αρκούν. Όμως, καθότι Μας Γνωρίζετε ως Αλήθεια … καθώς εισπνέετε την ΑΓΑΠΗ μας … η ΑΙΣΘΗΣΗ που σας δίδεται … σας επιτρέπει να Γνωρίζετε … ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ … Η οικογένειά σας του Φωτός.

Είμαστε Μια οικογένεια … Μαζί ταξιδεύουμε … κινούμαστε μπροστά … προς ένα χώρο Υψηλότερο … προς μια Αγνότερη Δόνηση … ΑΜΗΝ.

Σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την Επίκληση ‘Εμείς Αλλάζουμε το Παιχνίδι’ όποτε σας έρχεται η διάθεση … για να κρατάμε την Ενέργεια της Δόνησής μας όσο ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ μπορούμε.  

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos