love

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Hellenic -- Blossom, 24 Σεπτεμβρίου 2015.





Γειά σας φίλοι μου. Βρισκόμαστε λοιπόν στην ωδίνη του Κύματος Χ που πρόκειται να μας χτυπήσει με τη πιο δυνατή του δύναμη … παρότι, ξέρω ότι δεν έχετε δώσει κάποια ημερομηνία, παρόλα αυτά όμως λέτε ότι θα δούμε μεγάλες αλλαγές έως το τέλος της χρονιάς. Είμαι ενθουσιασμένη που σήμερα διοδεύω … κι αναρωτιέμαι τι μήνυμα θα μου περάσετε.

Και ξέρεις άμεσα, ότι η Ενέργεια που έρχεται σου λέει ότι προτιμάμε για μια φορά ακόμα να σας φέρουμε το μήνυμά μας μέσω του καναλιού της φωνής σου … δεδομένου ότι συμφωνείς και εσύ;

Φυσικά … και ενδεχομένως συμφωνώ και με τα πουλιά έξω, που συνήθως προσθέτουν μιαν αρμονία στο όλο θέμα. Ευχαριστώ πολύ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ … Η Ενέργεια που διήλθε ήτανε τόσο ΟΜΟΡΦΗ … πάλευα να μηδακρύσω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΞΕΡΩ ότι μιλάω για όλους μας όταν λέω ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Κείμενο.

Σας χαιρετούμε πάλι, Αγαπημένες ψυχές του Πλανήτη Γη … που επιλέξατε να ακούσετε αυτό το μήνυμα μέσω της κυρίας Blossom … την οποία επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ως ‘Φωνή Μας’ για το σκοπό αυτό … Και κάναμε καλή επιλογή … θα λέγαμε.

Να μάθουμε, συνεπώς, πώς τα πάτε τις μέρες αυτές; Όπως είπε η κα Blossom κάποια άλλη φορά … μήπως νιώθετε κάπως επίπεδα μέσα στην Ύπαρξή σας; Μιαν έλλειψη ενθουσιασμού; Μια έλλειψη λάμψης για το πρωί που ξημερώνει; Έτσι ΝΟΙΩΘΕΙ η Ύπαρξή σας;

Ή, μήπως είναι Αγαπημένοι Μας … ότι ο χτύπος της καρδιάς σας συνδέεται με την Ανώτερη Ενέργεια που εισέρχεται μέσα στον Πλανήτη Γη σας αυτές ακριβώς τις στιγμές που ακούτε την επικοινωνία μας;

Όπως και να ‘χει … όπως και να ‘χει, Αγαπημένοι Μας, σας ζητούμε να αποδεχθείτε ότι είσαστε συνδεδεμένοι με αυτό το Ανώτερο Κύμα Ενέργειας που περνάει. Ίσως να το ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ σε κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο … ανάλογα με το επίπεδο της Δόνησης στην οποία δονείστε προς στιγμή.

Εντούτοις, δεν επιθυμούμε να παρεξηγήσετε τα λόγια μας. Για κάποιους που βρίσκονται στο ταξίδι της Αφύπνισής τους παραπάνω από χρόνο τώρα … και παρόλο τώρα … αυτή τη στιγμή … ίσως να ΝΟΙΩΘΟΥΝ ιδιαίτερα επίπεδοι … Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε τα Ανώτερα επίπεδα που μπορούν να διεισδύσουν μέσα στην Ύπαρξή σας … που θα απορροφηθούν από την Ύπαρξή σας. Γιατί το επίπεδο στο οποίο έχετε φτάσει μέσα στον πνευματικό σας εαυτό … παραμένει πάντοτε στο επίπεδο εκείνο. Δε γίνεται να πέσετε κάποιο επίπεδο … και μετά κάποιο άλλο. Παραμένετε στο επίπεδο που έχετε φτάσει … και κρατιέστε μέσα στο επίπεδο αυτό για όσο χρειαστεί.

Η κα Blossom … μας ρωτάει ‘Πόσο θα χρειαστεί;’ Και λέμε ‘Για όσο χρειαστεί ώστε να κατανοήσει η Ύπαρξή σας ΟΛΑ όσα δονούνται μέσα στο επίπεδο αυτό … γιατί υπάρχουν πολλά επίπεδα μέσα στο επίπεδο αυτό’.

Έχουμε μιλήσει για αυτό πρότερα … Και μονάχα όταν αισθανθείτε ότι το κεφάλι σας … η κορώνα της κεφαλής σας … πιέζει … πιέζει το ταβάνι … προκειμένου να βγει έξω … γιατί είσαστε έτοιμοι να κινηθείτε προς το επόμενο επίπεδο … Μόνο τότε … θα μπορέσετε να το κάνετε. Όμως, Αγαπημένοι Μας … η Ενέργεια αυτή … αυτή η βαθιά Ενέργεια … που χύνεται επάνω στον πλανήτη σας καθώς μιλάμε … θα επιτρέψει σε πολλούς να πιέσουν … να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να ανέβουν … όχι ένα επίπεδο Υψηλότερα, αλλά για κάποιους από εσάς … τρία, τέσσερα ή πέντε.

Γι’ αυτό να μην απελπίζεστε που ΝΟΙΩΘΕΤΕ μέσα στην καρδιά σας κάπως αποθαρρημένοι αυτούς τους καιρούς και είναι λίγος καιρός … επειδή, όπως είπε η κα Blossom … επίσης σε κάποια άλλη επικοινωνία … ότι η κενότητα που ΝΟΙΩΘΕΙ κάποιος, ότι τον έχει όντως αδειάσει … επιτρέποντας σε αυτήν την Ανώτερη Ενέργεια να γεμίσει την Ύπαρξή σας … ξανά και ξανά.  

Βλέπετε; Καταλαβαίνετε; Να γεμίσει την Ύπαρξή σας με μια πολύ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Η διαφορά που θα ΝΟΙΩΣΕΤΕ καθώς περνάνε οι ημέρες … προς το τέλος της χρονιάς και μετά … θα δώσει στην καρδιά σας την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ πως το ταξίδι που κάνατε επί τόσο καιρό … άξιζε στο κάθε βήμα του.

Οι καιροί που μπορούσατε να πηδάτε και να χοροπηδάτε μέσα στη λιακάδα άξιζαν … τα άλματα, που θέλατε να κάνετε κατά καιρούς. Γελώντας με χαρά … κι Αγάπη.

Το κάθε βήμα άξιζε … όταν νιώθετε ότι έπρεπε να σύρετε το βήμα σας … βεβαρυμμένοι από μια μπάλα και μιαν αλυσίδα μέσα στο βούρκο … μέσα από τη πηχτή λάσπη και εντούτοις, Αγαπημένες Ψυχές … παρελάσατε … Σταθήκατε στρατιώτες … γιατί η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … σας έκανε να συνεχίζετε. Γιατί αυτή η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … σας έφερε σε τούτους τους καιρούς … που ξέρατε ότι σας περιμένουνε εδώ.

Βλέπετε; Βαδίσατε προς τούτους τους καιρούς …. Ήρθατε να τους συναντήσετε. Δεν γίνονταν να έρθουν αυτοί κάτω να σας βρουνγιατί το επίπεδο της συχνότητάς τους δεν μπορούσε να φτάσει τέτοια βάθηας πούμεΠαρόλα αυτά, εσείςμε την επιμονή της πίστης σαςμέσα σε ΟΛΑανυψώσατε την Ύπαρξή σας τόσο ώστε να τους συναντήσετενα ενωθείτεμε αυτό τον Νεωτερισμόαυτή την Ανώτερη δύναμη της Αγάπης που θα περπατήσει μαζί σαςμέσα στη Νέα Χρυσή Εποχή της Δόξας σας.

Καθώς μιλάμεδεν το ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΕ μέσα στην καρδιά σας; Μέσα σε κάθε σωματίδιο της Ύπαρξής σαςότι σας λέμε την Αλήθεια;

Ναιέτσι είναι … Γιατί ΕΙΝΑΙ.

Σας τιμάμε ΟΛΟΥΣ σας. Τον ΚαθΕνα σαςπου έφτασε σε τούτη τη διασταύρωση. Δεν υπάρχει δεξιάή αριστεράΥπάρχει μονάχα ίσια μπροστάΑστραφτερό Χρυσό Φως πέφτει επάνω σαςμέσα στις Υπάρξεις σας. Μέσα σε κάθε κύτταρο που λειτουργεί με Αγάπη μέσα στο σώμα σας.

Και για εσάς που ήδη ΝΟΙΩΘΕΤΕ Ψηλά όπως ένα αετόςθα σας πούμε τότε ότι έχετε φτάσει κάποια από εκείνα τα Ανώτερα επίπεδα και θα συνεχίσετε να κινείστε προς τα πάνωίσως ένα ή δύο γιατί έχετε ήδη κινηθεί και είσαστε μέσα στα Ανώτερα επίπεδακάποια λίγα παραπάνω από ό,τι ήσασταν πριν.

ΧαρείτεΧαρείτεΧαρείτεΣυνδεθείτε με την ΕυτυχίαΜε τη Γαλήνη.

Μέσα και διαμέσου της ΑΓΑΠΗΣΑΓΑΠΗΣΑΓΑΠΗΣ

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΩΤΑΣ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΠου παίζει με τον εαυτό τηςπου βιώνει τον εαυτό τηςμέσα από διάφορες συχνότητες του εαυτού ΤηςΕπιτρέποντας στον εαυτό της να ΕΙΝΑΙ ο εαυτός της.
ΑΓΑΠΗΑΓΑΠΗΑΓΑΠΗ.

Ανυψώστε τις Υπάρξεις σας μέσα από τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σαςκαθώς ακούτε τη Δόνηση του ήχου των λόγων μας

Χαμογελάστε.

Λάμψτε Διαμαντένιο Φως μέσα στα μάτια σαςώστε ΟΛΑ όσα κοιτάζετενα λάμπουν με ΑΓΑΠΗ.

ΟΛΑ όσα κοιτάζετελαμπυρίζουν με ΑΓΑΠΗ από το ΦΩΣ που λάμπει μέσα από τα μάτια σας. Από το ΦΩΣ της ΑΓΑΠΗΣ που ρέει από το χτύπο της καρδιάς σαςπου συνδέεται σε αυτήν την Ανώτερη Ενέργεια που χύνεται μέσα στα πιο Αγαπημένα και Βαθύτερα μέρη της Μητέρας Γηςπου ΣΑΣ ΘΡΕΦΕΙπου ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ.

Και ως αντάλλαγμαχαρίζετε από τον εαυτό σας. Λαμβάνετε ο ένας από τον άλλον. Συνδέεστε ως ΕΝΑως ΑΓΑΠΗ.

Προετοιμάστε τις Υπάρξεις σαςόπως το κάνατε από τότε που ήρθατε σε τούτο τον Πλανήτηγια ετούτες τις ένδοξες ημέρες που έρχονται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣκαι που μέσω αυτής της 
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣήρθε η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗμέσω του ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣότι ΕΣΕΙΣΕΣΕΙΣ μόνοι σαςέχετε ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθατε εδώ να κάνετεκαι πως από δω και πέρατα πλοίο πάει μόνο τουόπως θα λέγατε. Καθώς αφήνετε την αύρα να σας πηγαίνει ακόμα παραπέρασυνεχίζονταςπάνταπρος ένα Ανώτερο και Φωτεινότερο τμήμα των εαυτών σαςπρος ένα Ανώτερο και Φωτεινότερο τμήμα του ΟΛΟΥ.
Ευχαριστώ πολύ.

Τέλος συνόδου.

Σας παρακαλούμε επισκεφτείτε ξανά την ΕπίκλησηΕμείς Αλλάζουμε το Παιχνίδιόποτε νιώθετε διάθεσηγια να κρατάμε την Ενέργεια όσο το πιο ΨΗΛΑ μπορούμε.


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos