love

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015



Blossom Goodchild - 30 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σκοπό … γιατί ΞΕΡΩ καρντάσια ότι κάτι μας έχετε ετοιμάσει. Έτσι δεν είναι;

Πράγματι έτσι είναι. Σ’ ευχαριστούμε για τη βοήθειά σου φέρνοντας τα μηνύματά μας, ενώ εμείς τα ρυθμίζουμε από έναν τόπο ΓΝΩΣΗΣ … όπου εμείς … με ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ για το ποιοι είμαστε … ενεργούμε αντίστοιχα σε ό,τι ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ότι θα υπηρετήσει την ανθρωπότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεπώς, προτείνουμε σήμερα, να μιλήσουμε για τη συνεχιζόμενη ανύψωσή σας … για τη διαδικασία την οποία αντιμετωπίζετε αυτές τις μέρες …

Ασφαλώς … ορίστε. Πάλι, νιώθω ότι θέλετε να μιλήσετε δια μέσου μου … έτσι θα είναι από εδώ και μπρος;

Όχι απαραίτητα, παρόλα αυτά όμως, παρατηρούμε μιαν ανάταση στην Ενέργεια όταν κανείς ακούει τα λόγια μας, πολύ μεγαλύτερη από το ανάγνωσμα απλά των λόγων μας. Και τα δυο ευνοούν … όμως, η Δόνηση του Ήχου … όπως έχουμε πει … προσφέρει μια μεγαλύτερη Ενέργεια στην ψυχή και έτσι, βοηθάει εμάς και εσάς στην αλλαγή προς μια Ανώτερα Δονητικά ζωή.

Δεν έχω θέμα όπως και να είναι. Ό,τι είναι καλύτερο. Είμαι έτοιμη να προχωρήσουμε.


ΚΕΙΜΕΝΟ

Ερχόμαστε πάλι με τον τρόπο αυτό διαμέσου της καςBlossom … για να σας προσφέρουμε λόγια ενθαρρυντικά … για να σας προσφέρουμε λόγια ανάτασης … για να σας προσφέρουμε μηνύματα ελπίδας. Για να βοηθήσουμε την Ύπαρξή σας να ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Ίσως πολλοί να λέτε μέσα σας … ‘Ναι, σας ευχαριστούμε. Το γνωρίζουμε αυτό … γιατί το έχετε πει πολλές, μα πολλές φορές!’

Η κα Blossom βρίσκει τα πειράγματα αυτά διασκεδαστικά … γιατί πράγματι είναι … και πάραυτα, καταλαβαίνει … μέσα από τα χρόνια που μεταδίδει τα μηνύματά μας … τους λόγους που συνεχίζουμε το ίδιο βιολί … με τον ίδιο τρόπο.
Αναρωτιόμαστε εντούτοις … πόσοι από εσάς έχετε πάρει χαμπάρι το γεγονός … πως με το άκουσμα αυτά τα χρόνια των λόγων μας … ή το διάβασμα των μηνυμάτων μας … ότι η Δόνησή σας … μαζί με τη δική μας … μαζί με ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ … ότι έχει μετακινηθεί Υψηλότερα. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρουμε τα ίδια λόγια, εντούτοις αυτά έρχονται από έναν τόπο Ανώτερο στην Ύπαρξής μας … και γίνονται δεκτά από εσάς από έναν τόπο Ανώτερο στην Ύπαρξής σας.

Βλέπετε; ΝΟΙΩΘΕΤΕ τη διαφορά; Αποδεχόσαστε την Αλήθεια ότι δεν ήσαστε πια αυτοί που νομίζατε ότι ήσασταν τα χρόνια πριν από ετούτη την ημέρα; Είσαστε κάποιοι διαφορετικοί. Το καταλαβαίνετε αυτό;

Ας προσπαθήσουμε να το εξηγήσουμε. Ερχόσαστε σε τούτη τη Γήινη ύπαρξη … γεννιέστε μέσα σε τούτο τον κόσμο … στον όμορφο Πλανήτη σας … ξανά και ξανά … για να βιώσετε την ΑΓΑΠΗ σε ΟΛΕΣ της τις μορφές. Μέσα στην χαμηλότερη Δονητική ύπαρξη της ΑΓΑΠΗΣ κι αλήθεια … στην πολύ Υψηλότερη Δονητική ύπαρξη της ΑΓΑΠΗΣ … μέσα από το Ενεργειακό σύστημα που μπορείτε να δεχθείτε, εντός των ορίων της Γήινής σας ύπαρξης.

Δεν μπορείτε να δεχθείτε μια Υψηλότερη Δονητική μορφή της ΑΓΑΠΗΣ ενόσω βρισκόσαστε σε φυσική μορφή … εάν αυτή δεν υπάρχει επάνω στη Γήινη Δόνησή σας. Η κα Blossom μας ρωτάει ήδη … καθότι μας λέει ότι ‘Σίγουρα, δεν είναι έτσι. Γιατί όταν κανείς απομακρύνει τον εαυτό από την ύλη … μπορεί πράγματι να συναντήσει τις Υψηλότερες Δονήσεις, ή μήπως δεν είναι έτσι;’ Και σας λέμε ‘Πράγματι … αλλά σας μιλούσαμε για τη φυσική μορφή … και πως δεν έχουνε έτσι τα πράγματα Αγαπημένοι μας Φίλοι … όπου ενόσω βρισκόσαστε μέσα στη φυσική σας μορφή απογοητευόσαστε τόσο … καθότι δε μπορείτε να βιώσετε την ΑΓΑΠΗ που ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΕ και που περιμένετε, έτσι; Την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ δηλαδή για την οποία μιλάμε.

Θα πείτε … ‘Γιατί να μην μπορούμε να φτάσουμε αυτές τις Υψηλότερες και Αγνότερες Ενέργειες παρά μόνο όταν αποφασίσουμε να σβήσουμε αυτό που είμαστε μέσα στη φυσική μορφή;’ Δεν είναι αυτό το δίλημμά σας; Όμως, σας το εξηγούμε τώρα αυτό … ότι οι Ενέργειες … για τις οποίες έχουμε μιλήσει … χύνονται μέσα στο Γήινο πλέγμα σας … ΔΙΑΜΕΣΟΥ … του Γήινου πλέγματός σας … γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Γιατί η έλξη αυτών είναι Δονητικά Υψηλότερη.
Έτσι, καθώς επιτρέπεται στις Υψηλότερες αυτές Ενέργειες … θα λέγαμε … παίρνοντας την άδεια … θα λέγαμε … να έρθουν και να ενωθούν με τις ίδιες τις Ενέργειες που υπάρχουν επάνω στον Πλανήτη σας ΤΩΡΑ … μέσα στον Πλανήτη σας ΤΩΡΑ … καθώς λοιπόν ενώνονται … ΕΣΕΙΣ … μέσα στη φυσική σας μορφή που σας απογοητεύει τόσο … μπορείτε να ανυψώσετε τη Δόνησή σας ολοένα και Ψηλότερα … ξανά και ξανά. Ολοένα και βαθύτερα μέσα στην Ύπαρξή σας. Και καθώς συμβαίνει αυτό … κατανοείτε περισσότερα ΓΙΑ την Ύπαρξή σας … και καθώς το κάνετε αυτό … μετακινείστε προς ένα Ανώτερο τμήμα του εαυτού σας. Έτσι, δεν είσαστε πια αυτό που κάποτε ήσασταν.

Καταλάβετέ το … Αγαπημένοι Μας. Οι Ενέργειες αυτές που έρχονται στον Πλανήτη σας ΤΩΡΑ … θα είναι οι Υψηλότερες που έχουν ποτέ υπάρξει. Ακόμα κι από πολύ πιο πριν … πριν τα πράγματα πάνε στραβά … και πάρουν τον κατήφορο … αν μη τι άλλο … ας πούμε. Πριν από ΟΛΑ αυτά … οι Ενέργειες μέσα στον Πλανήτη Γη δεν ήταν ποτέ τους στο επίπεδο που φτάνουν να είναι τη στιγμή ΑΥΤΗ … καθώς προχωρούν οι ημέρες σας … επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε την απόλυτη ομορφιά της Αλήθειας της Ύπαρξής σας. Κι όχι μονάχα αυτό, Αγαπημένοι Μας … αλλά θα ανακαλύψετε και την ομορφιά που κρύβεται μέσα σας και με τη σειρά σας θα της επιτρέψετε να ακτινοβολήσει έξω προς ΟΛΑ όσα υπάρχουν … και δεν είναι μόνο αυτό πάλι … αλλά μαζί με την ομορφιά αυτή … έρχεται και η ανακάλυψη … όταν σας λέμε του ‘ποιοι είσαστε’ … αυτών που θα ονομάζατε ‘θαύματα’ … και ‘θαυματουργά γεγονότα’.

Κι όταν σας μιλάμε για γεγονότα τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή … δεν σας λέμε για κάποια καταπληκτικά γεγονότα τα οποία θα εμφανιστούν στους ουρανούς σας … Όχι, όχι!Μιλάμε για καταπληκτικά συμβάντα που εσείς θα εκτελέσετε!Για θαύματα που θα ανακαλύψετε από βαθιά μέσα σας. Και πόση θα είναι τότε η χαρά που θα εκπέμψει η Ύπαρξή σας … έξω προς το ΟΛΟΝ καθώς θα ανακαλύπτονται τα θαύματα αυτά, ε;

Η κα Blossom λέει ‘Πώς; Πώς ανακαλύπτουμε τα θαύματα αυτά που είναι μέσα μας;’ Και σας λέμε Αγαπημένες Ψυχές … σας λέμε ‘Θα ανακαλύψετε τα θαύματα αυτά … όταν θα σταματήσετε να προσπαθείτε να ΓΙΝΕΤΕ αυτό που δεν είσαστε και επιτρέψετε στους εαυτούς σας να ΕΙΝΑΙ αυτό που είσαστε’.

Αυτό που είσαστε είναι ΑΓΑΠΗ όπως ξέρετε … και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας. Δεν χρειάζεται να Εμπιστευτείτε τίποτε άλλο. Δεν χρειάζεται να Εμπιστευτείτε τα μηνύματά μας. Δεν χρειάζεται να Εμπιστευτείτε τίποτε άλλο παρά τους εαυτούς σας … γιατί εσείς … οι εαυτοί σας … είσαστε το μόνο που χρειάζεται να Εμπιστευτείτε. Γιατί εσείς … οι εαυτοί σας … είσαστε αυτό … είσαστε ΑΓΑΠΗ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ συνεπώς … γιατί να χρειάζεται να Εμπιστευτείτε κάτι άλλο … όταν το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και την ΑΓΑΠΗ που είσαστε … και να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ … απλά με το να ΕΙΣΑΣΤΕ εσείς.

Πόσοι από εσάς δεν βαράτε το κεφάλι σας; Πόσοι από εσάς δε χαλάτε τις ψυχές σας … διαλύοντας τους ίδιους τους εαυτούς σας;

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΑΣ … ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ … ΘΑΥΜΑΤΑ … ΑΓΑΠΗΣ.

Όταν αποδεχόμαστε … αυτό που είσαστε … Όταν κατανοούμε την Ενέργεια του Πλανήτη Μητέρα Γης σας … ακτινοβολούμε Φως σε μεγαλύτερο βαθμό … μέσα από την εκτίμηση που σας έχουμε … ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ … ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ … ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ.
Το Φως μας Λάμπει Λαμπρότερο εξαιτίας ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ … ΟΙΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ … που επιλεχθήκατε ότανεθελοντικά δηλωθήκατε. Εσείς … ο ΚαθΕνας ΣΑΣ … επιλεχθήκατε … όπως σας έχουμε πει τόσες φορές. Επιλεχθήκατε για το Φως που είσαστε … για να έρθετε εδώ κάτω και να φέρετε εις πέρας την αποστολή. Την αποστολή αυτή της ανάτασης του όμορφου Πλανήτη σας μέσα σε ένα Υψηλότερα Δονητικά Φως του εαυτού του.
ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ … και παρόλα αυτά, ο χρόνος που παίρνει σας φαίνεται αιώνιος. Γιατί έχετε πιαστεί ΜΕΣΑ στα χρονικά πλαίσια. Όμως, από τη μεριά μας … όπου δεν υπάρχει χρόνος … δεν απογοητευόμαστε όπως εσείς. Γιατί βλέπουμε την ευρύτερη εικόνα. Βλέπουμε … εάν χρησιμοποιήσουμε όρους όπως συχνά κάνουμε … το παζλ και πώς τα πολλά, πολλά, πολλά, κομμάτια έρχονται στη θέση τους.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ … ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ … ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ … ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ … ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ … ΠΩΣ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ … ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ … ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ … ΩΣ ΕΝΑΝ … ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΑΣΤΡΑΨΤΕ … ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΩΤΑ!

ΑΣΤΡΑΨΤΕ ΛΑΜΠΡΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ … ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ … ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ … ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ … Ευχαριστούμε τα ΠΑΝΤΑ.

Τέλος συνόδου.
Σας παρακαλούμε επισκεφτείτε ξανά την Επίκληση ‘Εμείς Αλλάζουμε το Παιχνίδι’ όποτε νιώθετε διάθεση … για να κρατάμε την Ενέργεια όσο το πιο ΨΗΛΑ μπορούμε.
Μετάφραση: Con



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

HOME - ALL BLOGS

Blossom's Languages:

2012

invocation


"Παρακαλούμε, κάνετε κλικ στο δεξί παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος του πλαισίου του βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους".

Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα ΜπρίσμπεϊνΑυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Here we are once again ...

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos